Pidetään yhteyttä

Huumori

Miehen karanteenipako kuin sarjakuvista: teki lakanoista köyden

Miehen karanteenipako kuin sarjakuvista: teki lakanoista köyden
AOP

Ympäri maailmaa poliisi hyödyntää nykyään taitavasti sosiaalista mediaa rikollisten kiinnisaamisessa Suomessa se ei kuitenkaan vielä onnistu tiukkojen rajoitusten takia. Hiljattain Australian poliisi julkaisi sosiaalisessa mediassa tiedon tapauksesta, jossa mies oli paennut koronakaranteenista kuin sarjakuvissa konsanaan.

Australian Queenslandista Brisbaneen matkustanut 39-vuorias mies joutui hotelliin koronakaranteeniin, sillä hän ei täyttänyt matkustusrajoitusten ehtoja. Hänet oli tarkoitus palauttaa lähtöpaikkaansa. Tämä ei kuitenkaan sopinut miehelle, vaan hän suunnitteli melko kunnioitettavan mielikuvituksellisen paon hotellistaan. Hän oli askarrellut hotellin peitoista ja lakanoista itselleen köyden ja kiivennyt sitä pitkin hotellin neljännestä kerroksesta alas.

Poliisi sai kuitenkin tietojen mukaan miehen kiinni. Hänelle tehty koronatesti oli negatiivinen.

Mies oli saapunut Brisbaneen maanantaina 19. heinäkuuta.

Australian poliisin julkaisemassa kuvassa näet, kuinka lakanoista ja peitoista on taiteltu näyttävä köysi kuin sarjakuvista konsanaan. Moisen voisi nähdä vaikka Aku Ankassa tai Tomissa ja Jerryssä. Lakanat on sidottu toisiinsa solmuilla ja tyylikäs köysi syntyi käden käänteessä.

Voit katsoa Australian poliisin Facebook -päivityksen alta. Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos