Suosituimmat Spotify alennuskoodit ja tarjoukset

Etkö löytänyt etsimääsi? Testaa näitä, ne saattavat vielä toimia:

0€ Ilmainen kuukausi
Lunastettu 145 kertaa • Voimassa 0 päivää

Kuuntele Spotify Premiumia ilmaiseksi kuukauden ajan!

Nappaa nyt Spotify Premium itsellesi ilmaisella kuukaudella. Tämän jälkeen vain 10,99€/kk.

QIVT7BS5JR
Katso tarjous

Spotify info

Spotify -palvelussa kuuntelet musiikkia ja podcasteja suoratoistona

Spotify on ruotsalainen musiikkipalvelu, jossa käyttäjät voivat kuunnella musiikkia suoratoistona internetin välityksellä.

Valikoimaa voi kuunnella artisteittain, albumeittain, tai tekemällä soittolistoja haluamistaan kappaleista. Spotifyn avulla löydät helposti musiikkia ja viihdyttäviä podcasteja joka hetkeen niin puhelimella, tietokoneella, tabletilla kuin muillakin laitteilla.

Voit toki kuunnella Spotifyta ilmaiseksi, mutta ostamalla premium-tilauksen, sinun ei tarvitse kuunnella mainoksia musiikkikappaleiden tai podcastien välissä. Voit kuunnella Spotifyta mobiilissa, sovelluksella tai selaimella.

Spotifyssa on miljoonittain kappaleita ja erilaisia jaksoja. Olitpa siis auton ratissa, treenaamassa, bilettämässä tai rentoutumassa, sopiva musiikki tai podcast on aina ulottuvillasi. Valitse, mitä haluat kuunnella, tai anna Spotifyn yllättää. Voit myös selata kavereiden, artistien ja julkkisten tai vaikkapa kuntosalin kokoelmia tai luoda radioaseman.

Spotify Premium tilauksen voit maksaa monella tavalla. Vaihtoehtoja ovat muun muassa luotto- tai pankkikortti, prepaid-kortit, PayPal, lahjakortit, mobiilimaksu tai ennakkomaksu. Opiskelijana voit hankkia myös opiskelija-premiumin, jolla saat neljän vuoden ajan opiskelija-alennuksen tilauksellesi.

Lisätietoja Spotify -palvelusta

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*