Pidetään yhteyttä

Autot ja liikenne

Oletko kuullut näistä kiinalaisista automerkeistä?

Oletko kuullut näistä kiinalaisista automerkeistä?
Pixabay

Kiinan automarkkina on kokenut valtavan kasvun viime vuosina, ja maan automerkit ovat nousseet kansainväliselle areenalle innovatiivisilla ja nykyaikaisilla autoillaan. Kiina on nyt maailman suurin automarkkina, ja sen autoteollisuus on laajentunut maailmanlaajuisesti. Kiinalaiset autonvalmistajat ovat saavuttaneet menestystä kotimaassa ja kansainvälisillä markkinoilla.

Mutta oletko kuullut kiinalaisista automerkeistä? Alla esittelemme niistä muutamia.

SAIC Motor

Kiinalaisten automerkkien joukossa yksi huomionarvoinen nimi on SAIC Motor. Se ei ole ainoastaan yksi parhaista kiinalaisista automerkeistä, vaan myös maailman kymmenen suurimman autonvalmistajan joukossa. SAIC Motor valmistaa vuosittain vaikuttavat 5,3 miljoonaa autoa ja yli miljoona uusiutuvan energian ajoneuvoa.

SAIC Motor on laajentanut myyntiään eri brändien kautta, mukaan lukien IM Motors, MPY, Maxus, Wuling ja Baojun. Yrityksellä on myös omistusosuus brittiläisistä automerkeistä Roewe ja MG. SAIC Motor yhdistää perinteitä ja innovaatiota laajalla valikoimallaan ja vahvalla läsnäolollaan.

Perustettu vuonna 1955
Vuosittaiset myyntiluvut: 5.3 miljoonaa
Suosituin malli: Wuling Hongguang

Dongfeng

Toinen merkittävä kiinalainen automerkki on Dongfeng, joka tunnetaan erityisesti edullisesta autotarjonnastaan. Dongfeng valmistaa laajan valikoiman henkilö- ja hyötyajoneuvoja omalla brändillään sekä tytäryhtiöiden ja yhteistyöhankkeiden kautta.

Dongfengin valikoimaan kuuluvat Aeolus (Fengshen), Nammi ja eπ. Yritys on yksi Kiinan suurimmista automerkeistä ja työllistää yli 120 000 ihmistä. Dongfengin autot tarjoavat hyvää vastinetta rahalle ja suorituskykyä tinkimättä laadusta.

Perustettu vuonna 1969
Vuosittaiset myyntiluvut: 3.83 miljoonaa
Suosituin malli: Fengshen E70

FAW Group

FAW Group on yksi vanhimmista kiinalaisista automerkeistä, ja se on valmistanut autoja jo ennen värillisen television aikaa. Yritys on pysynyt kilpailukykyisenä tänä päivänä keskittymällä tulevaisuuden sähköistykseen ja kuljettajakokemukseen.

FAW Groupin Hongqi-divisioona on yksi parhaista kiinalaisista ylellisten autojen valmistajista. Sen valikoimaan kuuluu muun muassa Hongqi L5, joka tarjoaa Rolls-Royce-tyylisiä suunnitteluratkaisuja. Hongqi LS7 on suurin kiinalaisen automerkin valmistama SUV, jossa on turboahdettu V8-moottori.

Perustettu vuonna 1953
Vuosittaiset myyntiluvut: 3.5 miljoonaa
Suosituin malli: Hongqi H5

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos