Pidetään yhteyttä

Eroottiset tarinat

Eroottiset tarinatEroottiset tarinat eivät ole enää tabu, vaan niillä on tutkitusti positiivinen vaikutus omaan seksuaalisuuteen. Voit lukea eroottisia novelleja e-kirjana, tai kuunnella äänikirjana tuhansia kiihkeitä tarinoita – tarjontaa on laidasta laitaan, naisille sekä miehille.

Esimerkiksi pitkän parisuhteen tai avioliiton kipinän voi löytää uudelleen kuuntelemalla eroottisia tarinoita. Sinkkunaiset ja -miehet voivat saada piristystä arkeen. Eroottisia kirjoja voi lukea tai kuunnella esimerkiksi Storytelin ja BookBeatin kautta.

Ilmainen kokeilujakso
7 päivää
Hinta ilmaisen kokeilujakson jälkeen
9,99 €/kk
Tuhansia eroottisia tarinoita
Huippusuosittu 20-osainen kirjasarja Eargasm

Storytel on ruotsalainen kirjapalvelu, joka lanseerattiin vuonna 2005 – Suomeen palvelu rantautui vuonna 2016. Valikoimasta löytyy yli 700 000 e-kirjaa. Storytelin 1,5 miljoonaa maksavaa asiakasta kertoo paljon korkeasta laadusta sekä upeasta tarjonnasta.

Storytelin tarjonnassa on tuhansia eroottisia tarinoita. Teokset ovat “Erotiikka”-välilehdellä, jossa on e-kirjoja sekä äänikirjoja. Keväällä 2022 Storytel julkaisi Eargasm-sarjan suomeksi, joka on huippusuosioon noussut 20-osainen kirjasarja.

Mikäli eroottiset teokset kiinnostavat, voit kokeilla Storytelin antimia seitsemän (7) päivää ilmaiseksi. Sen jälkeen tilaus kustantaa 9,99–22,99 €/kk.

Ilmainen kokeilujakso
30 päivää
Hinta ilmaisen kokeilujakson jälkeen
9,99 €/kk
Runsaasti eroottisia novelleja ja äänikirjoja
Myös kiihkeitä rakkaustarinoita konservatiivisempaan makuun

Vuonna 2015 Suomeen rantautunut BookBeat tarjoaa yli 700 000 e-kirjaa, joiden joukosta löytyy runsaasti luettavaa aikuiseen makuun. Palvelulla on noin 500 000 asiakasta, mikä tekee BookBeatista Suomen suosituimman kirjapalvelun.

BookBeatin kautta voit lukea eroottisia novelleja tai kuunnella äänikirjoja. Tarjonnassa on myös kiihkeitä rakkaustarinoita hieman konservatiivisempaan makuun. Jokaiselle löytyy jotakin, olipa intohimona rakkaustarinat tai puhdas erotiikka.

BookBeat tarjoaa 30 päivän ilmaisen kokeilujakson uusille asiakkailleen. Tämän jälkeen tilauksen hinta on 9,99–14,99 €/kk.

Eroottiset tarinat voivat piristää seksielämää

Vuosien varrella on tehty useita tutkimuksia, jotka todistavat eroottisen kirjallisuuden parantavan seksielämää. Eroottiset tarinat voivat kiihottaa, mutta samalla lukija voi saada uutta näkökulmaa omaan seksielämään – jopa fantasioita voi muodostua parisuhteeseen.

On tutkittu, että parissa viikossa voi näkyä ihmeitä. Mikäli koet seksuaalista haluttomuutta, kokeile kuunnella eroottisia äänikirjoja. Lisätietoa seksuaalisuudesta löydät esimerkiski Mielenterveystalosta, jossa on tarjolla myös Omahoito-ohjelma.

Kirjojen avulla voit myös tutkia itseäsi ja omia seksuaalisia tarpeita. Haluatko kenties jotakin, mitä nykyisessä tilanteessa et saa? Haluatko kokeilla kumppanin kanssa uusia asioita? Muun muassa tällaisiin asioihin eroottiset kirjat voivat antaa vastauksia.

