0€ 3 kk ilmaiseksi
Lunastettu 4 kertaa • Voimassa 207 päivää

Telian puhelinliittymän ostajalle C More huippuedullisesti 0€ / 3 kk!

Hanki nyt Telian puhelinliittymä ja saat C Moren sisällöt käyttöösi huippuedullisesti, 3 kuukautta 0 €. Ei määräaikaisuutta. Tutustu liittymävaihtoehtoihin ja hyödynnä etu.

UB8FA2R2K2
Katso tarjous
> T&Cs
> Close T&Cs
Rajaton 4G- tai 5G-netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa. Netin käyttö ja roaming EU/ETA-maissa sisältyy hintaan. Etu koskee vain uusia liittymiä ja numeronsiirtoja Telialle. Hinnat ovat voimassa rajoitetun ajan verkkokaupassa.

Suosituimmat Telia alennuskoodit ja tarjoukset

0€ 3 kk ilmaiseksi

Hanki nyt Telian puhelinliittymä ja saat C Moren sisällöt käyttöösi huippuedullisesti, 3 kuukautta 0 €. Ei määräaikaisuutta. Tutustu liittymävaihtoehtoihin ja hyödynnä etu.

Vanhenee: 31.12.2023

Telia info

Telia on turvallisten ja edullisten digituotteiden kauppapaikka

Omia polkuja kulkeva Telia ei juuri esittelyjä kaipaa. Tämä digitalisaatioajan sensaatio on kauppa, joka on kasvanut teleoperaattorista Suomen parhaaksi media- ja teknologiapalveluita tarjoavaksi yritykseksi. Telia tarjoaa, mutta myös kehittää palveluitaan sujuvuus, turvallisuus ja luotettavuus edellä. Tähtäimessä on, että jokainen asiakas voi ylläpitää digielämää parhain mahdollisin tuloksin.

Telia kaupasta löytyy markkinoiden parhaat viestintävälineet kuten puhelimet, tabletit ja älykellot sekä niihin soveltuvat erityyppiset liittymät. Lisäksi tarjolla on erilaisia laajakaistaliittymiä ja suoratoistopalveluita, joita asiakas voi räätälöidä omiin tarpeisiin sopivaksi. Teliaa voisi siis kutsua teknologiapalveluiden tavarataloksi, josta saa kaiken tarvitseman, maksamatta mitään ylimääräistä.

Räätälöityjen tuotteiden rinnalla Telia tarjoaa tarjouksia ja kanta-asiakasetuja, joista uudet ja vanhat asiakkaat hyötyvät mukavasti. Sujuvuuden varmistamiseksi osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta auttaa ostosten ja oikeiden valintojen tekemisessä, eli yksin teknologiaviidakossa ei tarvitse vaeltaa.

Turvallisuus edellä

Telian kantava voima on luoda ympäristöjä, joissa asiakkaan ei tarvitse ottaa turhia riskejä. Tästä hyvänä esimerkkinä Telian ja Nokian yhteistyössä rakentama 5G verkosto. Yritys olisi voinut tarttua olemassa oleviin vaihtoehtoihin, mutta halusi itse kantaa kortensa kekoon parhaan asiakaskokemuksen luomisessa. Loistavan yhteistyön tuloksena luotu 5G verkko on tällä hetkellä turvallisin tieto- ja viestintäliikenteen kanava.
Telian verkkokaupassa turvaa luovat laajat asiakastuen kanavat. Uusien asiakkaiden apuna toimivat chat- sekä puhelinpalvelu, jotka ovat asiakkaan apuna kaikkiin ostoksiin ja tuotteisiin liittyvissä asioissa. Asiakaspalvelu päivystää myös somekanavissa, kuten Twitter ja Facebook, ja Telian asiakasyhteisöltä (linkki löytyy verkkokaupasta) voi helposti kysyä apua mieltä hiertäviin kysymyksiin.
Telia-asiakkaille on luotu oma Minun Telia -palvelukanava, jonka kautta asiakas pääsee operoimaan olemassa olevia, tai tekemään uusia, tilauksia. Kanavan kautta pystyy myös olemaan yhteydessä chatpalvelijaan vuorokauden jokaisena tuntina. Tärkeimmät asiakastiedotteet tulevat sähköisten viestimien kautta ja niille löytyy oma linkki verkkokaupan alaosasta.

Keskittäjän edut ja muut tarjoukset Telialla

Telia välittää asiakkaistaan ja siksi tarjolla on runsaasti keskittäjän etuja. Esimerkiksi liittymäasiakkaana on mahdollisuus päästä laajakaistaan käsiksi asiakasetuhintaan. Telialta tilattu laajakaista tuo puolestaan lukuisia erilaisia etuja, kuten laitetarjouksia, laajennettuja takuuaikoja laitteille ja etuja liittymiin.

Telian uusin aluevaltaus, mediapalveluiden tarjoaminen, näkyy myös etupuolella. Laajakaista-asiakkaana tilaajalla on oikeus suoratoistopalvelu C Moren erikoisetuihin. Esimerkiksi urheilupuolella liigapelit on mahdollisuus lunastaa mahtavaan asiakasetuhintaan, kun käytössäsi on Telian laajakaista, tai harkitset sellaisen hankkimista. Yleisten etujen lisäksi Telialta löytyy yksilöllisesti suunnattuja, henkilökohtaisia etuja, joihin pääsee käsiksi kirjautumalla Minun Telia -palveluun tai lataamalla palvelusovelluksen.
Laitteista on usein tarjouksia kaikille asiakkaille. Vaihtuvista eduista ja muista diileistä saa parhaiten tiedon tilaamalla uutiskirjeen. Uutiskirje kannattaa tilata, vaikka ei olisi Telian asiakas. 2023 vuoden jatkuvana etuna on esimerkiksi arvonta, josta voi voittaa 500 € lahjakortin ja arvonta on kaikille avoin. Lahjakortteja on jaossa joka kuukausi, eli jopa 12 onnekasta pääsee osalliseksi tästä ekstraedusta.

Hyvityskauppaa kannattaa myös hyödyntää, sillä vanhasta laitteesta (puhelin/tabletti/älykello) on mahdollisuus saada hyvitystä uuden laiteoston yhteydessä tai lahjakortin muodossa. Ja huomioi: yhteen ostoon voi yhdistää jopa 10 hyvityksen oikeuttavaa tuotetta! Sivuilta myös löytyy näitä edullisia Telia Recycled kierrätyspuhelimia, jos uuden puhelimen osto ei inspiroi.

Lisätietoja Telian verkkokaupasta

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*