Pidetään yhteyttä

Autot ja liikenne

Millainen menopeli on Ferrari Purosangue?

Millainen menopeli on Ferrari Purosangue?
Pixabay

Ferrari on julkistanut uuden tulokkaan, joka herättää varmasti intohimoja autoharrastajien keskuudessa. Uusi Ferrari Purosangue on jokaisen autonharrastajan unelma – tyylikäs ja tehokas, mutta samalla käytännöllinen ja monipuolinen.

Purosangue – Ei pelkästään SUV

Vaikka Purosanguea saatetaan pitää SUV:na, Ferrari itse määrittelee sen ”nelipaikkaiseksi, neliovisiksi urheiluautoksi”. Tämä uusi tulokas yhdistää huikean suorituskyvyn ja dynaamisen ajokokemuksen SUV:n käytännöllisyyteen. Purosangue on räätälöity täyttämään vaativien autoharrastajien tarpeet, tarjoten samalla luokkansa parhaan ajokokemuksen.

Teho ja suorituskyky

Purosangue on varustettu 6.5-litraisella V12-moottorilla, joka tuottaa uskomattomat 715 hevosvoimaa ja 716 Nm vääntöä. Tämä tehopakkaus mahdollistaa huiman kiihtyvyyden ja huippunopeuden, sillä Purosangue kiihtyy 0-100 km/h alle 3.3 sekunnissa.

Suunnittelu ja muotoilu

Ferrari on panostanut Purosangueen sekä ulkonäöllisesti että toiminnallisesti. Auton muotoilu on tyylikäs ja aerodynaaminen, mikä takaa optimaalisen suorituskyvyn. Purosangue on myös suunniteltu tarjoamaan käytännöllisyyttä, sillä siinä on neljä ovea ja tilava tavaratila. Auton sisätilat ovat ylelliset ja tyylikkäät, tarjoten korkeaa mukavuutta ja ajonautintoa.

Ajodynamiikka ja hallittavuus

Purosangue tarjoaa ainutlaatuisen ajokokemuksen, joka on ominaista Ferrarin urheiluautoille. Autossa on edistyksellinen jousitusjärjestelmä ja aktiivinen alusta, jotka takaavat erinomaisen hallittavuuden ja ajodynamiikan. Purosangue on suunniteltu tarjoamaan erinomaisen suorituskyvyn kaikenlaisissa olosuhteissa, olipa kyseessä kaupunkiajelu tai maantiemaratoni.

Teknologia ja varusteet

Ferrari Purosangue on varustettu edistyksellisellä teknologialla ja innovatiivisilla ratkaisuilla. Autossa on digitaalinen mittaristo, joka tarjoaa selkeän ja informatiivisen näkymän kuljettajalle. Lisäksi Purosangue on varustettu uusimmilla turvallisuus- ja avustavilla järjestelmillä, jotka takaavat turvallisen ajokokemuksen.

Hinta ja saatavuus

Ferrari Purosangue on saatavilla valikoiduilla markkinoilla, ja sen hinta alkaa noin 365 000 eurosta. Auton hinta voi kuitenkin nousta merkittävästi, mikäli valitaan lisävarusteita ja räätälöintivaihtoehtoja.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos