Pidetään yhteyttä

Huumori

Karhujen villit kesäleikit – nämä videot saavat jokaisen hymyilemään

Karhujen villit kesäleikit - nämä videot saavat jokaisen hymyilemään
AOP

Karhut ovat fiksuja otuksia ja ne oppivat nopeasti. Vaikka karhut elävät yleensä metsän siimeksessä eivätkä ne uskaltaudu ihmisten ilmoille, silloin tällöin niitä nähdään asuinalueillakin. Alla olevilla videoilla pääsemme näkemään hauskoja mesikämmenten kesäleikkejä.

Alla olevalla videolla näet kaksi Syyrian karhunpoikasta. Syyrian karhut ovat sukua mustakarhulle, mutta niitä ei ole enää olemassa luonnossa: ne ovat olleen sukupuuttoon kuolleita jo 50 vuoden ajan. Ainoa jäljellä olevat yksilöt kasvatetaan vankeudessa, kun niitä yritetään pelastaa täydelliseltä sukupuutolta. Videolla olevay karhunpennut asuvat Yhdysvaltojen Etelä-Carolinassa ja ne pääsivät kesäleirille. Ne keksivät nopeasti liukumäen ja laskivat sitä alas kuin lapset konsanaan.

Kaksi neljä kuukautta vanhaa poikasta kiipeävät ylös liukumäelle ja laskevat sitä alas: toinen edellä ja toinen perässä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Tällä videolla puolestaan näemme toisen karhun, joka nauttii vesileikeistä. Se on löytänyt tiensä lasten uima-altaaseen omakotitalon pihalla. Pienessä puhallettavassa lasten uima-altaassa nököttävä karhu näyttää nauttivan viilentävästä vedestä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos