Pidetään yhteyttä

Huumori

Kalkkuna jahtasi postimiestä korttelitolkulla: hulvaton tapahtuma videolle

Kalkkuna jahtasi postimiestä korttelitolkulla: hulvaton tapahtuma videolle
AOP

Heinäkuussa Yhdysvaltojen Wisconsin osavaltion Madisonissa sattui hassu tapahtuma. Kalkkuna nimittäin jahtasi postiautoa korttelitolkulla. Perässä ajaneen auton matkustaja sai tallennettua hupaisan tapahtuman videolle, joka on jo saanut yli 12 000 katselukertaa.

Videolla näemme kalkkunan, joka jahtaa valkoista postiautoa. Postimies pysähtelee postilaatikoilla ja pudottelee postit luukkuihin samalla, kun kalkkuna vahtii tiiviisti postimiehen puuhia. Kun auto pysähty, kalkkuna kävelee auton ovelle ihan kuin kysyäkseen, että mitä ihmettä mies täällä vielä tekee.

Jopa siinä vaiheessa, kun postiauto tekee U-käännöksen ja palaa korttelin toista puolta takaisin päin, kalkkuna jatkaa postimiehen hätyyttämistä.

Youtube -videon tekstissä sanotaan, että paritteluaikaan uroskalkkunat jahtaavat pois muut urokset ärsyttämällä ja hätyyttämällä niitä. Jos ihminen pitää päällään punaista, kalkkunan hätyytysvietti aktivoituu eikä se näe eroa ihmisen ja kalkkunan välillä. Postiautossa on punainen viiva, joka kulkee sen sivuilla ja takana. Liekö kalkkuna bongannut tämän punaisen viivan ja yrittää siksi hätyyttää postimiestä tiehensä?

Katso hupaisa video alta, niin näet itse.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos