Pidetään yhteyttä

Huumori

Englantilainen mies on riippuvainen rusketuksesta – käyttää noin 1200 euroa kuussa

Englantilainen mies on riippuvainen rusketuksesta - käyttää noin 1200 euroa kuussa
Youtube / Truly

Englannista kotoisin oleva 22-vuotias Jimmy Featherstone kertoo, että on riippuvainen rusketuksesta. Hän kertoo, että aloitti itseruskettavien käyttämisen jo 15-vuotiaana ja siitä saakka hän on aktiivisesti käynyt solariumissa ja käyttänyt itseruskettavia. Hän kuitenkin lisää, että ongelma oli jossain vaiheessa se, ettei rusketus ollut tasainen.

Nykyään Jimmy käyttää rusketusinjektioita viisi kertaa viikossa. Tämän lisäksi hän laittaa joka aamu suihkun jälkeen viisi kerrosta itseruskettavaa iholleen. Hän kertoo, että saattaa käyttää jopa pullollisen itseruskettavaa viikossa.

Hän käyttää tänä päivänä noin 1200 euroa kuukaudessa rusketustuotteisiin. Hän haluaa kertomansa mmukaan olla seuraava Ihmis-Ken (joka tunnetaan nykyään Jessica Alvesina). Hänellä on myös suunnitelmissa ensimmäinen kauneusleikkaus: nenäleikkaus. Hän haluaa myös laittaa täytettä huuliinsa ja poskiinsa ja tämän prosessin näemmekin videon lopussa. Jimmy kertoo videolla, että hänen perheensä on sitä mieltä, että rusketusprosessit ja kauneusleikkaukset ovat menneet liian pitkälle.

Jimmy lisää, että hän ehkä muuttaa ulkonäköään, mutta hän on silti sama ihminen.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos