3€ alennuskoodi
Kuuma!Lunastettu 30 kertaa • Voimassa 162 päivää

Wolt: 3 € alennuskoodi ensimmäiseen tilaukseesi

Nappaa tästä Wolt alennuskoodi uusille asiakkaille. Saat koodilla 3€ alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi. Etu koskee yli 15€ tilauksia.

AILHOKSG7L
Katso alennuskoodi
0€ 1 kk ilmaiseksi
Lunastettu 8 kertaa • Voimassa 282 päivää

Kokeile nyt Wolt+ -jäsenyyttä ilmaiseksi!

Voit nyt kokeilla Wolt+ jäsenyyttä veloituksetta 30 päivän ajan. Kokeilujakso ei sido sinua mihinkään. Jäsenyys on normaalisti 7,99€ / kk.

BXOWE0SIJ0
Katso tarjous
Etu Lahjakortti
Lunastettu 6 kertaa • Voimassa 223 päivää

Hanki Wolt-lahjakortti – mainio lahjaidea läheiselle!

Wolt-krediitit ovat mukava lahja läheiselle. Woltilta voit hankkia lahjakortit joko sähköisesti netistä tai fyysisesti valikoiduista Wolt Marketeista.

BVPGAVPQOQ
Katso tarjous

Liity Wolt+ ja säästä entistä enemmän

Tiesitkö, että voit liittyä Wolt+ jäseneksi ja hyötyä eduista?

 

Voit liittyä Wolt+:aan joko kuukausi- tai vuosimaksulla. Jäsenenä voit tehdä tilaukset ilmaisella kuljetusmaksulla valikoiduista ravintoloista ja myymälöistä. Lisäksi hyödyt Wolt+ -erityistarjouksista.

 

Voit kokeilla Wolt+ kuukauden ajan veloituksetta ilman sitoutumista. Kuukausittainen jäsenmaksu on 7,99 €.

Jaa Wolt-koodiasi kavereille ja tienaa 15€ krediittejä

Voit jakaa Wolt-koodisi kaverille ja voitte molemmat tienata krediittejä. Edun voi antaa frendille, joka ei ole vielä kokeillut Woltia.

 

Saatte molemmat 5 € krediittejä kaverisi ensimmäisestä kolmesta Wolt-tilauksesta, eli yhteensä 15 €.

Miten Wolt sai nimensä?

Pitäisikö tänään woltata? Wolt on erinomainen nimi palvelulle, sillä se ei ole vain nimi, vaan se on käsite ja verbi, jota me käytämme kun haluamme tilata kotiin ruokaa.

 

Wolt sai nimensä ideariihen myötä, kun Woltin yksi perustajista selaili kuvitteellisten punk-bändien nimien listaa ja vastaan tuli ”Volt United”, joka muuttui lopulta Woltiksi. Nimiehdokkaisiin kuului muitakin hyviä vaihtoehtoja, kuten Blueberry Pie, Skyliner, Zaplane ja Sergei.

Suosituimmat Wolt alennuskoodit ja tarjoukset

0€ 1 kk ilmaiseksi

Voit nyt kokeilla Wolt+ jäsenyyttä veloituksetta 30 päivän ajan. Kokeilujakso ei sido sinua mihinkään. Jäsenyys on normaalisti 7,99€ / kk.

Vanhenee: 30.04.2025

Etu Lahjakortti

Wolt-krediitit ovat mukava lahja läheiselle. Woltilta voit hankkia lahjakortit joko sähköisesti netistä tai fyysisesti valikoiduista Wolt Marketeista.

Vanhenee: 02.03.2025

3€ alennuskoodi

Nappaa tästä Wolt alennuskoodi uusille asiakkaille. Saat koodilla 3€ alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi. Etu koskee yli 15€ tilauksia.

Vanhenee: 31.12.2024

Etkö löytänyt etsimääsi? Testaa näitä, ne saattavat vielä toimia:

0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 0 päivää

Wolt: Uusille käyttäjille ilmainen kuljetus 2 viikon ajan

Saat nyt ilmaisen kuljetuksen Wolt-tilauksillesi 14 päivän ajaksi. Etu vain uusille asiakkaille.

3€ tarjous
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 0 päivää

Wolt: 3 euron alennus kun ostat Ben&Jerry’s valikoiduista ravintoloista

Saat 3 euron alennuksen kun ostat Ben&Jerry’s valikoiduista ravintoloista Woltin kautta.

GT5AVRCFJB
Katso tarjous

Samankaltaisia kuponkeja kuin Wolt verkkokaupassa

40% tarjous
Lunastettu 14 kertaa • • Voimassa 76 päivää

Kahvikaverin aleosastolta tuotteita jopa 40% alennuksella

Kahvikaverin aleosasto pursuaa tuotteita jopa 40% alennuksella. Suuntaa shoppailemaan edullisemmin ja säästä.

YPQBGYEXPJ
Katso tarjous
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 14 kertaa • • Voimassa 76 päivää

Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin Matsmartilla

Tilaa Matsmartilta hävikkiruokaa yli 50 eurolla ja saat ilmaisen toimituksen tilauksellesi.

P620FEUWFU
Katso tarjous
15% alennuskoodi
Lunastettu 19 kertaa • • Voimassa 53 päivää

Nappaa nyt 15% alennuskoodi Matsmartille!

Saat nyt uutena asiakkaana 15% alennuskoodin. Koodin voi hyödyntää vähintään 35€ tilauksiin Matsmartilla.

D8336N7TSM
Katso alennuskoodi
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 0 kertaa • • Voimassa 132 päivää

Hyödynnä ilmainen toimitus Kokkimanilla!

Saat nyt ilmaisen toimituksen Kokkiman -verkkokauppaan, kun tilaat tuotteita yli 60 eurolla. Kiidä nyt hankkimaan laadukkaat keittiötarvikkeet ja saat ne kotiisi ilman postituskuluja.

20% tarjous
Lunastettu 3 kertaa • • Voimassa 103 päivää

Kokkimanilta keittiövälineet edulliseen hintaan – jopa 20% alennuksella

Kokkimanin verkkokaupasta ostat laadukkaat keittiövälineet edullisesti. Tsekkaa Kokkimanin tuoreimmat tarjoukset ja säästä jopa 20%.

EKW98MH9VK
Katso tarjous

Wolt - Päivän parhaat vinkit:

Ruokatilaus suoraan kotiovellesi

Ruokatilaus kuljetetaan kotiovellesi nopeasti, luotettavasti ja edullisesti - vain 30 minuutissa

Wolttaa ympäri Suomen

Wolt-palvelu on tarjolla lähes 100 eri kaupungissa tai kunnassa ympäri Suomen.

Etkö ehdi ruokakauppaan?

Voit tehdä myös päivittäistavarahankinnat Woltin avulla. Lisäksi woltittamalla ostat lemmikkitarvikkeita, kukkia ja lahjoja, apteekkituotteita ja paljon muuta.

Wolt info

Woltilla ruokaa suoraan kotiovelle

Wolt-palvelun taitaa tietää lähes jokainen suomalainen ja mahdollisesti sinäkin olet palvelua vähintään testannut kerran. Kyseessä on suomalainen vuonna 2014 perustettu lähettipalvelu, jonka avulla voi tilata ruokaa suoraan koti-ovelle. Woltin ravintolavalikoima on erittäin vaikuttava, sillä todella moni ravintola ympäri Suomen on lähtenyt Woltin matkaan. Ravintolaruokien lisäksi kotiin voi tilata myös muita tuotteita valikoiduista päivittäistavarakaupoista ja Woltin omasta Wolt Marketista.

Näin Woltilla tilaaminen onnistuu

Woltilla tilaaminen on varsin näppärää ja nopeaa. Kun nälkä yllättää ja kotiruoka tai ravintolaan lähteminen ei nappaa, voit saada Woltin kautta suosikkiravintolastasi annoksen suoraan kotiovellesi jopa 20 minuutissa. Ja näin se onnistuu:

  1. Lataa Wolt applikaatio ja rekisteröidy käyttäjäksi
  2. Selaa listalta lähi-alueesi ravintoloita. Voit myös lajitella tuloksia eri kategorioiden mukaan, kuten pizza, hampurilainen, kebab, salaatti, jälkiruoka, kasvisruoka jne. Valinnan helpottamiseksi listauksissa on ilmoitettu jokaisen ravintolan toimituskulut, arvioitu toimitusaika, mahdolliset erikoistarjoukset ja käyttäjien antama yleisarvosana.
  3. Valitse ravintolan menusta haluamasi annos ja mahdolliset lisukkeet ja juomat.
  4. Varmista vielä että toimitusosoite on oikea. Kun siirryt maksamaan, kannattaa vielä tarkistaa, että toimitusosoite on oikea. Voit määrittää toimitusosoitteeksi kotisi tai minkä tahansa muun osoitteen. Tässä kohtaa pääset myös valitsemaan tarkemman toimitusajan, haluatko että lähetti jättää tilauksesi kotioven taakse ja antaa hänelle muita tarpeellisia ohjeita. Myös tipin antamainen lähetille onnistuu!
  5. Maksa tilaus valitsemallasi maksutavalla. Voit maksaa pankki- tai luottokortilla ja myös Mobile Paylla maksaminen onnistuu
  6. Tee tilaus ja seuraa tilauksesi etenemistä. Applikaatiolla voit seurata kun tilaus on vastaanotettu, kun sitä valmistetaan, ja kun se lähtee Wolt-kuskin matkaan. Näet myös reaaliajassa kuinka kauan tilauksen toimitus kestää ja milloin se on kotiovellasi tai muussa toivomassasi paikassa.

Wolt tarjoukset, alennuskoodit ja muut edut

Voit saada Wolt-tilauksiin erilaisia tarjouksia, kuten ilmaisen toimituksen tai alennusta toimituskuluista. Lisäksi tarjolla voi olla ravintokohtaisia etuja, jotka löydät suoraan applikaatiosta.

Kun liityt Wolt+ -jäseneksi, saat tilaukset aina ilmaisella kuljetusmaksulla valikoiduista ravintoloista ja myymälöistä. Lisäksi Wolt+ -jäsenille on luvassa muita erityistarjouksia ja rahanarvoisia etuja. Normaalisti kuukausittainen jäsenmaksu on 7,99 €, joten jäsenyys on kannattava, kun käytät Woltia muutamia kertoja joka kuukausi. Voit myös kokeilla Wolt+-jäsenyyttä kuukauden ajan veloituksetta ilman sitoutumista.

Wolt tarjoaa myös alennuskoodeja, joita hyödyntämällä voit saada euromääräisiä alennuksia tilauksestasi. Lisäksi käyttäjä voi kutsua kavereita käyttämään Woltia, jolloin saa oman edun kaverin tekemästä ensimmäisestä tilauksesta.

Muutama sana Woltin tapahtumarikkaasta historiasta

Wolt sai alkunsa vuonna 2014 Helsingissä. Jo muutamassa vuodessa se otti kunnon ponnahduksen ja laajeni myös ulkomaille Ruotsiin ja Viroon. Samaan aikaan lähettipalveluita ryhdyttiin tarjoamaan Suomessa Helsingin ulkopuolella, aluksi Turussa ja Tampereella. Tämän jälkeen Wolt on laajentanut kiihtyvällä vauhdilla Eurooppaan ja muun muassa Japaniin, jonne se avasi palvelunsa vuonna 2020. Nykyään Wolt toimii 25 eri markkina-alueella, viimeisimpinä alueina Itävalta ja Islanti, jotka lisättiin listalle vuonna 2023.

Wolt perusti myös oman Wolt Marketin vuonna 2021 ja nykyään se on laajentunut jo useisiin eri kaupunkeihin ympäri Suomea. Wolt Marketista palvelun käyttäjät saavat tilata ruokaa ja muita päivittäistavaroita suoraan kotiin ja tuotteet luvataan toimittaa 30 minuutissa.

Vuonna 2021 myös suuri yrityskauppa sai sysäyksen kun Wolt teki lopullisen sopimuksen DoorDashin ja Woltin yhdistymisestä. Lopullinen kauppa saatiin sinetöityä toukokuussa 2022. Tämän myötä Woltin toimitusjohtaja Miki Kuusi johtaa siirtyi johtamaan kaikkea DoorDashin kansainvälistä liiketoimintaa 26 eri maassa Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Lisätietoja Woltista

Näin lisäät alennuskoodin

Näin käytät Wolt alennuskoodeja

Wolt tarjoaa käyttäjilleen ja jäsenilleen alennuskoodeja, joissa on mukavia rahanarvoisia etuja. Tässä vielä lyhyt ohje siitä, miten voit lisätä koodit Wolt-tiliisi.

Näin lisäät Wolt alennuskoodin

1
Mene omaan profiiliisi Wolt-sovelluksessa.
2
Valitse "Syötä promokoodi".
3
Lisää koodi ja klikkaa "Lähetä".

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kauan Wolt-toimituksessa yleensä kestää?

Wolt lähetykset toimitetaan yleensä 20 – 40 minuutissa. Näet arvioidun ajan tilatessasi tuotteet ja voit seurata lähetyksen kulkua applikaation avulla. Wolt Market tilaukset luvataan toimittaa 30 minuutissa.

Mitkä ravintolat tekevät Woltin kanssa yhteytsyötä?

Tällä hetkellä voit tilata yli 40 000 ravintolasta 25 eri maassa. Woltilla tilaat pizzaa, hampurilaisia, aasialaista ruokaa, sushia, chicken wingsejä, salaatteja ja paljon muuta.

Mistä kaupoista voin tilata Woltilla?

Woltilla voit tilata Wolt Marketin lisäksi esimerkiksi valikoiduista K-Marketeista, Mustista ja Mirristä ja R-kioskilta. Näet oman kaupunkisi yhteystyökumppanit Woltin sivuilta tai applikaatiosta. Woltilla tilaat kukkia, apteekkituotteita, kauneudenhoitotuotteita, päivittäistavaroita ja paljon muuta

Mikä on Wolt-kutsukoodi?

Kyseessä on henkilökohtainen promokoodisi, jonka voit jakaa ystävillesi, jotka eivät vielä ole käyttäneet Woltia. Kun ystäväsi rekisteröityy antamallasi koodilla, saatte molemmat krediittejä hänen kolmesta ensimmäisestä tilauksestaan.

Voinko ostaa Wolt-lahjakortteja?

Kyllä. Voit ostaa lahjakortteja Woltin nettisivuilta https://life.wolt.com/fi/fin/howto/wolt-gift-card. Digitaaliset lahjakortit lähetetään suoraan sähköpostiisi ja voit välittää sen läheisellesi. Lahjakortit ovat 10 € – 500 € arvoisia.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit