Pidetään yhteyttä

Huumori

Bussin matkustajat tapasivat kummallisen tyypin penkillä – odottamaton kanssamatkustaja

Bussin matkustajat tapasivat kummallisen tyypin penkillä - odottamaton kanssamatkustaja
AOP

Koirat oavt fiksuja otuksia, siitä ei ole epäilystäkään. Se on taas todistettu. Englannin Plymouthissa nähtiin nimittäin kummallinen näky 7. syyskuuta. Plymouth Herald kertoi, että Patch-niminen koira oli päättänyt kulkea linja-autolla – minne sitten sillä ikinä olikin matka.

Koira oli seurannut erästä matkustajaa bussin kyytiin ja hypännyt penkille istumaan kuin matkustaja konsanaan. Pian kävi kuitenkin ilmi, ettei kukaan bussin matkustajista ollut koiran omistaja. Patch oli karannut omistajaltaan ja hypännyt bussin kyytiin omin luvin. Eräs matkustajista nappasi koirasta kuvan ja huolehti siitä siihen saakka, että omistaja löytyi. Patch vietti hieman aikaa linja-autojen terminaalissa ja sai huolenpitoa avuliaalta naiselta, joka muun muassa osti koiralle vettä janon sammuttamiseksi.

Patchin omistaja on onneksi löytynyt ja se on turvallisesti kotona.

”Patch karkasti omistajiltaan ja päätti matkustaa bussilinjalla 21. Matkustajat huomasivat Patchin hypänneen kyytin ilman ihmistään, minkä seurauksena koira vietti aikaa matkakeskuksessa ennen takaisin omistajansa huomaan ja tutuille seuduille palaamista,” Plymouth Citybusin Facebook-sivulla kirjoitettiin.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos