Pidetään yhteyttä

Huumori

Maastopyöräilijä testasi taitojaan huimalla polulla: uskaltaisitko tänne pyörinesi?

Maastopyöräilijä testasi taitojaan huimalla polulla
AOP

Maastopyöräilijä Dave Herr on tunnettu ympäri maailmaa ja sosiaalisessakin mediassa siitä, että hän pyöräilee vaikka minkälaisissa olosuhteissa. Hän julkaisi hiljattain Youtubessa videon, jonka kuvatekstissä hän kertoo ajaneensa maastopyöräilystä tutun kaupungin läpi ja että hänellä oli aikaa vain yhteen kierrokseen. Niinpä hän valitsi sen mahdollisimman vaikean reitin.

Jo heti kierroksen alussa vastaan tulee kyltti “beyond expert,” eli tälle reitille uskaltautuvan pyöräilijän tulisi olla todella osaava. Sitä Herr näyttääkin olevan ainakin, jos videoon on uskominen.

Herrillä oli kypärässään GoPro tai vastaava kamera, jolla hän tallensi koko homman videolle. Radalla hän pyöräilee muun muassa kapeiden siltojen yli, kallioita pitkin ja vaikeita polkuja alaspäin. Tälle radalle ei ihan tavallisella talliaisella ole asiaa. Uskaltaisitko kokeilla itse?

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Davella on myös Instagram -tili, josll hän julkaisee kuvia ja videoita huimista maastopyöräilylenkeistään. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainokset