Pidetään yhteyttä

Huumori

15 pilvenpiirtäjää tuhottiin samanaikaisesti Kiinassa – huima näky ja uskomaton pölypilvi

15 kerrostaloa tuhottiin samanaikaisesti Kiinassa
Youtube / Chun Ming Ng

Kunming Cityssä Kiinassa päätettiin tuhota 15 tyhjillään olevaa, keskeneräiseksi jäänyttä pilvenpiirtäjää samanaikaisesti. Youtube -kanavan omistaja kertoo videon kuvatekstissä, että talot olivat olleet tyhjillään jo 7 vuotta ja niiden kellarit olivat ehtineet täyttyä sadevedestä. Viranomaiset päättivät tuhota talot samanaikaisesti.

15 kerrostalon räjäyttämistä suunniteltiin 4 päivää. Koska kerrostalot olivat keskellä kaupunkia, niiden aiheuttama pölypilvi aiheutti takuulla myös haittaa paikallisille. Videolla näemme, kuinka kaikki kerrostalot yksi kerrallaan luhistuvat kasaan ja jättävät jälkeensä huiman pölypilven. Videolla on monta klippiä tapahtuneesta eri kulmista katsottuna. Näemme myös joitakin paikallisia maskeineen katsomassa tapahtumien kulkua.

Kerrostalot räjäytettiin elokuun alussa vuonna 2021. Räjäytysten tarkoituksena oli siivota käyttämättömät rakennukset pois tieltä, jotta niiden tilalle saadaan rakennettua jotain uutta.

Videon kuvannut henkilö kertoo olevansa matkabloggaaja ja valokuvaaja. Hän kertoo kommenttikentässä, että keskeneräiseksi jääneet rakennukset oli maksettu jo kokonaan omistajien pussista, mutta niitä ei koskaan saatu tehtyä valmiiksi. Omistajilta jäivät nyt tuohet saamatta ja rahaa hävisi kirjaimellisesti kuin tuhkaa tuuleen.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos