Shraddha AryaShraddha Arya on yksi alan arvostetuimmista ja tunnetuimmista televisionäyttelijöistä. Upeilla rooleillaan ja poikkeuksellisilla näyttelijäntaidoillaan hän on voittanut miljoonien sydämet, ei vain Intiassa, vaan koko maailmassa.

Aloitettuaan näyttelijäuransa vuonna 2006 hindi-televisiossa, hän nousi tähteyteen näyteltyään Intian suositussa saippuasarjassa Main Lakshmi Tere Aangan Ki, ja sen jälkeen ura on ollut vain nousukiidossa. Hän on esiintynyt useissa TV-ohjelmissa vuosien varrella, mutta yksi tärkeimmistä syistä, miksi hän on viime aikoina ollut parrasvaloissa, oli henkilökohtaiset syyt. Nimittäin hänen hääseremoniansa laivaston upseerin kanssa 16. marraskuuta.

Eleganttia näyttelijää pidetään tällä hetkellä yhtenä tyylikkäimmistä tv-diivoista, ja hyvästä syystä. Shraddha on tunnettu todella näyttävistä vaatevalinnoistaan, jotka ovat samaan aikaan sekä tyylikkäitä että kauniita. Olipa hän punaisella matolla tai trooppisella lomalla, kaunotar ei koskaan lakkaa vakuuttamasta fanejaan muotityylillään. Jos osallistut häihin tai johonkin huipputapahtumaan, olet todennäköisesti huolissasi siitä, mitä pukea päälle. Tällöin hyvä vaihtoehto voi olla valita kevyet vaatteet, joihin on hyvä liittää raskaamman näköisiä näyttäviä koruja, aivan kuten Shraddha Arya.

Seuraavassa on listattu joitain parhaista verkkokaupoista, joista voit ostaa samanlaisia asuja kuin tämä suosittu televisiopersoona. Nämä tarjoavat valikoiman vaatteita ja asusteita, jotka eivät vain miellytä silmää, vaan ovat myös mukavia käytössä.

Hatkay

Hatkay on arvioitu yhdeksi Ison-Britannian suosituimmista intialaisten vaatteiden kaupoista. Tämä verkkoportaali sisältää poikkeuksellisen yhdistelmän nykyaikaista muotoilua ja perinteistä ammattitaitoa. Niiden eloisat värit ja minimalistinen muotoilu edustavat todellista intialaista perintöä, ja heidän asuvalikoimansa korostaa intialaisten naisten kauneutta.

Mitä tulee sareihin, heillä on niitä monenlaisia, joten sopiva löytyy mihin tahansa tilaisuuteen. Sarit on valmistettu uskomattomista kankaista ja eidän vaatevalikoimansa vaihtelee Punjab-puvuista Bollywood-mekkoihin, Lehenga-pukuihin, Palazzo-pukuihin ja muihin.

Kannattaa tutustua, jos etsit laadukkaita intialaisia asuja, jotka ovat samanlaisia kuin Shraddha Aryan käyttämät asut.

Mongoosekart

Toinen parhaiten arvioitu verkkokauppa ostajille, jotka etsivät aitoja, etnisiä intialaisia naisten vaatteita, on Mongoosekart.

Mongoosekartissa on erilaisia intialaisia rasameja kaikilta Intian alueilta ja kulttuureista. Heillä on kokoelma Punjabi-pukuja morsiamille ja ystäville. Etelä-Intian muotiasuja on myös saatavilla sekä pakistanilaistyylisiä pukuja islamilaisille naisille. Heillä on valikoima Lehenga Choli -pukuja häihin sekä erilaisia Salwar-pukuja, jotka sopivat melkein kaikille naisille.

Jos etsit laatua muotitrendien rinnalla, tämä myymälä on tutustumisen arvoinen.

Shopkund

Shopkund on suosikki monille muillekin kuin intialaisille. Tässä kaupassa on kansainvälisesti rakastettuja vaatteita, mikä on hyvä syy sen merkittävään menestykseen.

Shopkund tarjoaa asiakkailleen kulttuurisia ja muodikkaita asuja kuninkaallisten palatsien ja käärmeen hurmaajien maalta. Heillä on melkein kaikki asut, jotka sopivat erilaisiin tyyleihin ja persoonallisuuksiin. Vaikka heillä on myymälöitä Isossa-Britanniassa, suurin osa heidän vaatteistaan hankitaan Intiasta, mikä takaa korkeimman laadun ja aitouden.

Kalki

Mumbaissa, Intiassa vuonna 2007 perustettu Kalki huokuu sitä henkeä, jolle Mumbai rakennettiin. Dynaaminen, nousujohteinen ja innovatiivinen tuotemerkki Kalki tarjoaa vain parhaita muodikkaita, etnisiä intialaisia asuja ja fuusiovaatetyylejä. Se pysyy uskollisena brändinsä lupaukselle tarjota puettavaa premium-muotia.

Kalki esittelee jatkuvasti uusia malleja ja tuoreita mallistoja muotikalenterissa vastatakseen asiakkaiden odotuksiin. Brändin muotoilu ja esteettinen herkkyys hakevat inspiraatiota kaikilta elämänaloilta; Olipa kyse sitten monimutkaisista luomuksista, kulttuurista ja arkkitehtuurista, luonnon kauneudesta tai Intian ruohonjuuritason perinteistä.

Cbazzar

Huippuluokan verkkokauppa, joka uskoo, että naiset voivat määritellä kauneutensa, koska sanan kauneus merkitys vaihtelee ihmisten kesken. Vaikka myymälä on enimmäkseen intialainen myymälä, jossa on erilaisia laadukkaita vaatteita Intian joka puolelta, myymälä pyrkii tarjoamaan jokaiselle jotakin rodusta, koosta tai väristä riippumatta. Cbazzar on myös EthnoVogue-konseptin pioneeri, jonka uskotaan antavan jokaisen naisen olla ylpeä itsestään. Valikoimasta löytyy myös miesten ja lasten vaatteita.

Suosittelemme myös näitä