Pidetään yhteyttä

Huumori

71-vuotias Keiko näyttää vuosikymmeniä nuoremmalta – viha somessa on jatkuvaa

71-vuotias Keiko näyttää vuosikymmeniä nuoremmalta - viha somessa on jatkuvaa
Youtube / Truly

71-vuotias Georgian osavaltiossa asuva Keiko todistaa, että ikä on vain numero. Hän haluaa näyttää vanhemmille ihmisille, ettei heidän tarvitse ”vain luovuttaa ja kuolla.” Keiko on balettitanssija, ilmataitelija ja akrobaatti, joka näyttää vuosikymmeniä ikäänsä nuoremmalta.

Hän rakastaa muotia ja liikuntaa. Hän kertoo Trulylle, että on aina ollut aktiivinen ja sanookin, että aktiivinen elämäntyyli on auttanut pitämään hänet kunnossa. Keiko esiintyy edelleen ja urheilee muun muassa ilma-akrobatian parissa säännöllisesti.

Hänestä tuli sensaatio TikTokissa yhdessä yössä. Keiko kertoo, että aloitettuaan TikTok kanavansa, hänen seuraajankuntansa nousi tuhanteen vain yhdessä yössä ja viikossa seuraajia kerääntyi jo 5000 kappaletta.

Monet eivät kuitenkaan pidä siitä, että Keiko on ikäisekseen mahtavassa kunnossa. Hän kertoo saavansa koko ajan ikäviä kommentteja, jossa ihmiset sanovat muun muassa, ettei hän osaa kävellä korkokengillä eikä hän osaa tanssia. Keiko ei kuitenkaan anna ikävien kommenttien hidastaa häntä, vaan hän julkaisee mahtavia videoita somessa koko ajan.

Hänen ystävänsä Chelsea kuvailee Keikoa anteeksipyytelemättömäksi ja aidoksi.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos