Pidetään yhteyttä

Huumori

Alina Voronkovan yllättävä lomakohde: ”Paljon erilaisia mielipiteitä”

Alina Voronkovan yllättävä lomakohde: "Paljon erilaisia mielipiteitä"
Instagram / @alinavoronkova_

Miss Suomi Alina Voronkova on lähtenyt Espanjaan tammikuun ajaksi. Tammikuun alussa hän julkaisi Instagramissa päivityksen, jonka yhteydessä hän paljasti palaavansa Suomeen vasta tammikuun lopulla. Alina on siis välttänyt kovimmat paukkupakkaset.

Alina on viettänyt aikaa muun muassa Fuengirolassa, mutta nyt Alina on vuokrannut auton ja suunnannut rajojen yli yllättävään lomakohteeseen.

”PÄIVÄKSI BRITTEIHIN,” Alina ilakoi.

Alina oli lähtenyt käymään Gibraltarilla.

”Gibraltar tarjosi enemmän mitä osattiin kuvitella. Vuokrattiin auto päiväksi ja ajeltiin Fuengirolasta toiseen maahan – tulli ylityksen jälkeen vastassa oli fish & chipsin luvattu maa eli Gibraltar, joka on Britannian merentakainen alue,” Alina kertoo.

”Tästä paikasta ollaan kuultu paljon erilaisia mielipiteitä ja rehellisesti, moni ohjasi lähteä käymään mielummin jossain Espanjan vuorostokylässä kuin täällä,” hän sanoo.

”Gibraltar ei ole tosiaan mikään iso paikka, mutta täysin näkemisen arvoinen. Hommattiin kadulta 25€/hlö opastettu minibussimatka Gibraltarinvuorelle, jossa nähtiin kuuluisat apinat sekä kuultiin maan historiaa. Tämä oli ihan reissun kohokohtia!”

”Kaduilla näkyi paljon turisteja sekä olihan se hassua kun kadunnimet oli merkitty espanjan sijasta englanniksi. Voin lämpimästi suositella päiväreissua tänne etenkin jos viettää aurinkorannikolla enemmän aikaa ja kaipaa vähän vaihtelua,” hän suosittelee.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos