50% tarjous
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 182 päivää

Naisten muotia jopa 50% alennuksella Superdrylla!

Superdryn naisten Outlet-osastolta teet paljon upeita löytöjä – jopa 50% alennuksilla. Kiiruhda shoppailemaan Superdry-tuotteita edullisin hinnoin.

TUW0NJ35NO
Katso tarjous
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 182 päivää

Saat ilmaisen toimituksen Superdrylle!

Nappaa ilmainen toimitus Superdry -verkkokauppaan. Kaikki Suomen sisälle lähetetyt tuotteet toimitetaan täysin ilman ylimääräisiä toimitusmaksuja.

Suosituimmat Superdry alennuskoodit ja tarjoukset

0€ Ilmainen toimitus

Nappaa ilmainen toimitus Superdry -verkkokauppaan. Kaikki Suomen sisälle lähetetyt tuotteet toimitetaan täysin ilman ylimääräisiä toimitusmaksuja.

Vanhenee: 01.12.2023

50% tarjous

Superdryn naisten Outlet-osastolta teet paljon upeita löytöjä – jopa 50% alennuksilla. Kiiruhda shoppailemaan Superdry-tuotteita edullisin hinnoin.

Vanhenee: 01.12.2023

Superdry info

Superdry myy laadukkaat ja omaleimaiset vaatteet miehille ja naisille

Superdry on laadukas naisten- ja miestenvaateverkkokauppa, joka myy monenlaisia vaatteita aina talvitakeista bilevaatteisiin. Sen mallisto huokuu ainutlaatuisia ja muista erottuvia vaatteita, jotka on tehty kestävistä materiaaleista. Suomesta löytyy myös 7 Superdy -myymälää, joihin moni shoppailija onkin varmasti törmännyt. Omalaatuisuudestaan huolimatta Superdryn tuotteet sopivat moneen makuun ja brändi onkin onnistunut keräämään itselleen menestystä maailmanlaajuisesti.

Superdry kuvailee vaatteidensa tyyliä hyvin erikoisella tavalla. Se kertoo, että tuotteissa ”ammentavat perinteinen amerikkalainen muoti, japanilainen grafiikka sekä brittiläinen tyyli”. Näitä eri maista napattuja tekijöitä yhdistelemällä Superdry on onnistunut luomaan todella mielenkiintoisen ja katseita herättävän kokoelman, jonka vaatteita on nähty myös tunnettujen julkisuuden henkilöiden päällä.

Verkkokauppa muodikkaalle kulkijalle

Vaikka Superdrylta löytyykin myymälöitä ympäri Suomea, ei verkkokaupassa asiointi ole lainkaan hullumpi idea. Voit nimittäin löytää todella hyviä tarjouksia verkkokaupan kautta, eikä sinun tarvitse itse raahautua myymälään asti, sillä tuotteet toimitetaan postin kautta. Voit tutustua valikoimaan rauhassa netissä ja Superdryn erittäin ystävällinen asiakaspalvelu on puhelinsoiton päässä. Sitä kautta voit tiedustella mitä vain tuotteisiin, maksuihin tai tuotteiden toimitukseen liittyviä asioita.
Verkkokauppa on myös muutakin kuin pelkkä vaatteiden shoppailupaikka. Löydät Superdryn blogista paljon mielenkiintoisia uutisia ja pääset tutustumaan kampanjakuvauksien parhaimpiin otoksiin. Näiden avulla saat mukavasti inspiraatiota omaan tyyliisi ja voit napata talteen kaikki parhaimmat vinkit eri asusteiden ja vaatteiden yhdistelemiseen. Superdyn verkkokauppa on todella helppokäyttöinen ja se sisältää paljon mielenkiintoista sisältöä.

Parhaat alennuskoodit ja loistavia tarjouksia

Aivan ensiksi haluat tietenkin tilata Superdryn uutiskirjeen. Sen mukana saat tietoa uusista tuotteista ja tulevista alennusmyynneistä ensimmäisten joukossa. Sinulle lähetetään myös yksilöityjä tarjouksia juuri omien mieltymystesi mukaan. Voit saada uutiskirjeen mukana todella tuntuvia alennuskoodeja, joiden avulla pääset nauttimaan edullisista hinnoista. Sivustolta löytyy lisäksi paljon alennettuja tuotteita omilta osastoiltaan.

Superdry järjestää myös paljon kausiluontoisia kampanjoita, joista voit tehdä todellisia löytöjä. Toisinaan joukosta löytyy myös tuotekohtaisia alennuksia, jotka on aina merkitty tuotteen yhteyteen. Kannattaa siis vierailla verkkokaupassa säännöllisesti ja tarkistaa, mitä kaikkea mielenkiintoista siellä on tarjolla.

Kätevät maksutavat ja ilmaiset toimitukset

Superdry tarjoaa seuraavat maksutavat: Mastercard, Visa, American Express ja PayPal. Nämä ovat melko tuttuja suomalaisille, joten niiden käyttäminen on helppoa ja vaivatonta. Superdry pystyy myös tarjoamaan Suomeen täysin ilmaiset toimitukset, joten tuotteiden lähettäminen ei maksa asiakkaalle mitään. Toisiin maihin toimituskulut ovat kuitenkin mahdollisia, joten jos olet Suomen ulkopuolella, tarkista aina maksun yhteydessä mahdolliset toimituskulut.

Tuotteet voidaan tietenkin palauttaa helposti ja niillä on aina 12 kuukauden takuu. Jos tuote on vääränkokoinen tai haluat vaihtaa sen muusta syystä, sinulla on 28 vuorokautta aikaa tehdä se ilman ylimääräisiä kustannuksia. Suosittelemme myös luomaan oman tilin verkkokauppaan, jolloin asioiminen on aina helpompaa seuraavilla kerroilla.

Lisätietoja Superdry -verkkokaupasta

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*