Pidetään yhteyttä

Huumori

Kosintahetki keskeytettiin hulvattomalla tavalla – koira antoi selvän mielipiteensä tilanteesta

Kosintahetki keskeytettiin hulvattomalla tavalla - koira antoi selvän mielipiteensä tilanteesta
AOP

Kosintahetket voivat olla todella romanttisia. Monet miehet (ja naiset) keksivät ihania tapoja kosia omaa rakastaan. Usein toinen osapuoli yllättyy täysin, kun taas joskus kosintaa on osattu odottaa. Kosinta voi tapahtua yleisellä paikalla, yksityisesti kotona tai joskus perheen läsnäollessa. Aina suunnitellut kosintahetket eivät kuitenkaan mene ihan suunnitelmien mukaan.

Tällä kertaa näemme hauskan tilanteen, jossa ihana kosintahetki keskeytettiin odottamattomalla tavalla. Eräs kanadalainen nainen jakoi hulvattoman videon, jossa hänen puolisonsa kosi häntä sormuksen kera perheen ollessa paikalla. Hänen ystävänsä kuvasivat videon.

Nainen kertoo, että myöhemmin videota katsoessaan hän huomasi, että hänen koiransa Tucker oli päättänyt pitää vessatauon juuri kosinnan parhaalla hetkellä. Tuckerin mielipide asiaan tulee siis selvästi ilmi. Hupaisa tilanne ei kuitenkaan pilannut kosintaa, vaan pariskunta sai nauttia hetkestä ystäviensä ja perheensä kanssa.

Youtube-videon kommenttikenttä on täyttynyt hupaisista vastauksista ja monet ovat naureskelleet koiran lyömättömälle ajoitukselle.

Pääset katsomaan videon alta. Muista jättää oma kommenttisi kommenttikenttään.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos