Pidetään yhteyttä

Huumori

Maailman suurisuisin nainen löysi supervoimansa – Ja pääsi sen avulla Guinnessin Ennätystenkirjaan!

Samantha Ramsdell pääsi Guinnesin Ennätystenkirjaa maailman suurimmalla suullaan
AOP

Yhdysvaltojen Connecticutissa asuva Samantha Ramsdell, jonka TikTok videot levisivät ympäri maailmaa, on päässyt Guinnessin Ennätystenkirjaan maailman suurimmalla suullaan.

Hän päätti hakea mahdollisuutta päästä Guinnessin Ennätystenkirjaan sen jälkeen, kun hänen videoitansa oli katsottu jo kymmeniä miljoonia kertoja. Hänellä on myös lähes 1,7 miljoonaa seuraajaa ja fanien määrä vain kasvaa päivä päivältä.

Suurimmat suut on jaettu sekä naisten että miesten kategoriaan. Ramsdell on jopa tehnyt yhteisen videon Isaac Johnsonin kanssa, joka vielä vähän aikaa sitten piti miesten suurimman suun ykköspaikkaa. Hänen paikkansa vei kuitenkin yhdysvaltalainen Phillip Angus muutaman millimetrin erolla.

Guinnessin Ennätystenkirjan tuomari oli Ramsdellin mukana paikallisella hammaslääkärillä, jossa hänen avoimen suunsa läpimitaksi mitattiin 6,5 cm. Isaac Johnsonin suu on 9,34 cm ja Phillip Anguksen 9,52 cm.

– Olen 31-vuotias ja päästäkseni Ennätystenkirjaan jollain, josta olin aina niin epävarma, jonka halusin vain pitää pienenä, on mahtavaa, koska nyt se on yksi suurimmista ja parhaimmista asioista minussa, Ramsdell kertoi Guinnessin haastattelussa.

– Jos voisin antaa yhden neuvon kenelle tahansa, jolla on jokin iso ruumiinosa tai jotain todella erikoista, ja he haluavat saada Guinnessin Ennätystenkirjan tittelin, niin sanoisin, että tehkää se! Tehkää se ylpeänä ja tehkää siitä isoin voimavaranne. Se on supervoimanne, se on se juttu mikä tekee teistä erikoisen ja erilaisen kaikista muusta ympärillä kulkevista ihmisistä, hän vielä jatkaa.

Katso alta virallinen Guinnesin Ennätystenkirjan video Ramsdellista.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos