Suosituimmat VILA alennuskoodit ja tarjoukset

Etkö löytänyt etsimääsi? Testaa näitä, ne saattavat vielä toimia:

0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 0 päivää

Hyödynnä ilmainen toimitus VILAlle!

Saat nyt ilmaisen toimituksen tilauksellesi, kun tilaat muotia yli 60 eurolla VILA-verkkokaupasta.

10% alennus
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 0 päivää

Nappaa nyt 10% alennus VILA -verkkokauppaan!

Saat nyt 10% alennuksen seuraavaan tilaukseesi VILA-verkkokaupassa. Liity VILA uutiskirjeen tilaajaksi ja etu on sinun.

WZARDR1SYY
Katso tarjous

VILA info

VILA on jo vuodesta 1994 asti toiminnassa ollut tanskalainen naisten vaateketju, joka keskittyy pääasiassa klassisen naiselliseen ja nuorekkaaseen tyyliin. Heidän tavoitteenaan on kiinnittää erityistä huomiota laatuun, muotoiluun ja yksityiskohtiin.

Heidän valikoimastaan löytyy imartelevasti leikattuja vaatteita kaiken mallisille kehoille. He ovat jaotelleet vaatteensa kätevästi erilaisiin mallistoihin, kuten keskivertoa edustava regular, kurvikkaille parhaiten istuva curve sekä lyhyille ja pitkille mitoitetut petite ja tall mallistot. Heillä on kattavat kokotaulukot juuri sopivimman vaihtoehdon löytämiseksi ja tuotteiden materiaalit ovat aina listattuna tuotekuvauksessa. Mikäli hutiostoksia kuitenkin tästä huolimatta tapahtuu, VILA tarjoaa tuotteilleen sadan päivän palautusoikeuden. Tuotteiden palautus maksaa vain 1,99 euroa, joka vähennetään tilaajan palautuksesta saamasta summasta.

Elegantteja juhlamekkoja ja trendikkäitä vaatteita

VILA:n runsaasta valikoimasta löytyy niin elegantteja juhlamekkoja tärkeisiin tapahtumiin kuin trendikkäitä vaatteita arkeenkin ja verkkokaupassa onkin helppo löytää etsimänsä tarkoin rajattujen alakategorioiden vuoksi. Mekot-kategorian alla tuotteet on lajiteltu muun muassa pituuden ja käyttötarkoituksen mukaan. Verkkokaupassa on myös aina helppo tutustua sekä kauden trendeihin että ajattomiin vaatekappaleisiin, sillä myös niille on omat alakategoriansa.

VILAn toimitusvaihtoehdot

Toimitusvaihtoehtoina verkkokaupassa toimivat Posti ja DHL, toimitusajat voivat olla valitusta tavasta riippuen yhdestä seitsemään työpäivään. Paketti voidaan toimittaa tilaajan kotiovelle myös  jo seuraavana arkipäivänä kun tilaus on tehty ennen kello 18:00. Tavallisessa noutopisteeltä noudettavassa postipaketissa postikulut ovat ilmaiset yli 60 euron tilauksissa.

VILA lahjakortti on loistava lahjaidea

VILA myy myös 10-125 euron suuruisia lahjakortteja, jotka toimivat hyvin silloin kun lahjaideat ovat hukassa. Lahjakortin, kuten muutkin ostokset, voi maksaa muun muassa myöhemmin tai maksu pienempiin osiin pilkkoen Klarnalla tai vaihtoehtoisesti perinteistä pankki- tai luottokorttia käyttäen heti. Ongelmatapauksissa asiakaspalvelu vastaa sivuston chatin tai sähköpostin välityksellä.

Uutiskirjeen tilaajalle ainutlaatuisia tarjouksia ja alennuskoodeilla mukavia lisäetuja

VILAn uutiskirjeen tilaaja saa kymmenen prosentin alennuksen lisäksi syntymäpäivälahjan sekä sähköpostiinsa ainutlaatuisia tarjouksia, inspiraatiota ja tyylivinkkejä. Asiakasklubin jäsen saa myös kutsuja ennakko alennuksiin sekä salaisia VIP-tarjouksia, jotka eivät koske muita kuin jäseniä.

VILA pyrkii ennestäänkin pitämään vaatteensa kohtuuhintaisina jotta ne olisivat saatavilla kaikille. Verkkokaupassa on kuitenkin jatkuvasti myös alennuksia, jotka laskevat laadukkaiden tuotteiden hintoja entisestään. Tsekkaa myös tarjolla olevat VILA alennuskoodit, joilla voit säästää shoppailuissasi

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*