50% tarjous
Lunastettu 4 kertaa • Voimassa 160 päivää

Storytel Premium -50% ensimmäiseksi kuukaudeksi!

Tilaa nyt Storytel Premiun ja saat ensimmäisen kuukauden puoleen hintaan eli 7,49 €/kuukausi (norm. 14.99€/kk). Kuuntele 100 tuntia / kk.
Ei sitoutumisaikaa.

A96YQDG0QQ
Katso tarjous
0€ tarjous
Lunastettu 7 kertaa • Voimassa 160 päivää

Storytel Unlimited – Kokeile 7 päivää ilmaiseksi

Storytel Unlimited -tilauksella kuuntelet ääni8kirjoja rajattomasti. Kokeile nyt 7 päivää ilmaiseksi. Normaalisti 22.99 € / kuukausi. Ei sitoutumisaikaa.

DGVT3VDC0D
Katso tarjous
50% alennus
Lunastettu 14 kertaa • Voimassa 39 päivää

Storytel: Basic-tilaus 2 kuukautta puoleen hintaan – vain 4,99€ / kk!

Storytelista saat nyt Basic-tilauksen 2 kuukautta puoleen hintaan, vain 4,99 € / kk. Basic-tilaus on edullinen vaihtoehto, joka kuuntelet ja luet vähän vähemmän.

G29GFSOQFQ
Katso tarjous
16,99€ Lahjakortti
Lunastettu 13 kertaa • Voimassa 69 päivää

Osta Storytel lahjakortti alk. 16,99€ ja ilahduta kirjojen ystävää!

Mietitkö lahjaideaa kirjojen ystävälle? Hanki nyt Storytel -äänikirjapalvelu lahjaksi alkaen 16,99€. Storytel lahjjkortti on kestävä ja ekologinen lahja.

OPSDKS4PLE
Katso tarjous

Enemmän on vähemmän

Family-tilauksella koko perhe pääsee nauttimaan kirjojen maailmasta edulliseen pakettihintaan. Family-tilaukseen on liitettävissä jopa 6 kuuntelijatiliä ja hinta määräytyy tilien mukaan.

 

Mitä useampi kuuntelija, sitä edullisemmaksi tilikohtainen maksu muodostuu. Uusille tilaajille hintaan sisältyy 3 päivän ilmainen kokeilujakso.

Opiskelijaa hemmotellaan eduilla

Opiskelija saa laajennetun 7 päivän ilmaisen kokeilujakson ja pääsee rajoittamattoman tilauksen piiriin jopa alle puoleen hintaan (8, 49 €). Onko parempaa tapaa sivistää ja kehittää itseään kuin laaja ja monipuolinen kirjavarasto? Kirjat toimivat myös erinomaisena rentoutuskeinona sekä kuunnellen että lukien.

Nauti elävistä tarinoista ammattilukijan siivellä

Ammattitaitoisten lukijoiden myötä kuunteluelämyksestä tulee todentuntuinen. Storytelin lukijakattaus on monipuolinen ja se tarjoaa myös monia tuttuja ääniä, joista osa on itse kirjojen kirjoittajia:

  • Krista Kosonen
  • Mikko Kouki
  • Juha Itkonen
  • Erja Manto

Suosituimmat Storytel alennuskoodit ja tarjoukset

0€ tarjous

Storytel Unlimited -tilauksella kuuntelet ääni8kirjoja rajattomasti. Kokeile nyt 7 päivää ilmaiseksi. Normaalisti 22.99 € / kuukausi. Ei sitoutumisaikaa.

Vanhenee: 31.12.2024

50% tarjous

Tilaa nyt Storytel Premiun ja saat ensimmäisen kuukauden puoleen hintaan eli 7,49 €/kuukausi (norm. 14.99€/kk). Kuuntele 100 tuntia / kk.
Ei sitoutumisaikaa.

Vanhenee: 31.12.2024

50% alennus

Storytelista saat nyt Basic-tilauksen 2 kuukautta puoleen hintaan, vain 4,99 € / kk. Basic-tilaus on edullinen vaihtoehto, joka kuuntelet ja luet vähän vähemmän.

Vanhenee: 01.09.2024

Etkö löytänyt etsimääsi? Testaa näitä, ne saattavat vielä toimia:

50% tarjous
Kuuma!Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 0 päivää

Storytelin kuuma kesätarjous! Premium-tuotteesta 50% pysyvä alennus

Kuuma kesätarjous! Uudet asiakkaat saavat Storytelin Premium-tuotteesta -50% pysyvän alennuksen! Kampanjahinta 9,99€ /kk, normaalisti 19,99€ / kk.

YCQ0V13I1F
Katso tarjous
> T&Cs
> Close T&Cs
Tarjous koskee Storytel Premium -tilausta, sis. 100h kuunteluaikaa kuukaudessa, norm. hinta tällä hetkellä 19,99€. Alennettu -50% hinta lasketaan kulloinkin Storytel.fi -sivuilla voimassa olevasta Storytel Premium -tilauksen hinnasta, niin kauan kun pysyt Storytel Premium-tilaajana ja tilausmalli on saatavilla. Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille 13.6.2024 asti.
50% tarjous
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 0 päivää

Storytel Basic tilauspaketti ensimmäinen kuukausi -50%

Kokeile nyt Storyteliä 1 kuukauden ajan 50% alennuksella eli 4,99 €/kuukausi (norm. 9.99€/kk). Kuuntele 20 tuntia / kk.
Ei sitoutumisaikaa.

C7SIOQ4EQ8
Katso tarjous
> T&Cs
> Close T&Cs
Huomaathan: Tarjous on voimassa uusille ja palaaville asiakkaille*. 30 päivän jälkeen tilaus jatkuu normaalihintaisena Storytel Basic -tilauksena 9,99€ kuukausi. Tarjous on voimassa 30.4.2024 asti * Huomioithan, että palaavana asiakkaana voit hyödyntää tarjouksen vain kertaalleen 6 kuukauden sisällä.
50% tarjous
Lunastettu 0 kertaa • Voimassa 0 päivää

Storytel Premium -paketti nyt 50% alennuksella!

Kuuntele Storytel aänikirjoja nyt jopa 50% alennuksella. Premium tilauspaketti vain 7.49€ 30 päivän ajan.

SI1SGJP7BF
Katso tarjous
> T&Cs
> Close T&Cs
Huomaathan: Tarjous on voimassa uusille ja palaaville asiakkaille*. 30 päivän jälkeen tilaus jatkuu normaalihintaisena Storytel Premium -tilauksena 14,99€ kuukausi. Tarjous on voimassa 30.4.2024 asti * Huomioithan, että palaavana asiakkaana voit hyödyntää tarjouksen vain kertaalleen 6 kuukauden sisällä.
50€ tarjous
Lunastettu 3 kertaa • Voimassa 0 päivää

Storytel: Basic-tilaus 6 kuukautta puoleen hintaan – vain 4,99€ / kk!

Storytelista saat nyt Talve tarjouksena Basic-tilauksen 6 kuukautta puoleen hintaan, vain 4,99 € / kk. Basic-tilaus on edullinen vaihtoehto, joka kuuntelet ja luet vähän vähemmän.

1DZPLDW9AL
Katso tarjous
0€ tarjous
Lunastettu 5 kertaa • Voimassa 0 päivää

Nauti Storytelista 7 päivää ilmaiseksi + 2kk puoleen hintaan!

Nauti Storytelin lukemattomista tarinoista nyt 7 päivää ilmaiseksi. Tämän jälkeen 2 kuukautta puoleen hintaan (8,49 € / kk). Etu koskee vain uusia asiakkaita. Voit lopettaa tilauksen milloin haluat.

MF4PY1BC47
Katso tarjous

Samankaltaisia kuponkeja kuin Storytel verkkokaupassa

0€ 1 kk ilmaiseksi
Lunastettu 110 kertaa • • Voimassa 86 päivää

Kokeile BookBeatia 1 kk ilmaiseksi!

Saat 1 kuukauden ilmaisen kokeilujakson BookBeatilla. Nauti yli 500 000 loistavasta kirjasta ilman sitoutumista.