Eroottiset tarinat voivat piristää seksielämää:

  • Eroottiset tarinat vaikuttavat tutkitusti positiivisesti lukijan seksuaalisuuteen.
  • Tutkitusti seksuaalinen haluttomuus voi kohentua muutamassa viikossa, kun eroottisia novelleja lukee säännöllisesti.
  • Eroottiset tarinat voivat saada sinun kiihottumaan, mutta myös antaa ideoita oman seksielämän parantamiseen.
  • Naiset sekä miehet voivat saada yhtä paljon hyötyä eroottisista teoksista.

Eroottinen äänikirja – soveltuu sinkuille, varatuille sekä kaikille näiden väliltä

Pitkässä parisuhteessa tai avioliitossa kipinän ylläpitäminen on haastavaa. Se on ihan luonnollista, ettei petipuuhissa olla nuoruusvuosien tapaan.

Eroottiset tarinat ja äänikirjat voivat antaa suhteeseen uutta kipinää. Suhteen molemmat osapuolet voivat saada uusia ideoita yhteiseen seksielämään – voitteko harrastaa yhteistä kivaa esimerkiksi uudessa paikassa?

Luonnollisesti eroottiset kirjat voivat piristää sinkkunaisia ja -miehiä. Erotiikan ei tarvitse aina olla yhteydessä seksiin – novellit voivat piristää sinkkuiltaa pelkän ajatuksen tasolla. Hyvällä lykyllä pääset toteuttamaan fantasiasi myöhemmin tulevan kumppanin kanssa!

Eroottinen äänikirja

Eroottiset äänikirjat sopivat jokaiselle:

  • Eroottiset tarinat lisäävät tutkitusti seksuaalisuutta, mikä voi tuoda kipinän takaisin pitkässä suhteessa tai avioliitossa.
  • Kirjoista voi saada uusia fantasioita, esimerkiksi uusien seksiasentojen tai -paikkojen suhteen.
  • Sinkut voivat piristää iltoja eroottisten novellien parissa, ilman sen johtamista seksiin.
  • Eroottisen novellin luomat fantasiat voi mahdollisesti toteuttaa tulevan kumppanin kanssa.

Eroottisten novellien lukeminen ei ole tabu – se on osa tuhansien ihmisten arkielämää

Eroottisia novelleja on julkaistu aina, ja niitä on luettu aina. Takavuosina lukeminen tehtiin kuitenkin salassa muilta, ja erotiikka oli tabu – mutta ei ole enää. Eroottiset novellit, kuten myös aikuisviihde ovat osa lähes jokaisen aikuisen elämää.

Nykyään eroottisia teoksia voi lukea helposti e-kirjana. Myös äänikirjat nostavat suosiotaan, ja niiden avulla voi luoda itselleen romanttisen hetken esimerkiksi iltaisin.

Kannattaa huomioida, että erotiikkaa on monenlaista. Esimerkiksi Storytel tarjoaa varsin sivistyneitä eroottisia novelleja iltojen piristykseksi – tarjonnassa on myös aikuisviihdettä äänikirjan muodossa. Jokaiselle on jotakin.

Yksi aallonmurtaja on ollut Fifty Shades of Grey. Sen myötä seksuaalisuudesta on tullut paljon entisaikaa avoimempaa, eikä sitä pidetä enää tabuna.

Yhteenveto

Eroottiset kirjat ja äänikirjat ovat nykyään arkipäiväistynyt, eikä aihetta voida enää pitää tabuna. Eroottiset teokset voivat parantaa seksuaalisuutta, olipa lukija sinkku tai pitkässä avioliitossa – jokainen voi löytää kipinän kirjallisuudesta.

Storytel on ehdottomasti paras kirjapalvelu eroottisten kirjojen suhteen. Palvelussa on tuhansia eroottisia kirjoja, aika romantiikasta koviin seksitarinoihin. Tarjonnassa on myös eksklusiivisia kirjasarjoja.

BookBeatin tarjonta on myös hyvä, etenkin kevyempään tarpeeseen. Palvelusta löytyy esimerkiksi Elena Lundin kirjoittama Ratsastaja – se on yksi parhaimmista eroottisista novelleista aikuiseen makuun.

Jos haluat tutustua tarjontaan, kokeile Storytelia tai BookBeatia ilmaisen kokeilujakson aikana – ja tutustu tarjontaan ilman sitoumuksia.

Usein kysyttyjä kysymyksiä