Pidetään yhteyttä

Huumori

Kuski menetti maasturin hallinan: huima tilanne johti vain täydelliseen parkkeeraukseen

Kuski menetti maasturin hallinan: huima tilanne johti vain täydelliseen parkkeeraukseen
YouTube / Viral Hog

Liikenteessä on syytä olla varovainen, sillä koskaan ei tiedä, milloin onnettomuuksia sattuu. Toisinaan onnettomuudet ovat onneksi hurjista tilanteista huolimatta vältettävissä, kuten esimerkiksi tällä alla olevalla videolla.

Alla oleva video on kuvattu Thaimaassa ja se on peräisin turvakamerasta. Näemme siinä hitaasti tien pientareella liikkuvan, pahaa-aavistamattoman vanhuksen. Pian mutkasta pyyhältää maasturi, jonka kuljettaja on ilmeisesti menettänyt auton hallinnan. Se kiemurtaa holtittomasti kaistojen yli ja melkein teilaa vanhuksen kumoon. Onneksi hän ehti hypätä alta pois ennen kuin pahempi tilanne sattui.

Kun auto vältti vanhukseen osumisen, se ajautui parkkipaikalle ja kuski ehti onneksi juuri ja juuri jarruttaa ennen kuin auto osui seinään. Tuloksena olikin siis onnettomuuden sijaan vain täydellinen parkkeeraus. Heti säikähdyksestä selvittyään kuski peruutti parkkipaikaltaan pois ja jatkoi matkaa. Onneksi tällä kertaa kaikki selvisivät säikähdyksellä.

Liikenteessä on siis syytä harjoittaa varovaisuutta ja olla tarkkana huimien tilanteiden kanssa. Aina tilanteet eivät pääty yhtä hyvin kuin tässä.

Katso video alta ja käy kommentoimassa. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos