Pidetään yhteyttä

Huumori

Japanilainen mies varasti yli 730 kappaletta pikkuhousuja: ”Emme ole vuosikausiin takavarikoineet tällaista määrää pikkuhousuja”

Japanilainen mies varasti yli 730 kappaletta pikkuhousuja: "Emme ole vuosikausiin takavarikoineet tällaista määrää pikkuhousuja"
AOP

New York Post kertoi hiljattain kummallisesta tapauksesta Japanissa sijatsevassa Beppu-nimisessä kaupungissa. 56-vuotias Tetsuo Urata -niminen mies jäi nimittäin kiinni alusvaatteiden varastamisesta. Hänen hallussaan oli ollut jopa 730 kappaletta alusvaatteita ja rintaliivejä.

Poliisi sai alun perin vihiä miehestä, kun 21-vuotias Beppu-kaupungin opiskelija sanoi nähneensä miehen varastavan hänen omia alusvaatteitaan itsepalvelupesulassa. Miehen kodista löydettiin lopulta jopa 730 paria alushousuja ja rintaliivejä. On toistaiseksi epäselvää, millä aikavälillä alusvaatteet on varastettu ja mistä ne ovat peräisin. Mies on tunnustanut tekonsa.

”Emme oli vuosikausiin takavarikoineet näin suurta määrää pikkuhousuja,” kuvaili Beppun poliisin tiedottaja.

Tämä ei ole ensimmäinen rikos laatuaan. Muun muassa vuonna 2019 Oitan kaupungissa saatiin kiinni 40-vuotias mies, joka oli varastanut itsepalvelupesuloista jopa 1 100 kappaletta pikkuhousuja ja rintaliivejä.

Itsepalvelupesulat toimivat niin, että asiakkaat vievät pyykkinsä yleisessä tilassa oleviin pesukoneisiin ja käynnistävät ne kolikkomaksun jälkeen. Kun pyykit ovat valmiit, asiakas voi napata ne kotiin tai laittaa ne kuivuriin. Näissä paikoissa pyykkejä ei koskaan pitäisi jättää vartioimatta – muuten voi käydä juuri näin.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos