75% tarjous
Lunastettu 6 kertaa • Voimassa 212 päivää

Zalando Lounge tarjoaa vaatteet ja asusteet jopa 75% alennuksella!

Zalando Lounge tarjoaa naisten, miesten ja lasten vaatteet ja asusteet huippuedullisesti, jopa 75% alennuksilla.

2WR8Z4TGQZ
Katso tarjous

Suosituimmat Zalando Lounge alennuskoodit ja tarjoukset

75% tarjous

Zalando Lounge tarjoaa naisten, miesten ja lasten vaatteet ja asusteet huippuedullisesti, jopa 75% alennuksilla.

Vanhenee: 31.12.2023

Zalando Lounge info

Zalando Lounge on muodin Outlet-verkkokauppa numero yksi

Zalando Loungen jatkuvasti päivittyvä valikoima ja päivittäiset huipputarjoukset pitävät huolen, että aktiivisempikaan shoppailija ei pääse kyllästymään. Valikoimaan kuuluu upeaa muotia ja vaatebrändejä aikuisille ja lapsille, sekä monipuolinen tarjonta kodin sisustukseen. Tuotteita on usealta tuhannelta merkiltä ja mikä parasta, valikoima täydentyy joka aamu uusilla luomuksilla.

Nimensä mukaisesti verkkokauppa on osa Zalandoa, josta kaikki ylijäämä siirtyy Loungeen. Tämä takaa Loungen uskomattoman edulliset hinnat. Verkkokaupasta löytyy tuotteita -75 % alennuksella ja perusalennusten lisäksi sivustolta löytyy tarjouksia alennuskoodien ja muiden erikoisetujen muodossa.

Zalando Lounge, jos joku, on siis täydellinen alennusten tavaratalo, josta ei tyyliä puutu. Hyvin hiotut verkkosivut, joustava tilaaminen sekä loistava asiakaspalvelu kruunaavat kokonaisuuden. Shoppailu ei voisi olla tämän miellyttävämpää!

Prosenttialennukset ja muut ekstrat

Jotta outlet-ostelu ei kävisi liian yksitoikkoiseksi, verkkokauppa tarjoaa alennusprosenttien lisäksi runsaasti lisäetuja ja tarjouksia. Loungen uutiskirje lähettää kuumimmat kampanjauutuudet ja eksklusiiviset alennukset sähköpostiisi. Eikä siinä vielä kaikki; rekisteröitymällä jäseneksi uutiskirje pystyy kohdentamaan tarjoukset yksilöllistä tyyliäsi mukaillen. Sopivan aikavälin kirjeen ilmestymiselle voi valita itse.

Verkkokaupassa tarjouskampanjoita voi tarkastella yhden linkin takaa. Tuoteryhmät ja muut kategoriat alennuksineen löytyy Kampanjat -etusivulta, josta myös näkee suoraan jokaisen kampanjan keston reaaliaikaisena, sekunnilleen ajastettuna. Myös tulevat kampanjat on ajastettu.

Sopivan vaatteen valintaan sivusto tarjoaa kattavan koko-oppaan, josta voi tarkastaa tarkalleen kuinka mitat asettuvat suhteessa kokoihin. Erityisyytenä aikuisten koko-oppaassa on vartalotyyppiesittely, josta näkee, mitkä leikkaukset ja vaatemallit parhaiten istuvat kullekin vartalolle. Kenkä-oppaassa monipuoliset kenkätyypit, niiden käyttötarkoitus ja esimerkiksi istuvuus on erinomaisesti esiteltynä.

Peruskampanjoiden lisäksi Zalando Lounge ottaa osaa vuosittaisiin Black Fridayn kaltaisiin alennuskampanjoihin. Uutiskirjeen lisäksi somekanavat tiedottavat aktiivisesti tulevista kampanjoista ja someyhteistyöllä voi ansaita lisäetuja erilaisten arvontojen ja muun mukavan muodossa. Parhaat palat tulevat kuitenkin rekisteröitymällä jäseneksi.

Kaikille jäsenille, niin vanhoille kuin uusille, on luvassa eksklusiivisia tarjouksia ja lisäbonuksia etukuponkien siivittämänä. Alennukset voivat olla euro- tai prosenttialennuksia, mutta myös toimituksiin on olemassa omat alennuskuponkinsa. Zalando Lounge -sovelluksella saat aina tiedon ilmaisista toimituksista tuoteryhmiä koskien.

Nopeat toimitukset ja ilmaiset palautukset

Verkkokauppa tarjoaa kaikille asiakkailleen mahdollisuuden tilata tuotteet kotiin sovitetavaksi. Sovitusaikaa on 30 päivää, jonka aikana tuotteita on mahdollista palauttaa. Palautus on aina ilmainen ja siihen saa yksityiskohtaiset ohjeet tilauksen yhteydessä.

Kaikki toimitukset toteuttaa Postnord ja toimitusajat ja -hinnat vaihtelevat kampanjatuotteiden mukaan. Arvioidun toimitusajan näet klikkaamalla tuotteen auki ja toimituskulut lisätään tilaukseen ostoskorissa. Nopeimmillaan tarjoustuotteet ovat perillä kaksi päivää tilauksesta.

Tilaustiedusteluja voi tehdä ilmaisesta palvelunumerosta joka arkipäivä, klo 8–18. Sivulta löytyy myös yhteyslomake, jonka avulla voi kääntyä asiakaspalvelun puoleen kaikissa tilauksiin ja toimituksiin liittyvissä kysymyksissä. Kiireisimmille on kerätty kattava UKK-osio, josta löytyy yleisimmät vastaukset asiakkaita askarruttaviin kysymyksiin.

Lisätietoja Zalando Lounge -verkkokaupasta

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*