T4CX40AWQC
Katso tarjous

Storytel - Päivän parhaat vinkit:

Ilmainen kokeilujakso

Ilmainen kokeilujakso ei sido sinua mihinkään ja voit aloittaa sekä lopettaa palvelun käytön milloin vain

Yli 500 000 tarinan valikoima

Nauti parhaista tarjouksista alennuskoodien avulla ja valitse mielenkiintoista kuunneltavaa yli 500 000 tarinan valikoimasta

Lataa mobiilisovellus

Lataa mobiilisovellus, lue ja kuuntele tietokoneella tai hanki Storytel Reader -lukulaite.

Storytel info

Storytel on Pohjoismaiden suurin ja kattavin äänikirjapalvelu

Pohjoismaiden suurin ja kattavin äänikirjapalvelu Storytel tarjoaa yli 500 000 tarinaa. Se on lähtöisin alun perin Ruotsista ja toimii tänä päivänä jo yli 20 maassa. Suomessa Storytel on noussut yhdeksi suosituimmista äänikirjapalveluista ja se on voittanut lukuisia testejä sekä vastaanottanut paljon arvostusta loistavasta palvelustaan. Kirjavalikoiman lisäksi Storytelilta löytyy myös omaa tuotantoa, kuten äänikirjasarjoja ja podcasteja.

Toimiva ja helppokäyttöinen käyttöliittymä

Storytel toimii loistavalla alustalla, sekä tietokoneella että mobiilisovelluksessa. Käyttöliittymästä löytyy kaikki keskeisimmät ominaisuudet, joiden ansiosta äänikirjojen kuunteleminen on erittäin miellyttävää. Näitä ominaisuuksia ovat muun muassa lukunopeuden säätö, offline-tallennus, kelausnapit, uniajastus, kirjanmerkit ja muistiinpanot. Lisäksi kuuntelija voi säätää taustavärejä ja -kirkkautta, fontteja sekä fontin kokoa.

Parhaat lukuvinkit pystyy jakamaan suoraan kaverille kirjavinkki-ominaisuuden avulla. Lapsille löytyy oma Kids Mode-profiili, joka on tehty erityisen helppokäyttöiseksi pienimmällekin kuuntelijalle. Tässä profiilissa lapsella luodaan oma kirjahylly, eikä lapsi pääse käsiksi aikuisen kirjavalikkoon ilman salasanaa. Kätevä mobiilisovellus on ladattavissa kaikille iOS- ja Android-laitteille.

Edullinen vaihtoehto ja paketteja koko perheelle

Storytel on edullinen vaihtoehto, joka sopii hyvin myös opiskelijan budjettiin. Basic-paketti sisältää 20 tuntia lukuaikaa kuukaudessa, ja sopii hyvin vähemmän kuuntelevalle ja lukevalle. Se maksaa vain 9,99 € kuukaudessa ja pakettiin kuuluu yksi aikuisen sekä yksi lapsen profiili. Srotytelin suosituin paketti on kuukauden rajattoman käytön tarjoava Unlimited, joka sisältää yhden aikuisen ja yhden lapsen profiilin. Unlimitedin avulla voit kuunnella ja lukea niin paljon kuin haluat. Paketin hinta on 16,99 € / kuukausi.

Jos taas koko perhe haluaa astua yhdessä kirjojen mielenkiintoiseen maailmaan, saa Family-paketin alkaen hintaan 22,98 € / kuukausi. Pakettiin pystyy liittämään profiilit 2–3 aikuista ja lisäksi 2–3 lasta. Family-paketti on niin ikään rajaton eikä siihen myöskään liity mitään sitoutumisaikaa, kuten ei muihinkaan Storytel-paketteihin. Paketti on helppo perua milloin vain tai muuttaa se johonkin toiseen pakettiin.

Ilmainen kokeilujakso ja loistavia tarjouksia alennuskoodeilla

Storytel tarjoaa kaikille uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson, jonka jälkeen saat vielä 2–6 kuukauden ajan alennuksen ostamastasi paketista. Tilauksen voi lopettaa milloin tahansa, joten et sitoudu mihinkään. Opiskelijoille on tarjolla vielä parempia etuuksia ja he pääsevät nauttimaan pidemmän ilmaisen kokeilujakson lisäksi myös 50 % alennuksesta. Storytelin kirjavalikoima sisältää paljon hyödyllistä luettavaa korkeakouluopiskelijoille.

Näiden etuuksien lisäksi Storytel tarjoaa myös monia vaihtuvia kampanjoita, joissa pääset nauttimaan tarjouksista alennuskoodien avulla. Monesti tarjouksiin voi kuulua jopa 40 päivän ilmainen kokeilujakso, hyviä alennuksia kuukausihinnoista sekä myös edullisia vaihtoehtoja lisäkäyttäjien lisäämiseen omalle tilille.

Storytel on ehdottomasti yksi parhaista äänikirjapalveluista ja pystyy tarjoamaan loistavia etuuksia kaikentyyppisille käyttäjille. Seuraa Storytelin sosiaalisen median kanavia, josta löydät paljon ajankohtaista tietoa, hauskoja tarinoita ja parhaat tarjoukset.

Lisätietoja äänikirjapalvelusta Storytel

Näin lisäät alennuskoodin

Sukella kirjojen vietäväksi alennuskoodien tarjouksista nauttien

Yli 700 000 kirjan valikoimalla ei voi mennä vikaan. Valitse itsellesi sopiva kuukausipaketti omien aikataulujesi ja mieltymysten mukaan.

Alekoodin käyttö Storytelissa

Ennen tilauksen tekemistä, nappaa alennuskoodin edut itsellesi ja nauti elämyksistä alennettuun hintaan:

1
Ota alennuskoodi talteen ja siirry Storytelin verkkokauppaan.
2
Vertaile kuukausipaketteja ja valitse sopivin.
3
Ennen kuin rekisteröidyt käyttäjäksi klikkaa ”Onko sinulla kampanjakoodi?” auki.
4
Eteesi avautuu uusi rekisteröintisivu. Lisää alennuskoodi ensimmäiseen kenttään.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Storytel Reader -lukulaite on?

Storytelista voi tilata erikoishintaan e-kirjoille kehitetyn Storytel Reader -lukulaitteen. Laitteella voi kuunnella ja lukea kirjoja, missä itselle sopii. Laite on kevyt, sillä se on suunniteltu helposti kannettavaksi. Laitteen tekniset ominaisuudet mukailevat painetun kirjan ominaisuuksia ja kuunteluteknologiassa on otettu huomioon äänikirjaominaisuudet. Laitteen käyttö velvoittaa aktiivisen kirjatilauksen.

Mitä tarjouksia sivusto tarjoaa?

Useimpiin tilauspaketteihin kuuluu ilmainen kokeilujakso, jonka perusteella asiakas voi päättää jatkaako tilausta. Sivuilta löytyy myös vaihtuvia tarjouksia, joilla voi tehdä säästöä tilauksista. Jos olet opiskelija, saat rajattomat käyttöoikeudet reilusti alennettuun hintaan ja veloituksetonta kokeilujaksoa pidennetyn ajan.

Voiko tiliä käyttää useampi henkilö?

Ei tili on aina henkilökohtainen. Tarjolla on kuitenkin edullinen Family-tilauspaketti, jonka alle voi avata 2–6 tiliä, myös perheen pienimmät voivat saada omansa. Tileihin voi asettaa erillisen Kids Moden, joka turvaa sisällön sopivuuden ikätasoisesti. Family-paketilla säästää: mitä enemmän lukijoita, sen alhaisempi hinta tilille muodostuu.

Mitä Storytel Originals sisältää?

Storytel Originals on vain Storytelin tilaajille luotu eksklusiivinen sisältö, joka lähinnä palvelee kuunneltavien kirjojen muodossa. Kaikilla tilaajapaketeilla pääsee kuuntelemaan Storytel Originals-sisältöä.

Voiko kuukausipaketin vaihtaa?

Kyllä, tilauksen voi vaihtaa toiseen koska tahansa. Tilaus ei ole sitova eli voit myös lopettaa sen koska tahansa.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*