1,90€ tarjous
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 207 päivää

Tyyliluuri: iPhone suojakuoret, suojalavot ja panssarilasit alkaen 1,90€

Tyyliluurista löydät Applen iPhoneen suojakuoria, suojakoteloita, suojakalvoja ja panssarilaseja edulliseen hintaan alkaen 1,90 eurolla.

1TF6KB7IYQ
Katso tarjous
1€ tarjous
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 207 päivää

Tyyliluurissa puhelimnekuoria alkaen 1 eurolla!

Tyyliluurin tarjoukset-osiossa löydät paljon puhelimen suojakuoria ja suojakalvoja huippuedulliseen hintaan – alkaen 1 eurolla.

W2LO9Z9IRZ
Katso tarjous

Suosituimmat Tyyliluuri alennuskoodit ja tarjoukset

1€ tarjous

Tyyliluurin tarjoukset-osiossa löydät paljon puhelimen suojakuoria ja suojakalvoja huippuedulliseen hintaan – alkaen 1 eurolla.

Vanhenee: 31.12.2023

1,90€ tarjous

Tyyliluurista löydät Applen iPhoneen suojakuoria, suojakoteloita, suojakalvoja ja panssarilaseja edulliseen hintaan alkaen 1,90 eurolla.

Vanhenee: 31.12.2023

Tyyliluuri info

Tyyliluuri myy älylaitteiden kuoret, suojat ja panssarilasit netissä

Puhelimen suojaukseen ja tyylikkyyteen satsaava Tyyliluuri luottaa kolmen vahvaan komboon: kattavaan valikoimaan, edullisiin hintoihin sekä tyytyväisiin asiakkaisiin. Varsin määrätietoisesti tämä kotimainen verkkokauppa on pyrkimyksissään edennyt, sillä alun perin toiminimellä lähteneestä yrityksestä on kymmenessä vuodessa kasvanut kotimainen menestyjä.

Hintakilvan valtteja ovat täysin verkkopohjainen myynti, sekä tuotteiden hankintakanavat ilman välikäsiä. Edullisten hintojen lisäksi sivuilta löytyy jatkuvasti valtava määrä erikseen alennettuja tuotteita.

Asiakaspalveluun satsaaminen, sekä turvalliset ja joustavat tilaukset on molempien osapuolten etu ja laadukkaan asiakaspalvelun todisteena toimii lukuisat tyytyväiset asiakkaat, jotka ovat arvostelleet yrityksen miltei täyteen viiteen tähteen. Tilaus, maksutavat ja toimitukset ovat siis asiakasmittarilla taattua laatua.

Yritys on mukana rakentamasta puhtaampaa tulevaisuutta ja se on saanut CO2-sertifikaatin ympäristöystävällisistä toimintatavoistaan ja se edustaa modernia linjaa myös aktiivisten somekanaviensa muodossa. Blogiyhteistyöt, joihin löytyy linkit sivuilta, antaa puhelinasioista kiinnostuneille oivan väylän päästä tutustumaan mielenkiintoisiin tuoteuutuuksiin ja muihin mobiili-innovaatioihin.

Valikoiman runsaus ja mittavat alennukset

Tyyliluurin suojavalikoimaa löytyy monipuolisesti kuorten ja panssarilasien muodossa. Kaikki suojatuotteet on merkkikohtaisesti eritelty ja kattavaan tarjousvalikoimaan pääsee suoraan etusivun oikeasta ylälaidasta. Alennettuja tuotteita voi järjestää kätevästi aakkosittain tai hinnan perusteella. Alennukset ovat tuntuvia, jopa -90 % alennettuja suojatarvikkeita ja -kuoria löytää helposti.

Muita varusteita puhelimille löytyy tuunaustarvikkeiden, kuten tarrojen, puhelinkorujen ja kaapelikoristeiden muodossa. Erilaiset kantovälineet ja puhelinpidikkeet ovat myös mukavasti edustettuina. Hinnat eivät todellakaan päätä huimaa, alle 20 € ostoksia on mielin määrin tarjolla ja alennusten kera tarvikkeille voi jäädä hintaa vain alle euron.

Uusiin tarjouksiin ja tuotteisiin pääsee parhaiten käsiksi tilaamalla sivuston uutiskirjeen. Someaktiiveille on tarjolla kaupallista yhteistyötä ja yhteistyöt palvelevat myös yhteistyön ulkopuolisia osapuolia, sillä usein sisällöistä löytyy erilaisia arvontoja ja kilpailuja, joihin osallistumalla voi voittaa tuotepalkintoja tai muita etuja. Tarkasta siis yrityksen somekanavat tasaisin väliajoin!

Turvallista kaupankäyntiä ja auttavaista asiakaspalvelua

Yritys on panostanut maksutapojen monipuolisuuteen ja mobiiliasiakkaat on otettu erinomaisesti huomioon. Laskutus ja osamaksulla maksaminen ovat mahdollisia, jos kaipaat joustoa maksuaikaan.

Pankki- ja korttimaksujen lisäksi valikoimassa on useita sovelluksia ja rahansiirtopalveluita, joiden kautta voi kätevästi maksaa kannettavalta laitteelta. Maksuliikenteen turvallisuudesta vastaa SafePay-sertifikaatti, ja koko sivuston tietoturvaa valvoo TrustedSite-sertifikaatin takana toimiva kyberturvallisuuteen erikoistunut yritys.
Toimitukset hoituvat joko Postin tai matkahuollon kautta ja yrityksen tavoite on pakata Posti-lähetykset kaikki tilaukset kirjemuotoon. Tällöin ne mahtuvat kätevästi postilaatikosta sisään, jolloin asiakas välttää turhat toimipistehaut.

Kaikilla tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus ja palautuksen voi tehdä ilman erityistä syytä, kunhan tuotteet ovat uudenveroisia. Kaikissa pulmatilanteissa tilauksiin tai tuotteisiin liittyen voi laittaa sähköpostia. Sähköpostiosoite löytyy useammasta kohdasta nettisivuilta.

Lisätietoja verkkokaupasta Tyyliluuri

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*