10% alennuskoodi
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 37 päivää

VidaXL:n kukkaruukut: Osta 3, saat 10% alennusta

VidaXL:n kukkaruukut nyt tarjouksella osta 2, saat 5% alennusta tai osta 3, saat 10% alennusta. Hyödynnä alennuskoodi ja säästä.

5IEJPPE6G4
Katso alennuskoodi
10% alennuskoodi
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 37 päivää

VidaXL:n katokset ja huvimajat: Osta 2 ja saa 10% alennusta

VidaXL -verkkokaupasta nyt katokset ja huvimajat diilillä ”osta 2 ja saa 10% alennusta”. Nappaa alennuskoodi ja hyödynnä etusi.

GEJERZVAOM
Katso alennuskoodi
10% alennuskoodi
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 36 päivää

VidaXL: aidat ja esteet tarjous Osta 3, saat 10% alennuksen

VidaXL -verkkokaupassa aidat ja esteet tarjous, osta kaksi ja saat 5% alennusta tai osta kolme ja saat 10% alennusta.

APG38XDKVE
Katso alennuskoodi
10% alennuskoodi
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 36 päivää

VidaXL: ulkovalot Osta 3, saat 10% alennuksen

VidaXL -verkkokaupassa nyt ulkovalot tarjouksella osta kaksi, saat 5% alennuksen tai osta kolme, saat 10% alennuksen.

3YNE88KIJP
Katso alennuskoodi
10% alennuskoodi
Lunastettu 0 kertaa • Voimassa 37 päivää

VidaXL telttailu ja vaellustuotteet: Osta 2, saat 10% alennuksen

VidaXL -verkkokaupassa on nyt voimassa telttailu- ja vaellustuotteiden tarjous: osta yksi, saat 5% alennusta tai osta kaksi, saat 10% alennusta.

I97XLMFZLG
Katso alennuskoodi
10% alennuskoodi
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 37 päivää

VidaXL:n ulkokalustetuoli-setit: Osta 2, saat 10% alennusta

Saat nyt VidaXL -verkkokauppaan 10% alennuskoodin ulkokalustetuolisetteihin, kun tilaat niitä kaksin kappalein.

8C92N3JJM1
Katso alennuskoodi
5€ alennuskoodi
Lunastettu 13 kertaa • Voimassa 131 päivää

VidaXl tarjoaa 5€ alennuskoodin tilauksellesi!

Saat 5€ alennuskoodin, kun tilaat uutiskirjeen. Koodi koskee vähintään 100€ tilauksia ja VidaXL merkin tuotteita.

BV0O7JUT4R
Katso alennuskoodi

Tee halvat löydöt huutokauppahinnoin

Viimeiset kappaleet ja poistotuotteet löytyvät verkkokaupan huuto-osastolta. Tuote lähtee kotiisi juuri sillä hinnalla, jonka olet valmis siitä maksamaan. Minimirajaa tuotteille ei ole asetettu (tai se on 1 €) eli ainoa hinnannostaja on toinen asiakas.

 

Huutokauppaa on helpotettu niin, että asiakkaan ei tarvitse koko aikaa itse seurata kaupan etenemistä. Kaikki huutokaupan tuotteet toimitetaan luoksesi veloituksetta, kuten muutkin verkkokaupan tuotteet. Lue lisää VidaXL:n nettisivuilta.

Uskomattomia alennuksia valmiiksi edullisista hinnoista

VidaXL alennukset ja erikoistarjoukset auttavat säästämään lukuisista kodin ja puutarhatuotteista. Alennukset ovat prosenttikohtaisia ja ne vaihtuvat ajoittain. Osta trendikkäät sisustustuotteet ja huonekalut, tai käytännölliset puutarhavarusteet hyvin alennetuin hinnoin.

Mahtava valikoima ulkotilojen elementtejä

Jos on vaikeuksia löytää sopivia piharatkaisuja, tämä pulma poistuu vierailemalla VidaXL:n verkkokaupassa. Pelkästään tyylikkäitä ja edullisia huvimajoja, markiiseja ja muita aurinkosuojia löytyy useissa eri malleissa ja väreissä, huippuedulliseen hintaan.

Suosituimmat Vidaxl alennuskoodit ja tarjoukset

10% alennuskoodi

VidaXL -verkkokaupasta nyt katokset ja huvimajat diilillä ”osta 2 ja saa 10% alennusta”. Nappaa alennuskoodi ja hyödynnä etusi.

Vanhenee: 29.08.2024

5€ alennuskoodi

Saat 5€ alennuskoodin, kun tilaat uutiskirjeen. Koodi koskee vähintään 100€ tilauksia ja VidaXL merkin tuotteita.

Vanhenee: 01.12.2024

10% alennuskoodi

Saat nyt VidaXL -verkkokauppaan 10% alennuskoodin ulkokalustetuolisetteihin, kun tilaat niitä kaksin kappalein.

Vanhenee: 29.08.2024

Etkö löytänyt etsimääsi? Testaa näitä, ne saattavat vielä toimia:

60% alennus
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 0 päivää

VidaXl Huutokaupassa lähtöhinta vain 1 € – alennukset jopa 60%!

VidaXl:n  huutokaupassa tuotteiden lähtöhinta on 1 euron. Huuda tuotteita itsellesi jopa 60% alennuksella. Huutokaupassa on vain uusia tuotteita ja tilauksille saat ilmaisen toimituksen.

KLNVU97B6N
Katso tarjous
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 0 päivää

Ilmainen toimitus VidaXL tilauksiin!

Tilaa nyt VidaXL -verkkokaupasta ja saat ilmaisen toimituksen tilauksellesi.

R8157IW70M
Katso tarjous

Vidaxl - Päivän parhaat vinkit:

Toimitus

VidaXL tarjoaa ilmaisen toimituksen kaikkiin tuotteisiin.

Maksutavat

Maksaa voi seuraavilla maksutavoilla: PayPal, luottokortit ja Trustly. Klarnan avulla voi maksaa laskulla.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu palvelee kätevästi chatin välityksellä vuorokauden ympäri.

Vidaxl info

Jättimäinen VidaXl tavaratalo tarjoaa valtavan valikoiman tuotteita lähes  joka lähtöön

VidaXL on sisustuksen tavaratalojätti, jonka tavoitteena on palvella kaikkia sisustajia tyyliin ja makuun katsomatta. Verkkokaupan valikoima on markkinoiden kattavimpia ja sisustustuotteiden lisäksi valikoimasta löytyy kalusteet puutarhaan ja pihalle sekä tarvikkeet ja kodinsuojat lemmikeille.

Perustuotevalikoiman lisäksi löydät kaupasta mukavia yllätyksiä, joilla järjestät ikimuistoiset pihajuhlat esimerkiksi perheen pienimmille. Tai jos kuntoilu kotioloissa kiinnostaa, Vidaxl:stä löydät monipuoliset välineet sen toteuttamiseen. Monipuolisella työkaluvalikoimalla sormi ei mene suuhun rakennellessa tai asentaessa uusia kalusteita.

Paitsi erittäin runsas tuotekattaus, Vidaxl perustavoitteista on kuluttajaystävälliset hinnat siten, että jokaisella sisustajalla olisi mahdollisuus ehostaa kotiaan budjettiin katsomatta. Hintataso onkin häkellyttävän alhainen ja tarjouksia löytyy monella mitalla tarjoiltuna. Edullisten hintojen lisäksi verkkokauppa tarjoaa aina veloituksettomat kuljetukset kaikille tilauksille.

Sisustus kaikilla mausteilla

Vidaxl sisustustuotevalikoima on laaja ja monipuolinen. Yrityksellä on toimintaa jopa 30 maassa, ja jo senkin takia valikoiman pitää olla sellainen, että se palvelee erilaisia sisustuskulttuureja. Löydät sisustusratkaisut kaikkiin kodin huoneisiin ja ulkotiloihin, mutta myös valtavassa määrässä erilaisia tyylejä.

Olit sitten boheemi sisustelija tai valkoisen ja selkeiden linjojen ystävä, verkkokauppa tarjoaa monipuolisen kattauksen valikoimaa, joista poimia juuri sopivat ratkaisut oman kotisi tiloihin. Huonekaluissa on käytetty kulutusta kestäviä materiaaleja ja niitä on saatavilla sekä luonnon- että synteettisinä vaihtoehtoina. Kestävä kehitys on aina huomioitu valikoimassa.

Ajan trendit ja käytännöllisyys yhdistyvät upealla tavalla tarjolla olevissa sisustustuotteissa. Huonekalumerkit edustavat kansainvälisyyttä, mutta Vidaxl:llä edustaa myös omaa tuotelinjaa, jonka huonekaluja on saatavilla vain verkkokaupan valikoimasta. Tuotteita voi etsiä kätevästi tyylin, huoneen tai tuotetyypin perusteella.

Pientä ja isompaakin ekstraa

Kodin sisustuksen lisäksi verkkokauppa tarjoaa mukavan valikoiman erilaisia välineitä lemmikkien iloksi. Osta valmis katettu koiranhäkki tai -koppi tai massiivinen kiipeily puu kissalle niin lemmikkisikin pääsee osaksi viihtyisää kodin tunnelmaa. Lisäksi saatavilla on lemmikit eristäviä portteja tai esimerkiksi koiran taitettavat portaat, joilla pienempikin tassuttelija ylettyy kiipeämään lempipaikkaansa.

Lapsille on saatavilla erilaisia ja -kokoisia leikkikeskuksia, joilla pihaleikit pääsevät valloilleen. Valikoimassa on myös viihdykkeitä, joilla voi järjestää esimerkiksi upeat lastenjuhlat. Kokoontaitettavat pomppulinnat ja leikkiteltat voi tarpeen tullen kerätä varastoon talteen. Vauvoille on tarjolla monenlaisia käytännöllisiä sisustusratkaisuja, joilla hoitotoimet luonnistuu näppärästi ja turvallisesti.

Shoppaile sisustusta hyvin tarjouksin ja asiakaseduin

Verkkokaupassa on tarjolla jatkuvasti erilaisia kampanjoita ja alennuksia. Kampanjatarjouksilla hankit esimerkiksi välttämättömät kodintuotteet kuten kylpyhuonekalusteet, valaisimet ja paljon muuta, erikoisedulliseen hintaan.

Kampanjat ovat tarjolla vain rajoitetun ajan, joten sopivan tarjouksen löytyessä ostosten kanssa ei kannata aikailla. Uutiskirje toimittaa ajankohtaiset tarjoukset sähköpostiisi ja saatat saada myös muita tilaajaetuja mukana. Varma valinta alennuksille on myös alennuskoodit, joiden kanssa et voi ohittaa tarjouksia.

Asiakkaaksi rekisteröityvää hemmotellaan rahanarvoisilla pisteillä, joita kertyy aina ostosten yhteydessä. Pistejärjestelmä on yksinkertainen ja pisteet kertyvät asiakastilille. Pisteitä voi käyttää seuraavien ostosten yhteydessä.

Lisätietoja verkkokaupasta VidaXL

Näin lisäät alennuskoodin

Alennuskoodeilla saat huippuetuja kodin laajasta valikoimasta

Enää ei tarvitse tuskastella, ettet löydä mieleisiä kalusteita kotiin ja puutarhaan. VidaXL valikoima on uskomattoman monipuolinen ja mikä parasta, hinnoittelu on jokaisen kodinlaittajan mieleen.

VidaXl alekoodin lisääminen

Ota ekstraedut talteen ja hyppää shoppailemaan alennuskoodien kera:

1
Tallenna alennuskoodi ja siirry verkkokauppaan
2
Valitse haluamasi tuotteet tuhansien joukosta
3
Mene ostoskoriin ja tarkista, että kaikki tarvittava löytyy tilauslistasta
4
Lisää alennuskoodi tilauksen yhteenvedon alle ja paina ”käytä koodia” vahvistaaksesi alennuksen

Usein kysytyt kysymykset

Mitä kalusteiden toimitus maksaa?

Verkkokaupan kaikki toimitukset ja palautukset ovat ilmaiset. Voit tehdä myös tilauksen laskulla ja maksaa ostokset myöhemmin.

Onko verkkokaupassa myytävät tuotteet yrityksen omia?

VidaXL:stä löytyy sekä omia että muiden tuotemerkkien tuotteita, siksi verkkokauppa pystyy tarjoamaan niin laajan kattauksen erilaisia tuotteita samasta tuoteryhmästä. Halpa hinnoittelu koskee kuitenkin kaikkia verkkokaupassa myytäviä tuotteita.

Millaiset toimitusajat verkkokaupalla on?

Kaikki tuotteet toimitetaan muutaman päivän sisällä tilauksesta ja tuotteesta riippumatta toimitus on aina veloitukseton riippumatta sen koosta tai painosta.

Löytyykö verkkokaupasta vapaa-ajan varusteita?

Kyllä, verkkokaupasta löytyy esimerkiksi kuntoilulaitteita ja pihapelejä, mutta myös muita välineitä kodin ulkopuolelle, kuten retkeily- ja urheiluvälineitä, on saatavilla verkkokaupan valikoimasta.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*