Pidetään yhteyttä

Huumori

Koira hyppäsi liikkuvasta veneestä veteen – hupaisa, läheltä-piti-pelastus!

Koira hyppäsi liikkuvasta veneestä veteen - hupaisa, läheltä-piti-pelastus!
AOP

Koirien ystävät ottavat mielellään karvaturrit mukaansa vaikka minne. Koirat napataan mukaan automatkalle, kahviloihin kuin myös metsään ja veneretkille. Karvatassut ovatkin mielellään mukana ihmisten hullutuksissa, mutta niitä pitää kuitenkin pitää silmällä – kuten tästä alla olevasta videosta näemme todisteena.

Alla olevalla Instagram -videolla näemme, kuinka pieni, ruskea koira on päässyt mukaan veneretkelle. Koiran omistajat näyttävät ajelevan mukavaan tahtiin jonkinlaisella kumiveneellä. Koira kurkkii uteliaana veneen laidan yli, kunnes se yhtäkkiä päättää tehdä lähempää tarkastelua veden kanssa ja se molskahtaa veteen. Toisen omistajan nopeat liikkeet kuitenkin pelastavat koiran, nimittäin hän nappaa koiraa hännästä kiinni ja vetää sen takaisin veneeseen nopealla otteella.

Koira ei näytä olevan kohtelusta moksiskaan. Kommenteissa tosin muistutetaan siitä, että koiralla pitäisi olla mielellään pelastusliivit tai ainakin hihna, kun se on mukana veneessä. Tämä julkaisu muistuttaneekin koiranomistajia siitä, että jos karvakaverit ovat mukana hullutuksissa, niistä tulee pitää huolta.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos