Uutisankka.comin alennuskoodi -sivusto on vuonna 2022 perustettu hyväntuulinen alennuskoodisivusto, josta löydät kaikki parhaat alennuskoodit ja muuta tarjoukset eri verkkokauppoihin Suomessa ja ympäri maailman. Tavoitteena on olla Suomen laajin ja suosituin alennuskoodeja tarjoava verkkosivusto, joka tarjoaa mahdollisimman monipuolisesti alennuskoodeja ja muita etuja, jotta sinä voit säästää rahaa shoppaillessasi verkkokaupoissa.

Kokoamme sivustolle etukoodeja satoihin eri verkkokauppoihin. Sivustoltamme löydät yleisiä alennuskoodeja ja tarjouksia, mutta pyrimme aina saamaan käyttöösi myös eksklusiivisen alennuskoodin, jonka voit saada vain sivustoltamme. Lisäämme koodeja päivittäin ja kerromme parhaimmista kausittaisista kampanjoista.

Koodi tarjoaa sinulle yleensä prosentuaalisen tai euromääräisen edun. Koodilla voit myös saada esimerkiksi ilmaisen toimituksen tai 3 tuotetta 2 hinnalla. Näin voit säästää esimerkiksi vaateostoissa Nellyssä tai Zalandolla, matkavarauksissa Booking.comissa tai vaikkapa eläintarvikeostoissa Peten Koiratarvikkeella.

Sivustolta löydät verkkokauppaesittelyt, verkkokauppojen uusimmat alennuskoodit ja muut tarjoukset. Voit etsiä alennuskoodeja näppärästi sivustomme ylälaidassa olevalla haulla. Voit myös etsiä koodeja eri kategorioiden mukaan.

Tietoa kumppanuusmarkkinoinnista

Uutisankka.comin alennuskoodi -sivusto tekee kumppanuusmarkkinointia. Tämä tarkoittaa sitä, että sivustomme kautta voit löytää alennuskoodeja, jotka olemme saaneet yhteistyökumppaneiltamme eli verkkokaupoilta. Valitsemme yhteistyökumppaneiksemme vain tunnettuja ja luotettavia verkkokauppoja tai muita palveluntarjoajia netissä. Yhteistyön myötä saatamme saada myös palkkion toteutuneiista myynneistä, jotka ovat tapahtuneet sivustomme kautta.

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja yrityksestämme tai toiminnastamme, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse: kumppanit@uutisankka.com

Yrityksen tiedot:

Uutismedia OÜ

Reg: 14099580

info@uutismedia.com

Narva mnt. 7

10117 Tallinn

Estonia

Päivitetty: 27.06.2024

Suosittelemme myös näitä