10% alennuskoodi
Lunastettu 3 kertaa • Voimassa 195 päivää

Nappaa 10% alennuskoodi Superdrylle!

Saat nyt 10 % alennukoodin Superdrylle. Voit käyttää koodin normaalihintaisiin tuotteisiin ensimmäisessä tilauksessasi. Tilaa Superdry uutiskirje koodin lunastamiseksi.

GFLRC4NTLS
Katso alennuskoodi
50% tarjous
Lunastettu 3 kertaa • Voimassa 166 päivää

Naisten muotia jopa 50% alennuksella Superdrylla!

Superdryn naisten Outlet-osastolta teet paljon upeita löytöjä – jopa 50% alennuksilla. Kiiruhda shoppailemaan Superdry-tuotteita edullisin hinnoin.

T58L00YNU4
Katso tarjous
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 3 kertaa • Voimassa 166 päivää

Saat ilmaisen toimituksen Superdrylle!

Nappaa ilmainen toimitus Superdry -verkkokauppaan. Kaikki Suomen sisälle lähetetyt tuotteet toimitetaan täysin ilman ylimääräisiä toimitusmaksuja.

Tarjousosastolta nappaat katumuotia jopa puoleen hintaan

Superdryn alennusosasto on täynnä toinen toistaan kiinnostavampia vaatteita. Löydät yhtä lailla niin talvitakit ja hupparit kuin t-paidat ja asusteetkin hyvin alennetuin hinnoin. Miehille ja naisille on tarjolla omat alennusosastonsa, joista on helppo löytää omat suosikkinsa monipuolisten filtterien avulla.

Osta luomu t-paidat edulliseen yhteishintaan

Luomu t-paidoissa on miellyttävä tuntuma ja ne hengittävät niin pakkasella vaatteiden alla kuin kesäkuumalla auringon paisteessa, suojaten samalla ihoa. Superdrylta löydät laadukkaat puuvillapaidat pakettihintaan ja voit säästää ostoksissa. Tarjolla 2 ja 3 paidan komboja.

Piristä vaatekaappiasi omintakeisella tyylillä

Ostosten tekeminen merkin valikoimasta on helppoa, sillä merkki on jakanut tyylit brändin useisiin mallistoihin. Mallistoista löytyy:

  • SUPERDRY X -sukupuolineutraalia katutyyliä, joka huokuu energiaa ja luovuutta
  • Original & Vintage -yhdistelmä Lontoon second hand putiikkeja ja amerikkalaista perintöä
  • Studios -täydellisiä leikkauksia ja eksklusiivista laatua
  • CODE -yhdistelmä sporttia ja grafiikkaa
  • Performance Sport -tekniset asut urheiluun

Suosituimmat Superdry alennuskoodit ja tarjoukset

0€ Ilmainen toimitus

Nappaa ilmainen toimitus Superdry -verkkokauppaan. Kaikki Suomen sisälle lähetetyt tuotteet toimitetaan täysin ilman ylimääräisiä toimitusmaksuja.

Vanhenee: 02.12.2024

50% tarjous

Superdryn naisten Outlet-osastolta teet paljon upeita löytöjä – jopa 50% alennuksilla. Kiiruhda shoppailemaan Superdry-tuotteita edullisin hinnoin.

Vanhenee: 02.12.2024

10% alennuskoodi

Saat nyt 10 % alennukoodin Superdrylle. Voit käyttää koodin normaalihintaisiin tuotteisiin ensimmäisessä tilauksessasi. Tilaa Superdry uutiskirje koodin lunastamiseksi.

Vanhenee: 31.12.2024

Samankaltaisia kuponkeja kuin Superdry verkkokaupassa

50% tarjous
Lunastettu 3 kertaa • • Voimassa 165 päivää

Reebokin ALE-tuotteet jopa -50%!

Suuntaa Reebokin Ale-osastolle ja löydä paljon tuotteita miehille, naisille ja lapsille – jopa 50% huippualennuksin.

Z79Z58XRAL
Katso tarjous
20% alennuskoodi
Lunastettu 5 kertaa • • Voimassa 165 päivää

20% alennuskoodi Reebokin uutiskirjeen tilaajille

Saat nyt 20% alennuskoodin Reebokin verkkokauppaan, kun tilaat Reebok uutiskirjeen.

EJQ6BMRHTR
Katso alennuskoodi
10% alennuskoodi
Lunastettu 13 kertaa • • Voimassa 165 päivää

10% alennuskoodi Boohoo -verkkokauppaan!

Saat 10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi Boohoo – verkkokaupassa, kun tilaat heidän uutiskirjeen.

LXMPG5UCEP
Katso alennuskoodi
50% tarjous
Lunastettu 10 kertaa • • Voimassa 165 päivää

Jopa 50% alennukset Boohoo -verkkokaupassa – osta naisten muotia nyt huippuedullisesti!

Shoppaile nyt naisten muotia huippuedullisesti Boohoo ale-osastolla, juhlamekkoja, housuja, paitoja, takkeja ja asusteita jopa 50% alennuksilla.

UABQRF7CO8
Katso tarjous
10€ alennuskoodi
Lunastettu 14 kertaa • • Voimassa 109 päivää

Blue Tomato: 10€ alennuskoodi seuraavaan tilaukseesi

Nappaa nyt 10€ alennuskoodi Blue Tomatolle. Tilaa uutiskirje ja hyödynnä koodi seuraavassa tilauksessasi.

W94PKHAYP2
Katso alennuskoodi

Superdry - Päivän parhaat vinkit:

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saat tuoreimmat uutiset, tietoa tulevista kampanjoista ja yksilöllisiä etuuksia sähköpostiisi

Paljon kampanjoita

Verkkokaupasta löytyy paljon erilaisia alennettuja tuotteita ja monia kausittaisia kampanjoita

Ilmaiset toimitukset

Kaikki Suomen sisälle lähetetyt tuotteet toimitetaan täysin ilman ylimääräisiä toimitusmaksuja

Superdry info

Superdry myy laadukkaat ja omaleimaiset vaatteet miehille ja naisille

Superdry on laadukas naisten- ja miestenvaateverkkokauppa, joka myy monenlaisia vaatteita aina talvitakeista bilevaatteisiin. Sen mallisto huokuu ainutlaatuisia ja muista erottuvia vaatteita, jotka on tehty kestävistä materiaaleista. Suomesta löytyy myös 7 Superdy -myymälää, joihin moni shoppailija onkin varmasti törmännyt. Omalaatuisuudestaan huolimatta Superdryn tuotteet sopivat moneen makuun ja brändi onkin onnistunut keräämään itselleen menestystä maailmanlaajuisesti.

Superdry kuvailee vaatteidensa tyyliä hyvin erikoisella tavalla. Se kertoo, että tuotteissa ”ammentavat perinteinen amerikkalainen muoti, japanilainen grafiikka sekä brittiläinen tyyli”. Näitä eri maista napattuja tekijöitä yhdistelemällä Superdry on onnistunut luomaan todella mielenkiintoisen ja katseita herättävän kokoelman, jonka vaatteita on nähty myös tunnettujen julkisuuden henkilöiden päällä.

Verkkokauppa muodikkaalle kulkijalle

Vaikka Superdrylta löytyykin myymälöitä ympäri Suomea, ei verkkokaupassa asiointi ole lainkaan hullumpi idea. Voit nimittäin löytää todella hyviä tarjouksia verkkokaupan kautta, eikä sinun tarvitse itse raahautua myymälään asti, sillä tuotteet toimitetaan postin kautta. Voit tutustua valikoimaan rauhassa netissä ja Superdryn erittäin ystävällinen asiakaspalvelu on puhelinsoiton päässä. Sitä kautta voit tiedustella mitä vain tuotteisiin, maksuihin tai tuotteiden toimitukseen liittyviä asioita.
Verkkokauppa on myös muutakin kuin pelkkä vaatteiden shoppailupaikka. Löydät Superdryn blogista paljon mielenkiintoisia uutisia ja pääset tutustumaan kampanjakuvauksien parhaimpiin otoksiin. Näiden avulla saat mukavasti inspiraatiota omaan tyyliisi ja voit napata talteen kaikki parhaimmat vinkit eri asusteiden ja vaatteiden yhdistelemiseen. Superdyn verkkokauppa on todella helppokäyttöinen ja se sisältää paljon mielenkiintoista sisältöä.

Parhaat alennuskoodit ja loistavia tarjouksia

Aivan ensiksi haluat tietenkin tilata Superdryn uutiskirjeen. Sen mukana saat tietoa uusista tuotteista ja tulevista alennusmyynneistä ensimmäisten joukossa. Sinulle lähetetään myös yksilöityjä tarjouksia juuri omien mieltymystesi mukaan. Voit saada uutiskirjeen mukana todella tuntuvia alennuskoodeja, joiden avulla pääset nauttimaan edullisista hinnoista. Sivustolta löytyy lisäksi paljon alennettuja tuotteita omilta osastoiltaan.

Superdry järjestää myös paljon kausiluontoisia kampanjoita, joista voit tehdä todellisia löytöjä. Toisinaan joukosta löytyy myös tuotekohtaisia alennuksia, jotka on aina merkitty tuotteen yhteyteen. Kannattaa siis vierailla verkkokaupassa säännöllisesti ja tarkistaa, mitä kaikkea mielenkiintoista siellä on tarjolla.

Kätevät maksutavat ja ilmaiset toimitukset

Superdry tarjoaa seuraavat maksutavat: Mastercard, Visa, American Express ja PayPal. Nämä ovat melko tuttuja suomalaisille, joten niiden käyttäminen on helppoa ja vaivatonta. Superdry pystyy myös tarjoamaan Suomeen täysin ilmaiset toimitukset, joten tuotteiden lähettäminen ei maksa asiakkaalle mitään. Toisiin maihin toimituskulut ovat kuitenkin mahdollisia, joten jos olet Suomen ulkopuolella, tarkista aina maksun yhteydessä mahdolliset toimituskulut.

Tuotteet voidaan tietenkin palauttaa helposti ja niillä on aina 12 kuukauden takuu. Jos tuote on vääränkokoinen tai haluat vaihtaa sen muusta syystä, sinulla on 28 vuorokautta aikaa tehdä se ilman ylimääräisiä kustannuksia. Suosittelemme myös luomaan oman tilin verkkokauppaan, jolloin asioiminen on aina helpompaa seuraavilla kerroilla.

Lisätietoja Superdry -verkkokaupasta

Näin lisäät alennuskoodin

Alennuskoodin lisääminen Superdry -verkkokaupassa

Shoppaile uniikkeja laadukkaita katu- ja vapaa-ajan tyylejä kansainvälisesti arvostetulta Superdrylta. Verkkokaupasta löydät niin ajattomat t-paidat ja takit kuin säväyttävät ja erikoisin yksityiskohdin varustellut katumuodin ykkösasut. Vaatevalikoiman lisäksi tarjonta kattaa laukut, hatut ja aurinkolasit. Myös uniikit uima-asut kuuluu valikoimaan.

Superdry alekoodin lisääminen verkkokaupassa
Lähtiessäsi shoppailureissulle, muista hyödyntää alennuskoodien mahdollistamat tarjoukset ja tee säästöjä ostoksissasi:

1
Ota Superdry alennuskoodi talteen ja sukella verkkokaupan laadukkaaseen valikoimaan.
2
Valitse suosikkituotteesi ja klikkaile ostoskassiin.
3
Kun valinnat on suoritettu, siirry ostoskassiin tarkastamaan koot ja tuotteet.
4
Kirjaudu sisään kassalle ja lisää alennuskoodi toimitustietojen alle ”Enter Promo Code” -kohtaan. Klikkaa lopuksi ”Apply” tallentaaksesi koodin.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä maksuvaihtoehtoja verkkokaupassa on tarjolla?

Maksun voit suorittaa kaikilla yleisimmillä korteilla kuten Visa, Master, American Express ja Maesrto -korteilla. Voit myös maksaa Paypalilla tai maksupalveluilla kuten Apple Pay ja Google Pay. Lisäksi valikoimaan kuuluu Clear Pay ja Klarna, joilla voit maksaa ostoksesi myös osissa.

Miten käytän alennuskoodin?

Alennuskoodi syötetään vasta kassavaiheessa kohdassa ”Delivery and Payment”, kun olet kirjautunut sisään. Kirjautumisen voi tehdä vieraana, jolloin tarvitset vain sähköpostisi, tai voit halutessasi luoda verkkokauppaan tilin, jolloin pystyt helposti seuraamaan tilauksiasi ja toimituksen etenemistä. Alennuskoodi syötetään toimitustietojen jälkeen kohdassa ”Promo Code or Gift Card”. Muistathan tallentaa koodin klikkaamalla ”Apply”, jotta saat tarjouksen käyttöösi.

Millaisia tarjouksia verkkokaupasta löytyy?

Verkkokaupassa on oma ”Sale”-osasto, josta löydät viimeisimmät tarjoukset ja alennukset. Alennetut tuotteet vaihtelevat, mutta niitä on tarjolla kaikista kategorioista. Uusimmat kampanjat ja tarjoukset saat ennakkoon uutiskirjeen avulla. Uutiskirje tarjoaa myös ensitilaajan edun, – 10 % ja tietoa uusista mallistoista sekä muista uutuuksista.

Millainen asiakaspalvelu verkkokaupalla on?

Nopein yhteydenotto tapahtuu sivuston oikeassa alalaidassa olevasta chat-ruudusta ja asiakaspalvelu on avoinna joka päivä. Palveluaikojen ulkopuolella voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse ja asiakaspalvelu on sitoutunut vastaamaan 24 tunnin sisällä yhteydenotosta.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*