50€ Alkaen / tarjous
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 212 päivää

Solarplexius aurinkosuojat auton ikkunaan alkaen 50€

Tilaa autoosi helposti asennettavat Solarplexius aurinkosuojat, alkaen vain 50 euroa. Näppärällä hakukoneella löydät helposti autosi merkkiin ja malliin sopivat suojat.

SWFQ45H6EN
Katso tarjous
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 212 päivää

Solarplexius toimittaa tilauksesi täysin veloituksetta!

Tilaa Solarplexius aurinkosuojat ja pisarasuojat autosi ikkunaan. Toimitus ja ALV sisältyvät hintaan.

Suosituimmat Solarplexius alennuskoodit ja tarjoukset

50€ Alkaen / tarjous

Tilaa autoosi helposti asennettavat Solarplexius aurinkosuojat, alkaen vain 50 euroa. Näppärällä hakukoneella löydät helposti autosi merkkiin ja malliin sopivat suojat.

Vanhenee: 31.12.2023

0€ Ilmainen toimitus

Tilaa Solarplexius aurinkosuojat ja pisarasuojat autosi ikkunaan. Toimitus ja ALV sisältyvät hintaan.

Vanhenee: 31.12.2023

Solarplexius info

Solarplexius –aurinkosuojia autoihin jo vuosikymmenten ajan

Auton ikkunoiden tummentaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Jo vuosikymmeniä markkinoilla ollut patentti on vertaansa vailla ja Solarplexiuksen aurinkokalvoja on myyty satoja tuhansia kappaleita ympäri Eurooppaa. Yritys toimii Ruotsissa, siitä huolimatta moni suomalainen autoilija ei välttämättä ole kuullut tai päässyt omakohtaisesti kokemaan aurinkosuojien erinomaisuutta.

Kestävästä polykarbonaatista valmistetut suojakalvot suodattavat auringon säteet pois viilentäen auton sisäilmaa, mutta vahvat kalvot myös estävät suoran näköyhteyden auton sisätiloihin vähentäen näin murtoriskin vaaraa. Solarplexiuksen suojat tuovat ryhtiä ja tyyliä autoon, mutta mikä tärkeintä, ne on todella helppo asentaa ilman ylimääräisiä kommervenkkeja. Aurinkokalvojen lisäksi yritys myy pisarasuojia yrityskäyttöön.

Solarplexiuksen tilausten teko on aina sujuvaa ja yrityksellä on valmiiksi leikattuja aurinkokalvoja jopa reilu 4500 eri automalliin. Tilaaminen käy helposti nettisivun ohjeita seuraamalla ja viimeistään muutamassa päivässä tuotteet ovat perillä asennettavaksi, pisarasuojat aiemminkin. Maksutavan asiakas valitsee itse lukuisista eri vaihtoehdoista. Kaikki sivuilla näkyvät hinnat sisältävät verot sekä toimituskulut.

Tummennukset ja suojat –miksi valita Solarplexius?

Solarplexiuksen ammattitaito ja vuosikymmenten kokemus takaa, että saat aina tarkoin juuri omaan autoosi leikatut tummennuskalvot. Kalvojen mukana tulee pienet kiinnikkeet, joilla kalvot on helppo kiinnittää. Verrattuna markkinoilta löytyviin tyypillisiin tummennuskalvoihin, Solarplexiuksen kalvot ovat noin millimetrin paksuiset, mikä tarkoittaa jämäkkyyttä ja yksikertaisuutta asennustilanteessa, mutta myös 90 % suojaa auringolta.

Tummennuskalvo on jämeryydestä huolimatta joustava ja kestää vääntöä ilman, että tarvitsee pelätä sen rikkoutumista asennusvaiheessa tai myöhemmin, jos kalvoa kolhitaan. Kalvoja ei tarvitse kiinnittää millään erityisillä työkaluilla tai ”liimoilla” vaan kalvo vain asetetaan ikkunalasin ja verhoilun väliin, jonne se asettuu täsmällisen leikkauksensa ansiosta luonnollisesti. Tyypillisesti asennusprosessi kaikkiin ikkunoihin vie maksimissaan 15 minuuttia, yleensä ei sitäkään.

Jos tulee aihetta poistaa kalvot, poisto tapahtuu aivan yhtä yksinkertaisesti. Toisin kuin pehmeämmissä tummennuskalvoissa, Solarplexiuksen kalvoista ei jää mitään siistittävää tai jälkiä ikkunoihin.
Verkkokaupasta löytyy yksityiskohtaiset asennusohjeet kuvineen ja asennuksesta on tehty myös havainnollistava video, mikäli haluaa ennen asennusta tai tilausta varmistaa asennuksen toimivuuden. Lisäksi asiakaspalvelu on tavoitettavissa kaikissa tuotteisiin ja niiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä.

Solarplexiuksen toinen lipputuote, pääsääntöisesti yrityskäyttöön suunnattu, pisarasuoja on niin ikään polykarbonaatista valmistettu. Erona autoihin valmistettuihin aurinkosuojiin on suojakalvon täydellinen läpinäkyvyys. Pleksi varmistaa näkyvyyden samalla suojaten pisaratartuntataudeilta. Saatavilla on valmiita standardikokoon pleksejä, mutta myös mittatilaustyöt ovat mahdollisia.

Ota kampanjatarjoukset talteen ja hoida maksut joustavasti

Solarplexiuksen kampanjoista ja tarjouksista tiedotetaan yrityksen omassa uutiskirjeessä. Uutiset saa tilattua sähköpostiin sivun alalaidassa olevasta linkistä ja kirjeen voi peruuttaa koska tahansa. Mikäli omaat alennuskoodin, se syötetään kassavaiheessa ennen maksutavan valintaa.

Muutoin maksut hoituvat kaikilla pankki- ja luottokorteilla sekä verkkomaksulla. Klarna ja Paypal on myös vaihtoehtoina maksuvaihtoehdoissa. Laskulla maksaminen on mahdollista, mutta asiakaskohtaista ja tilisiirtokin onnistuu, jos mikään edellisistä vaihtoehdoista ei onnistu. Toimitukset ovat perillä tuotteesta riippuen 1–4 päivän sisällä tilauksesta.

Solarplexius antaa vinkit aurinkosuojan asennukseen

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit