16,99€ Lahjakortti
Lunastettu 3 kertaa • Voimassa 121 päivää

Osta Storytel lahjakortti alk. 16,99€ ja ilahduta kirjojen ystävää!

Mietitkö lahjaideaa kirjojen ystävälle? Hanki nyt Storytel -äänikirjapalvelu lahjaksi alkaen 16,99€. Storytel lahjjkortti on kestävä ja ekologinen lahja.

EI7CECSGIC
Katso tarjous

Suosituimmat Storytel alennuskoodit ja tarjoukset

16,99€ Lahjakortti

Mietitkö lahjaideaa kirjojen ystävälle? Hanki nyt Storytel -äänikirjapalvelu lahjaksi alkaen 16,99€. Storytel lahjjkortti on kestävä ja ekologinen lahja.

Vanhenee: 01.10.2023

Etkö löytänyt etsimääsi? Testaa näitä, ne saattavat vielä toimia:

0€ tarjous
Lunastettu 3 kertaa • Voimassa 0 päivää

Nauti Storytelista 7 päivää ilmaiseksi + 2kk puoleen hintaan!

Nauti Storytelin lukemattomista tarinoista nyt 7 päivää ilmaiseksi. Tämän jälkeen 2 kuukautta puoleen hintaan (8,49 € / kk). Etu koskee vain uusia asiakkaita. Voit lopettaa tilauksen milloin haluat.

RNBVJJ0HSA
Katso tarjous

Storytel info

Storytel on Pohjoismaiden suurin ja kattavin äänikirjapalvelu

Pohjoismaiden suurin ja kattavin äänikirjapalvelu Storytel tarjoaa yli 500 000 tarinaa. Se on lähtöisin alun perin Ruotsista ja toimii tänä päivänä jo yli 20 maassa. Suomessa Storytel on noussut yhdeksi suosituimmista äänikirjapalveluista ja se on voittanut lukuisia testejä sekä vastaanottanut paljon arvostusta loistavasta palvelustaan. Kirjavalikoiman lisäksi Storytelilta löytyy myös omaa tuotantoa, kuten äänikirjasarjoja ja podcasteja.

Toimiva ja helppokäyttöinen käyttöliittymä

Storytel toimii loistavalla alustalla, sekä tietokoneella että mobiilisovelluksessa. Käyttöliittymästä löytyy kaikki keskeisimmät ominaisuudet, joiden ansiosta äänikirjojen kuunteleminen on erittäin miellyttävää. Näitä ominaisuuksia ovat muun muassa lukunopeuden säätö, offline-tallennus, kelausnapit, uniajastus, kirjanmerkit ja muistiinpanot. Lisäksi kuuntelija voi säätää taustavärejä ja -kirkkautta, fontteja sekä fontin kokoa.

Parhaat lukuvinkit pystyy jakamaan suoraan kaverille kirjavinkki-ominaisuuden avulla. Lapsille löytyy oma Kids Mode-profiili, joka on tehty erityisen helppokäyttöiseksi pienimmällekin kuuntelijalle. Tässä profiilissa lapsella luodaan oma kirjahylly, eikä lapsi pääse käsiksi aikuisen kirjavalikkoon ilman salasanaa. Kätevä mobiilisovellus on ladattavissa kaikille iOS- ja Android-laitteille.

Edullinen vaihtoehto ja paketteja koko perheelle

Storytel on edullinen vaihtoehto, joka sopii hyvin myös opiskelijan budjettiin. Basic-paketti sisältää 20 tuntia lukuaikaa kuukaudessa, ja sopii hyvin vähemmän kuuntelevalle ja lukevalle. Se maksaa vain 9,99 € kuukaudessa ja pakettiin kuuluu yksi aikuisen sekä yksi lapsen profiili. Srotytelin suosituin paketti on kuukauden rajattoman käytön tarjoava Unlimited, joka sisältää yhden aikuisen ja yhden lapsen profiilin. Unlimitedin avulla voit kuunnella ja lukea niin paljon kuin haluat. Paketin hinta on 16,99 € / kuukausi.

Jos taas koko perhe haluaa astua yhdessä kirjojen mielenkiintoiseen maailmaan, saa Family-paketin alkaen hintaan 22,98 € / kuukausi. Pakettiin pystyy liittämään profiilit 2–3 aikuista ja lisäksi 2–3 lasta. Family-paketti on niin ikään rajaton eikä siihen myöskään liity mitään sitoutumisaikaa, kuten ei muihinkaan Storytel-paketteihin. Paketti on helppo perua milloin vain tai muuttaa se johonkin toiseen pakettiin.

Ilmainen kokeilujakso ja loistavia tarjouksia alennuskoodeilla

Storytel tarjoaa kaikille uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson, jonka jälkeen saat vielä 2–6 kuukauden ajan alennuksen ostamastasi paketista. Tilauksen voi lopettaa milloin tahansa, joten et sitoudu mihinkään. Opiskelijoille on tarjolla vielä parempia etuuksia ja he pääsevät nauttimaan pidemmän ilmaisen kokeilujakson lisäksi myös 50 % alennuksesta. Storytelin kirjavalikoima sisältää paljon hyödyllistä luettavaa korkeakouluopiskelijoille.

Näiden etuuksien lisäksi Storytel tarjoaa myös monia vaihtuvia kampanjoita, joissa pääset nauttimaan tarjouksista alennuskoodien avulla. Monesti tarjouksiin voi kuulua jopa 40 päivän ilmainen kokeilujakso, hyviä alennuksia kuukausihinnoista sekä myös edullisia vaihtoehtoja lisäkäyttäjien lisäämiseen omalle tilille.

Storytel on ehdottomasti yksi parhaista äänikirjapalveluista ja pystyy tarjoamaan loistavia etuuksia kaikentyyppisille käyttäjille. Seuraa Storytelin sosiaalisen median kanavia, josta löydät paljon ajankohtaista tietoa, hauskoja tarinoita ja parhaat tarjoukset.

Lisätietoja äänikirjapalvelusta Storytel

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*