Pidetään yhteyttä

Autot ja liikenne

Hotcars: 3 parasta Yamaha-moottoripyörää

Hotcars: 3 parasta Yamaha-moottoripyörää
Pixabay

Yamaha on tunnettu moottoripyörävalmistaja, joka tarjoaa laajan valikoiman moottoripyöriä eri kategorioissa. Vaikka Yamaha on tunnettu ennen kaikkea moottoripyöriensä erinomaisesta käsittelykyvystä ja kyvystä taittaa mutkia, heidän pyörissään on myös kunnioitettava määrä tehoa. Tässä artikkelissa tarkastelemme Yamahan tehokkaimpia moottoripyöriä.

Yamaha Star XV-1900A

Yamaha Star XV-1900A tunnetaan myös nimillä Midnight Star, Roadliner, Starliner ja Raider. Tämä japanilainen muscle cruiser tarjoaa vaikuttavan tehon ja väännön. Ilmajäähdytteinen 1,854-kuutioinen V2-moottori tuottaa vaikuttavat 98.6 hevosvoimaa ja 123 lb-ft vääntöä. XV-1900A kilpailee suurten kuutiotilavuuksien cruiser-moottoripyörien markkinoilla Honda VTX1800:aa ja Kawasaki Vulcan 2000:aa vastaan.

Yamaha R7 OW-02

Yamaha R7 OW-02 oli erityismalli vuodelle 1999. Yamaha R7 OW-02 oli kilpapyörä, joka oli naamioitu katupyöräksi ja siinä oli parasta Yamahan tarjoamaa tekniikkaa tuohon aikaan. OW-02:ssa oli 749-kuutioinen nelisylinterinen moottori, joka alkuperäisessä muodossaan tuotti 106 hevosvoimaa. Tämän moottorin todellinen potentiaali paljastui polttoaineen säädön ja ECU-viritysten myötä, ja sen teho nousi jopa 133 hevosvoimaan ja vääntö 53 lb-ft:iin. Yamaha valmisti vain 500 OW-02-moottoripyörää, mikä tekee siitä yhden harvinaisimmista Yamaha-malleista.

Yamaha XT-1200Z Super Tenere

Yamaha XT-1200Z Super Tenere on varustettu 1,199-kuutioisella rinnakkaiskaksisylinterisellä moottorilla, jonka poikittainen kampiakseli auttaa suurta sylinteritilavuutta tarjoamalla hyvän pidon maastossa. Rinnakkaiskaksisylinterisen moottorin poikittainen kampiakseli tarjoaa myös vähäisen tärinän ja kapean kokonaisuuden. Yamaha XT-1200Z Super Tenere tarjoaa 110 hevosvoimaa ja 84 lb-ft vääntöä. Vaikka tämä teho on vaikuttavaa, jotkut moottoripyöräilijät saattavat pitää Yamaha Tenere 700:aa täydellisenä enduropyöränä, joka tarjoaa hyvän tasapainon käyttökelpoisen tehon ja Yamahan Super Tenere:n huipputeknologian välillä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos