0€ tarjous
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 12 päivää

Telia: MTV Katsomo+ -suoratoistopalvelun etuhintaan – Kokeile 0€

Telian liittymäasiakkaana nautit MTV Katsomon laatuviihteestä etuhintaan. Ei määräaikaisuutta. MTV Katsomo+ voit kokeilla ilmaiseksi 1 kk ajan, jonka jälkeen 8,95 €/kk.

DRYDSVC7LN
Katso tarjous
60% tarjous
Lunastettu 5 kertaa • Voimassa 197 päivää

Telia: Nappaa parhaat tarjoukset ALE-osastolta – Jopa 60% alennukset!

Kurkkaa Telian alennus-osioon ja löydä puhelimia, tietokoneita, tabletteja, kuulokkeita, televisioita ja paljon muuta 25%, 30% ja jopa 60% alennuksella.

K6FIV4J5AE
Katso tarjous

Telian asiakkaana saat huippuetuja joka päivä

Telia palkitsee puhelinliittymäasiakkaansa monipuolisilla eduilla. Tarjolla on jatkuvia etuja ja muhkeita, vaihtuvia tarjouksia:

  • Aina pidennetty takuu kannettaville laitteille
  • Upeita viikkotarjouksia verkkokaupan laitetarjontaan
  • Tarjouksia suoratoistopalveluun (C More)
  • Puhelin ja nettiyhteydet alennettuun hintaan
  • Yksilöllisesti räätälöidyt edut

Outlet romauttaa hinnat

Poistuvat tuotteet ja viimeiset kappaleet myydään superalennettuun hintaan outlet-osastolla. Voit tehdä useiden satojen eurojen säästöjä kannettavista laitteista ja tietokoneista. Poistuvat pelit ja muut välineet myös huippuedulliseen hintaan.

Laitetarjouksissa ei prosentteja säästellä

Verkkokaupan tarjousosasto on täynnä toinen toistaan houkuttelevampia tarjouksia. Laitteet eivät rajoitu pelkästään puhelimiin vaan tarjolla on myös vaihtuva määrä eri tarkoituksiin soveltuvia äänentoistolaitteita, puhelimen lisävarusteita ja muuta kiinnostavaa.

Suosituimmat Telia alennuskoodit ja tarjoukset

60% tarjous

Kurkkaa Telian alennus-osioon ja löydä puhelimia, tietokoneita, tabletteja, kuulokkeita, televisioita ja paljon muuta 25%, 30% ja jopa 60% alennuksella.

Vanhenee: 01.11.2024

0€ tarjous

Telian liittymäasiakkaana nautit MTV Katsomon laatuviihteestä etuhintaan. Ei määräaikaisuutta. MTV Katsomo+ voit kokeilla ilmaiseksi 1 kk ajan, jonka jälkeen 8,95 €/kk.

Vanhenee: 30.04.2024

Etkö löytänyt etsimääsi? Testaa näitä, ne saattavat vielä toimia:

Etu Kaupan päälle!
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 0 päivää

Telia: Liittymän ostajalle JBL Clip 5 -bluetooth-kaiutin kaupan päälle

Telia tarjoaa nyt liittymän ostajalle JBL Clip 5 -bluetooth-kaiutin kaupan päälle. Lisäksi 5G-liittymän tilaajalle avausmaksu 0 € (norm. 8,99 €).

BS64T1Q4WK
Katso tarjous
50€ etuseteli
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 0 päivää

Telia: Saat kaupan päälle 50 € laite-etusetelin Telia myymälään

Vaihda liittymäsi Telialle – saat huolettoman liittymän sekä valittuihin liittymiin kaupan päälle 50 € laite-etusetelin Telia myymälään.

JYFO81BJIS
Katso tarjous
9,90€ Etu
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 0 päivää

Telia: Mobiililaajakaista etuhitaan alk. 9,90€

Telian puhelinliittymän tai kiinteän laajakaistan omistajille Yhteys mukaan keskittäjälle -nettiliittymä edullisempaan hintaan. Edut koskevat vain uusia liittymiä. Etu ei koske Telia Prepaid-, Telia Dot- tai mobiilinettiliittymiä.

93ZWZF248T
Katso tarjous
0€ 3 kk ilmaiseksi
Lunastettu 9 kertaa • Voimassa 0 päivää

Telian puhelinliittymän ostajalle C More huippuedullisesti 0€ / 3 kk!

Hanki nyt Telian puhelinliittymä ja saat C Moren sisällöt käyttöösi huippuedullisesti, 3 kuukautta 0 €. Ei määräaikaisuutta. Tutustu liittymävaihtoehtoihin ja hyödynnä etu.

AYYKBH1JBI
Katso tarjous
> T&Cs
> Close T&Cs
Rajaton 4G- tai 5G-netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa. Netin käyttö ja roaming EU/ETA-maissa sisältyy hintaan. Etu koskee vain uusia liittymiä ja numeronsiirtoja Telialle. Hinnat ovat voimassa rajoitetun ajan verkkokaupassa.

Samankaltaisia kuponkeja kuin Telia verkkokaupassa

0€ Ilmainen palautus
Lunastettu 9 kertaa • • Voimassa 227 päivää

Nopea toimitus ja aina ilmainen palautus

Saat DNA tilauksiin, hankit sitten puhelimen tai telkkarin, 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden. Toimitu son myös supernopea.

Z46A1R3BQQ
Katso tarjous
38,15€ tarjous
Lunastettu 3 kertaa • • Voimassa 80 päivää

DNA Koti 5G yhteys alkaen 38,15€ / kk / 24kk

DNA Koti 5G Nyt 38,15 € / kk 24 kuukauden sopimuksella. Paketti sisältää liittymän, Avaimet käteen -asennuksen ja ulkovastaanottimen sekä DNA Mesh WIFi -laitteen.

3BKVKZYV7Z
Katso tarjous
20% tarjous
Lunastettu 11 kertaa • • Voimassa 227 päivää

DNA:n asiakkaille kanavapaketit 20% edullisemmin

DNA puhelinliittymäasiakkaana saat valitut kanavapaketit 20% edullisemmin. Tarjouksessa mukanan muun muassa C More Total, C More, V premium ja Mix-kanavapaketit.

MLUP5MLZNG
Katso tarjous

Telia - Päivän parhaat vinkit:

Parhaat asiakasedut

Markkinoiden laajimmat asiakasedut. Etuina lukuisia media- ja liittymätarjouksia sekä paljon muuta ekstraa.

Huima hyvityskauppa

Tuo vanha laitteesi ja nappaa etuna alennus tai lahjakortti. Uuden laitteen ostossa hyvitys jopa 10 laitteesta kerralla.

Kaikille avoin uutiskirje

Uutiskirjeen mukana pääset osallistumaan joka kuukausi arvottavaan 500 € suuruiseen lahjakorttiin. Arvonta avoin myös Telia-liittymien ulkopuolisille asiakkaille.

Telia info

Telia on turvallisten ja edullisten digituotteiden kauppapaikka

Omia polkuja kulkeva Telia ei juuri esittelyjä kaipaa. Tämä digitalisaatioajan sensaatio on kauppa, joka on kasvanut teleoperaattorista Suomen parhaaksi media- ja teknologiapalveluita tarjoavaksi yritykseksi. Telia tarjoaa, mutta myös kehittää palveluitaan sujuvuus, turvallisuus ja luotettavuus edellä. Tähtäimessä on, että jokainen asiakas voi ylläpitää digielämää parhain mahdollisin tuloksin.

Telia kaupasta löytyy markkinoiden parhaat viestintävälineet kuten puhelimet, tabletit ja älykellot sekä niihin soveltuvat erityyppiset liittymät. Lisäksi tarjolla on erilaisia laajakaistaliittymiä ja suoratoistopalveluita, joita asiakas voi räätälöidä omiin tarpeisiin sopivaksi. Teliaa voisi siis kutsua teknologiapalveluiden tavarataloksi, josta saa kaiken tarvitseman, maksamatta mitään ylimääräistä.

Räätälöityjen tuotteiden rinnalla Telia tarjoaa tarjouksia ja kanta-asiakasetuja, joista uudet ja vanhat asiakkaat hyötyvät mukavasti. Sujuvuuden varmistamiseksi osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta auttaa ostosten ja oikeiden valintojen tekemisessä, eli yksin teknologiaviidakossa ei tarvitse vaeltaa.

Turvallisuus edellä

Telian kantava voima on luoda ympäristöjä, joissa asiakkaan ei tarvitse ottaa turhia riskejä. Tästä hyvänä esimerkkinä Telian ja Nokian yhteistyössä rakentama 5G verkosto. Yritys olisi voinut tarttua olemassa oleviin vaihtoehtoihin, mutta halusi itse kantaa kortensa kekoon parhaan asiakaskokemuksen luomisessa. Loistavan yhteistyön tuloksena luotu 5G verkko on tällä hetkellä turvallisin tieto- ja viestintäliikenteen kanava.
Telian verkkokaupassa turvaa luovat laajat asiakastuen kanavat. Uusien asiakkaiden apuna toimivat chat- sekä puhelinpalvelu, jotka ovat asiakkaan apuna kaikkiin ostoksiin ja tuotteisiin liittyvissä asioissa. Asiakaspalvelu päivystää myös somekanavissa, kuten Twitter ja Facebook, ja Telian asiakasyhteisöltä (linkki löytyy verkkokaupasta) voi helposti kysyä apua mieltä hiertäviin kysymyksiin.
Telia-asiakkaille on luotu oma Minun Telia -palvelukanava, jonka kautta asiakas pääsee operoimaan olemassa olevia, tai tekemään uusia, tilauksia. Kanavan kautta pystyy myös olemaan yhteydessä chatpalvelijaan vuorokauden jokaisena tuntina. Tärkeimmät asiakastiedotteet tulevat sähköisten viestimien kautta ja niille löytyy oma linkki verkkokaupan alaosasta.

Keskittäjän edut ja muut tarjoukset Telialla

Telia välittää asiakkaistaan ja siksi tarjolla on runsaasti keskittäjän etuja. Esimerkiksi liittymäasiakkaana on mahdollisuus päästä laajakaistaan käsiksi asiakasetuhintaan. Telialta tilattu laajakaista tuo puolestaan lukuisia erilaisia etuja, kuten laitetarjouksia, laajennettuja takuuaikoja laitteille ja etuja liittymiin.

Telian uusin aluevaltaus, mediapalveluiden tarjoaminen, näkyy myös etupuolella. Laajakaista-asiakkaana tilaajalla on oikeus suoratoistopalvelu C Moren erikoisetuihin. Esimerkiksi urheilupuolella liigapelit on mahdollisuus lunastaa mahtavaan asiakasetuhintaan, kun käytössäsi on Telian laajakaista, tai harkitset sellaisen hankkimista. Yleisten etujen lisäksi Telialta löytyy yksilöllisesti suunnattuja, henkilökohtaisia etuja, joihin pääsee käsiksi kirjautumalla Minun Telia -palveluun tai lataamalla palvelusovelluksen.
Laitteista on usein tarjouksia kaikille asiakkaille. Vaihtuvista eduista ja muista diileistä saa parhaiten tiedon tilaamalla uutiskirjeen. Uutiskirje kannattaa tilata, vaikka ei olisi Telian asiakas. 2023 vuoden jatkuvana etuna on esimerkiksi arvonta, josta voi voittaa 500 € lahjakortin ja arvonta on kaikille avoin. Lahjakortteja on jaossa joka kuukausi, eli jopa 12 onnekasta pääsee osalliseksi tästä ekstraedusta.

Hyvityskauppaa kannattaa myös hyödyntää, sillä vanhasta laitteesta (puhelin/tabletti/älykello) on mahdollisuus saada hyvitystä uuden laiteoston yhteydessä tai lahjakortin muodossa. Ja huomioi: yhteen ostoon voi yhdistää jopa 10 hyvityksen oikeuttavaa tuotetta! Sivuilta myös löytyy näitä edullisia Telia Recycled kierrätyspuhelimia, jos uuden puhelimen osto ei inspiroi.

Lisätietoja Telian verkkokaupasta

Näin lisäät alennuskoodin

Telia alennuskoodeilla tuntuvia tarjouksia viihteen ja teknologian maailmaan

Alennuskoodeilla saat Telian tuotteista ja palveluista rahanarvoisia etuja. Hyödynnä koodit katseluun, laitteisiin ja muuhun huippuedullisesti.

Alennuskoodin käyttö Telia -verkkokaupassa

Koodit käytät helposti näin:

1
Ostokset valittuasi siirry vielä kertaalleen ostoskoriin tarkistamaan, että tuotteet ovat oikeat ja että kaikki ostokset on varmasti korissa
2
Jatka kassalle
3
Liitä alennuskoodi tilaustuotteiden alapuolella näkyvään kenttään ja valitse ”Käytä koodi”
4
Siirry seuraavaan vaiheeseen

Usein kysytyt kysymykset

Mitä etuja uutiskirje tarjoaa?

Telian uutiskirje johdattaa asiakasetujen jäljille ja lähettää kutsuja kanta-asiakastapahtumiinsa. Tilaamalla uutiskirjeen pääset myös osallistumaan rahanarvoisiin arvontoihin ja kuulet ensimmäisenä laiteuutuuksista.
Mitä lahjamahdollisuuksia verkkokauppa tarjoaa vaativampaan makuun?

Mitä lahjamahdollisuuksia verkkokauppa tarjoaa vaativampaan makuun?

Verkkokaupasta löytyy nykyään muutakin kuin puhelimia ja kannettavia laitteita. Jos haluat yllättää läheisesi hieman erikoisemmalla lahjalla, ”Älykoti”-osastolta löytyy hyvä kattaus erilaisia kodin ja vapaa-ajan laitteita. Vapaa-ajalle löytyy esimerkiksi kattava valikoima sähköpotkulautoja, pyörätietokonetta ja muita pienlaitteita. Kotiin on saatavilla esimerkiksi robotti-imuria ja älyvalaistusta, jotka tekevät asumisesta luksusta.

Voiko alennustuotteita ostaa osamaksulla?

Kyllä voi. Kaikki puhelintarjoukset ja outlet-osaston tuotteet voi maksaa joko kerralla tai osissa. Outletin valikoimaan voi myös käyttää Vaihtodiiliä, jolla alennuksiin saa vielä lisäetua.

Kannattaako vaihtodiili?

Vaihtodiilillä saat rahanarvoista hyötyä vaihtaessasi kannettavan laitteesi uuteen ja säästät samalla luontoa, kun laitteet saadaan turvallisesti kerättyä ja myytyä eteenpäin. Vaihdon arvo määräytyy vanhan laitteesi mukaan. Arvoa pääsee arvioimaan helposti verkkokaupasta löytyvän laskurin avulla. Vaihdossa saatava hyvitys voi olla parhaimmillaan useita satoja euroja.

Mikä on Telia Turvapaketti Premium?

Telia Premium Turvapaketilla suojaat helposti koko perheen netin käytön, sillä se on asennettavissa jopa 25 eri laitteelle. Tietoturvasta vastaa kotimainen F-Secure ja paketti on suunniteltu yhteistyössä yritysten kesken. Turvapaketti suojaa niin pankkitoiminnot kuin kaiken kirjautumista vaativan, ja pitää loitolla haittaohjelmat sekä virukset. Voit myös kätevästi asentaa turvarajoituksia perheen pienemmille.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*