45% tarjous
Lunastettu 4 kertaa • Voimassa 116 päivää

Valaisinmestari.fi: Designvalaisimet jopa 45% alennuksella!

Valaisinmestarit.fi verkkokaupassa nyt jopa 45% alennukset desigvalaisimista. Valitse nyt laajasta ALE-valikoimasta tarjous valaisimia edullisemmin.

BI6SH4QNEM
Katso tarjous
15% alennuskoodi
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 116 päivää

Nappaa 15% alennuskoodi Valaisinmestarille!

Saat 15% alennuskoodin, jonka voit hyödyntää seuraavassa tilauksessasi. Saat koodin tilaamalla Valaisinmestarit uutiskirjeen.

I4XBCKHDNX
Katso alennuskoodi
> T&Cs
> Close T&Cs
Alennuskoodi ei koske Philips Hue tuotteita eikä jo alennettuja tuotteita.

Suosituimmat Valaisinmestari alennuskoodit ja tarjoukset

45% tarjous

Valaisinmestarit.fi verkkokaupassa nyt jopa 45% alennukset desigvalaisimista. Valitse nyt laajasta ALE-valikoimasta tarjous valaisimia edullisemmin.

Vanhenee: 01.10.2023

15% alennuskoodi

Saat 15% alennuskoodin, jonka voit hyödyntää seuraavassa tilauksessasi. Saat koodin tilaamalla Valaisinmestarit uutiskirjeen.

Vanhenee: 01.10.2023

Valaisinmestari info

Valaisinmestari.fi verkkokaupasta ostat laadukkaat valaisimet kotiin

Etsitkö laadukkaita valaisimia kotiisi tai lahjaksi? Astu Valaisimestari -verkkokauppaan ja löydä ainutlaatuisia sekä laadukkaita valaisimia. Tuotevalikoimista löytyy paljon erilaisia valaisimia maailmankuulluilta suunnittelijoilta ja brändeiltä. Löydät valaisimia kaikkiin tarpeisiin ja mallistojen joukossa on niin moderneja kuin klassisiakin valaisimia. Valaisinmestari toimii Suomen lisäksi ympäri Eurooppaa ja sen valikoimaan kuuluu yli 100 brändiä sekä yli 16 000 tuotetta.

Verkkokaupassa on helppo asioida mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Suomenkielinen asiantunteva ja ystävällinen palvelutiimi on apunasi. He pystyvät neuvomaan ja opastamaan parhaiden valaisimien ostossa. Saat heidät helposti kiinni arkipäivisin klo 9.30–17 sivustolla olevan livechatin, sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Valaisinmestari -sivusto tarjoaa lisäksi erittäin kattavan FAQ-osion, jossa vastaillaan monenlaisiin kysymyksiin.

Vinkkejä, oppaita ja laadukkaita tuotemerkkejä

Valaisinmestari -verkkokauppa on paljon muutakin kuin vain valaisinkauppa. Se sisältää paljon erilaisia oppaita, vinkkejä, blogeja ja tietoa liittyen valaistukseen sekä myös yleiseen sisustukseen. Opit muun muassa, miten voit hyödyntää valaistusta erilaisissa sisustuksissa, miten valaiset kesämökkisi helposti sekä pääset tutustumaan valaisimien huipputekijöihin. Jos valaisinasiat ovat jo hallussa ja ne ovat intohimosi, täältä löydät kaikki laadukkaimmat design-valaisimet kotiisi.

Seuraa sosiaalista mediaa ja ota talteen parhaat alennuskoodit

Elämämme on nykyään hyvin paljon erilaisilla some-kanavilla ja niiden kautta on helppo löytää tietoa monesta eri asiasta. Tämä pätee myös valaisimiin ja Valaisinmestari onkin mahtavasti esillä sosiaalisessa mediassa. Ota seurantaan Valaisinmestarin Instagram, Facebook ja YouTube, ja pysyt ajan tasalla uusimmista trendeistä, tarjouksista ja tapahtumista. Facebookissa on myös monesti käynnissä jännittäviä kilpailuja, joissa voit voittaa upeita valaisimia.

Instagram on täynnä sekä Valaisinmestarin omia kuvia että asiakkaiden lähettämiä kuvia. Pääset tutustumaan valaisimiin monissa eri sisustuksissa ja ympäristöissä. Kuukauden paras tägääjä palkitaan lisäksi 65 euron lahjakortilla, joten kannattaa ottaa kuvia Valaisinmestarilta hankituista valaisimista. YouTube -kanava on täynnä hyödyllisiä videoita, joista voit katsoa valaisimien asennuksia ja löytää hyödyllisiä vinkkejä.

Kaikki alennetut tuotteet löytyvät sivuston Ale -sivulta, jossa on monia edullisia valaisimia monissa eri tuoteryhmissä. Muista liittyä myös Valaisinmestarien asiakasklubiin, jossa tervetuliaislahjana on 15 % alennus seuraavasta tilauksesta. Lisäksi vastaanotat mahtavia tarjouksia suoraan sähköpostiin, pääset tutustumaan viimeisimpiin design uutuuksiin ja saat juuri sinulle räätälöityjä tarjouksia.

Reilut toimitusehdot ja joustavat maksutavat

Valaisinmestarit tarjoaa todella hyviä etuuksia asiakkailleen. Joustavien maksutapojen joukossa on muun muassa Klarna, joka tarjoaa kätevät erämaksut ja laskulla maksamisen. Ilmainen toimitus annetaan kaikille yli 100 € ostoksille ja tuotteilla on 100 päivän palautusoikeus. Lisäksi saat ilmaisen lampun kaikille ostamillesi valaisimille. Asiakkaat voivat hyödyntää 100 % hintatakuun, joka takaa turvalliset ostokokemukset. Valaisinmestari on loistava valinta kaikkiin valaisinhankintoihin ja voit luottaa laadukkaaseen sekä asiantuntevaan palveluun shoppailun joka hetkellä.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*