10€ tarjous
Lunastettu 3 kertaa • Voimassa 207 päivää

The Body Shopin kauneudenhoitotuotteita alle 10 eurolla!

Hemmottele itseäsi huippuedullisesti! Tee nyt ihania tuotelöytöjä The Body Shopin verkkokaupassa, juuri nyt paljon tuotteita alle 10 eurolla.

O7G0P3L1O0
Katso tarjous
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 179 päivää

Nappaa ilmainen toimitus The Body Shopissa!

Saat nyt ilmaisen toimituksen The Body Shopin tilauksiin, kun tilaat yli 40 eurolla. Nouto myymälästä aina 0€.

Suosituimmat The Body Shop alennuskoodit ja tarjoukset

10€ tarjous

Hemmottele itseäsi huippuedullisesti! Tee nyt ihania tuotelöytöjä The Body Shopin verkkokaupassa, juuri nyt paljon tuotteita alle 10 eurolla.

Vanhenee: 31.12.2023

0€ Ilmainen toimitus

Saat nyt ilmaisen toimituksen The Body Shopin tilauksiin, kun tilaat yli 40 eurolla. Nouto myymälästä aina 0€.

Vanhenee: 03.12.2023

Etkö löytänyt etsimääsi? Testaa näitä, ne saattavat vielä toimia:

50% tarjous
Lunastettu 0 kertaa • Voimassa 0 päivää

Tee alelöytöjä The Body Shopissa – alennus jopa -50%!

Shoppaile nyt kosmettiikkaa ja muita kauneudenhoitotuotteita The Body Shopin verkkokaupassa jopa 50% alennuksella. Toimi pian ennen kuin ale päättyy.

WI8Z7PA5XO
Katso tarjous

The Body Shop info

Kansainvälinen The Body Shop brändi tarjoaa eettiset ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteet

Pitkän linjan ihon- ja hiustenhoitotuotteisiin keskittynyt kansainvälinen brändi ammentaa tuotteensa luonnosta. Nämä ihanan tuntuiset ja tuoksuiset tuotesarjat hemmottelee käyttäjäänsä niin arjessa kuin juhla-aikaan. Tuotteita on saatavana jokaiselle iholle ja hiustyypille, myös miesten tarpeisiin, joten voisi sanoa, että The Body Shop on täyden kosmetiikkasarjan myymälä. Vuosikymmeniä kestänyt tuotekehittely takaa, että kuluttaja saa rahoilleen laadukasta vastinetta, eläinkokeettomista raaka-aineista valmistettuna.

Kosmetiikan lisäksi brändiä voi kutsua bisnesmaailman uranuurtajaksi, kuinka tuotannossa on jo vuosikymmeniä sitten osattu huomioida eettiset arvot. Paitsi että tuotteet eivät kuormita kehoasi turhin kemikaalein, tuotannossa on minimoitu niiden ympäristövaikutukset sekä eläinten hyvinvointi. Toisin sanoen tehdessäsi hyvää itselle, teet hyvää koko planeetalle. Läheisten ilahduttamistakaan ei ole unohdettu, sillä The Body Shopin nettisivuilta löydät myös upean lahjaosion.

Ostosten teko on helppoa ja edullista

The Body Shopin verkkosivuilla on otettu loistavasti huomioon eri hintaluokan tuotteita metsästävät kuluttajat. Niin tarjousosiossa kuin lahjapuolellakin tuotteet on listattu hintakategorioihin, joista asiakas voi katsastaa sopivan hintaiset tuotteet omiin tarpeisiin. Lahjojen osto on tehty astetta helpommaksi myös kategorisoimalla eri lahjaryhmät, jolloin ostotapahtumaan ei tuhraannu turhaa aikaa.

Lahjojen viimeistelyyn on saatavilla eri hintaisia ekologisia lahjapakkauksia, ja jos mikään ei äkkiseltään tunnu kolahtavan, valittavana on myös lahjakortti, joka on voimassa jopa vuoden eteenpäin. Kaikki tuotteet on tilattavissa verkkokaupasta ja ilmaisen toimituksen saa ostosten ylittäessä 40 €, tai valitsemalla noutopaikaksi myymälän. Mikäli nettiostosten kanssa tulee kysyttävää, asiakaspalvelu auttaa puhelimitse ja sähköpostilla viikon jokaisena arkipäivänä klo 10–13.

Keskittäjän tarjoukset ja muut edut

Vaihtuvien nettitarjousten lisäksi The Body Shop tarjoaa asiakkailleen jäsenetuja. Rekisteröitymällä kanta-asiakkaaksi pääset keräämään bonuksia, joita voi hyödyntää jo heti kuluvan vuoden aikana, 3 kk välein. Bonusjärjestelmä on selkeä ja se tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tehdä ostoksista entistä edullisempia. Halutessaan asiakas voi myös lahjoittaa bonuksensa lukuisiin hyväntekeväisyyskohteisiin.

Bonusten rinnalla kanta-asiakas saa tarjouksia suoraan sähköpostiin, kutsun useamman kerran vuodessa järjestettävään kanta-asiakastapahtumaan sekä tietoa muista tarjouksista ja tapahtumista. Asiakkuusohjelman ulkopuolellakin on mahdollisuus napata ajankohtaisia tarjouksia ja vinkkejä tilaamalla uutiskirjeen. Uutiskirje pitää huolen, että et ohita kauden parhaita hoito- ja kauneustärppejä.

Turvallista verkkokauppashoppailua

Verkkokauppaostokset voi tehdä millä tahansa kotimaisella verkkopankilla tai pankki- ja luottokortilla. Kaikki verkkopankki ja korttimaksut tapahtuu Paytrail Oyj:n välityksellä, jolloin tapahtuma on turvattu verkkohyökkäyksiltä. Kun maksu on suoritettu ja käsitelty, yritys ilmoittaa toimitusajankohdan suoraan sähköpostiisi.

Voit valita tilauksen lukuisilta toimittajilta joko suoraan kotiisi tai noutopisteeseen, jolloin se on edullisempaa. Mikäli haluat seurata lähetyksen etenemistä kirjattuna, valittavanasi on Matkahuolto tai DB Schenker. Jos pakkaus on vioittunut tai kadonnut matkalla, ilmoitus asiakaspalveluun tulee tehdä korkeintaan 14 päivän kuluessa. Sama koskee muita palautuksia ja reklamaatioita. Palautus on kaikissa tapauksissa ilmainen.

Lisätietoa verkkokaupasta The Body Shop

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*