50% tarjous
Lunastettu 3 kertaa • Voimassa 207 päivää

Metsästyksen poistotuotteet jopa 50% alennuksella Uittokalustolla!

Metsästyksen poistotuotteita nyt huippuedullisin hinnoin, tee löytöjä jopa 50% alennuksella Uittokalusto.fi -verkkokaupassa.

LJ9MATQFK1
Katso tarjous
40% tarjous
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 207 päivää

Uittokaluston poistotuotteet nyt jopa 40% alennuksella!

Tutustu Uittokaluston poistotuotteiden valikoimaan ja tee löytöjä poistohinnoin, jopa 40% alennuksella.

B6N9DCZI1R
Katso tarjous

Suosituimmat Uittokalusto alennuskoodit ja tarjoukset

50% tarjous

Metsästyksen poistotuotteita nyt huippuedullisin hinnoin, tee löytöjä jopa 50% alennuksella Uittokalusto.fi -verkkokaupassa.

Vanhenee: 31.12.2023

40% tarjous

Tutustu Uittokaluston poistotuotteiden valikoimaan ja tee löytöjä poistohinnoin, jopa 40% alennuksella.

Vanhenee: 31.12.2023

Uittokalusto info

Uittokalusto tarjoaa tuotteet erämaille, metsiin ja puutarhoihin

Kuten moni nykyajan yritys, myös Uittokalusto on kulkenut pitkän tien päätyäkseen laajojen tuotealojen myyjäksi. Uittokalustolla on reilu sadan vuoden kokemus metsäalalta ja sen erikoisalaan kuuluu edelleen metsänhoitoon sekä koneteollisuuteen liittyvät kalustot. Nykyisin valikoimaan kuuluu myös eränkäyntiin liittyvät metsästys- ja retkeilyvarusteet ja laaja välineistö viime vuosina suosiota kasvattaneeseen puutarhan hoitoon.

Uittokalusto tarjoaa laadukasta kalustoa ja välineistöä, mutta myös asiakaspalvelu ja toimitukset hoidetaan samalla pieteetillä. Verkkosivuilta tilaaminen on vaivatonta ja turvallista. Asiakkaalla on käytössä monipuoliset maksu- sekä toimitustavat, jotka tuovat tilaamiseen joustoa. Sivuilta voi tehdä myös loistavia löytöjä eri tuotesarjojen poistotuoteosastoilta, jolloin säästöt voivat kohota useampaan sataan euroon.

Uittokaluston kattava tuotteiden kirjo

Uittokaluston asiantuntemus ja pyrkimys parhaaseen mahdolliseen asiakaskokemukseen vyöryy päälle heti tuotteita selatessa. Esimerkiksi metsästykseen tarjolla olevat tuotteet kattavat kaiken esivalmisteluista varusteineen aina saaliin käsittelyyn, ja kaikkeen siltä väliltä.
Tästä verkkokaupasta löydät parhaat väijytysvehkeet ja suoja-asut saaliiden nappaamiseen. Jos kulkupelinä on vene, siihen löytyy oma varusteistonsa. Kun riista on saatu hyppysiin, pääset käsittelemään lihan saman verkkokaupan lihamyllyillä ja pussittamaan ne tarkoituksenmukaisiin vakuumipakkauksiin. Luonnollisesti monenlaiset saalistusvälineet, kuten jousipyssyt ja muut asevarusteet kuuluvat myös valikoimaan, mutta osa näistä on luvanvaraisia tuotteita.

Sama kattava tuotelinja jatkuu puutarhapuolella. Kaikki työkalut viherrakentamiseen ja puutarhan raivaukseen sekä talviajan kunnossapitoon löytyy verkkokaupasta. Eikä retkeilyn kohdallakaan ole tyydytty perusvälineistöön, vaikka toki perinteiset majoittumis- ja kantovälineet löytyvät valikoimasta. Jos kuitenkin haluaa viedä varustetason pidemmälle ja varmistaa pidemmän vaelluksen onnistumisen, Uittotuotteesta löytää siihen välineet. Kone- ja teollisuuspuolen tarjonta on luonnollisesti hyvin kattava, se on Uittokaluston pitkän linjan edustuksen ansiota.
Alennuksia eri kategorioihin löytää helposti klikkaamalla auki tuoteryhmää. Kaikista ryhmistä löytyy oma poistokorinsa. Alennukset ovat pääsääntöisesti mittavia – 50 % molemmin puolin, aina jopa – 90 % saakka. Hintatietoinen kuluttaja voi myös rajata tuotteet hintaan perustuen sivulta löytyvästä hintasuodattimesta. Kausi- ja sesonkialennukset löydät nopeimmin yrityksen somekanavilta tai tilaamalla uutiskirjeen.

Joustavaa maksamista

Kaikki Uittokaluston maksut voi suorittaa joko kertamaksuna tai laskulla. Valikoimasta löytyy runsas valikoima erilaisia maksutapoja, mutta asiakkaalla on mahdollista maksaa myös asiakastilin kautta erissä. Luottotili toteutetaan yhteistyössä Avardan kanssa ja tiliin liittyvät yksityiskohtaiset tiedot löytyvät verkkokaupasta. Viimeistään kassalla voit tarkistaa, mitä tilin kautta hoidettu maksu pitää sisällään.

Toimitusajat ovat tuotekohtaisia, mutta mikäli tuotetta löytyy Suomen varastolta, toimitukset ovat nopeita. Nopeimmillaan lähetys on perillä päivässä, korkeintaan neljässä päivässä. Jos tiedoissa lukee tilaustuote, toimitusajat ovat 10–21 päivää. Kaikki toimituskulut veloitetaan tilauksen yhteydessä, edullisin toimituskulu on 5,90 € (Matkahuolto). Suurimmat koneet tai tilaukset kulkeutuvat rahtina.

Epäselvissä tilanteissa tai kaivatessasi apua sopivan tuotteen löytymiseen on paras kääntyä asiantuntevan henkilökunnan puoleen. Asiakaspalvelijat ovat tavoitettavissa laajennetuin aukioloajoin, joka arkipäivä klo 8–21, ja yhteydenottokanavia on jopa viisi, joten saavutettavuudesta ei verkko-ostosten tekeminen ainakaan jää kiinni.

Lisätietoja verkkokaupasta Uittokalusto

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*