Pidetään yhteyttä

Autot ja liikenne

Moottori.fi: Tällainen on Nissan Qashqai

Moottori.fi: Tällainen on Nissan Qashqai
Pixabay

Nissan Qashqai on yksi Suomen suosituimmista katumaastureista, ja toisen sukupolven Qashqain voimalinjojen päivitys on herättänyt paljon kiinnostusta. Tässä artikkelissa tarkastelemme tarkemmin Nissan Qashqai DIG-T 160 DCT -mallia ja sen ominaisuuksia Moottori.fi-sivuston arvosteluun perustuen.

Nissan Qashqai on ollut markkinoilla jo useita vuosia, ja se on kerännyt suurta suosiota monien kuluttajien keskuudessa. Toisen sukupolven Qashqai on kokenut merkittäviä voimalinjapäivityksiä, jotka lisäävät auton suorituskykyä ja tehokkuutta. Yksi näistä päivityksistä on uusi DIG-T 160 DCT -moottori, joka tarjoaa entistä paremman ajonautinnon.

Moottori ja suorituskyky

Nissan Qashqai DIG-T 160 DCT:ssä on 1,3-litrainen turboahdettu nelisylinterinen bensiinimoottori. Moottorin teho on 160 hevosvoimaa ja vääntömomentti 270 Nm. Automaattivaihteiston ansiosta auton kiihtyvyys on erinomainen, ja se saavuttaa 0-100 km/h nopeuden alle 10 sekunnissa. Huippunopeus on 198 km/h. Qashqai tarjoaa myös hyvän polttoainetalouden, ja sen kulutus on noin 7 litraa per 100 kilometriä.

Ajomukavuus ja käytettävyys

Nissan Qashqai on suunniteltu tarjoamaan mukava ja helppo ajokokemus. Automaattivaihteisto toimii sujuvasti eri ajotilanteissa ja tarjoaa vaivattoman ajamisen. Autossa on myös lukuisia käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten 360°-ympäristökamera, joka helpottaa ahtaissa tiloissa pysäköintiä. Matkustamossa on riittävästi tilaa sekä matkustajille että tavaralle, ja panoraamalasikatto luo lisää tilan tuntua.

Turvallisuus ja teknologia

Nissan Qashqai on varustettu monilla turvallisuus- ja teknologiaominaisuuksilla, jotka tekevät ajamisesta turvallista ja viihtyisää. Autossa on esimerkiksi älykäs hätäjarrutusjärjestelmä, kaistavahti ja liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä. Lisäksi autossa on NissanConnect-tietoviihdejärjestelmä, joka tarjoaa monipuolisia viihde- ja navigointiominaisuuksia.

Hinnat ja mallit

Nissan Qashqai DIG-T 160 DCT on saatavilla useissa eri varustetasoissa. Hinnat alkavat 33 151 eurosta. Auton hinta vaihtelee varustetasosta riippuen. Qashqai tarjoaa myös hyvän takuun, sillä se sisältää 3 vuoden tai 100 000 kilometrin takuun.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos