15% tarjous
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 207 päivää

Skruvat.fi ALEosaston varaosat ja tarvikkeet huippuedullisesti!

Siirry Skruvat.fi kampanja-osastolle ja löydä auton varaosia ja lisätarvikkeita 10%, 15% tai jopa 20% alennuksilla.

XUJ084Z061
Katso tarjous

Suosituimmat Skruvat alennuskoodit ja tarjoukset

15% tarjous

Siirry Skruvat.fi kampanja-osastolle ja löydä auton varaosia ja lisätarvikkeita 10%, 15% tai jopa 20% alennuksilla.

Vanhenee: 31.12.2023

Skruvat info

Skruvat myy autojen varaosat ja lisätarvikkeet netissä

Se mitä et Skruvatilta löydä, et tarvitse. Näin voisi sanoa, sillä yritys tarjoaa pohjoismaiden kattavimman valikoiman autojen varaosia ja lisätarvikkeita, vieläpä markkinoiden edullisimpaan hintaan. Hintatakuulla vahvistettu tarjonta kattaa miltei 30 automerkin osat, jotka eturivin logistiikkayritykset kuljettaa kaikkialle pohjoismaihin. Voit siis korjata tai korjauttaa auton kätevästi, missä ikinä oletkin. Varaosasarjojen lisäksi innokkaammat autoharrastajat voivat stailata autonsa yksilöllisempään suuntaan sivustolta löytyvien tuunaussettien valikoimalla.

Skruvat.fi antaa turvallisen tunteen heti sivustolle siirryttäessä. Sivut on suojattu ylimääräisiltä tunkeilijoilta alussa suoritettavilla suojaustoimilla. Sivujen helppokäyttöisyys lisää asiakaskokemuksen mukavuutta. Tuotteita on haettavissa monella eri hakutoiminnolla ja oston tueksi sivuilta löytyy lukuisia auton ylläpito- ja huoltovinkkejä erillisestä info-osiosta. Ostoon liittyviin kysymyksiin vastaukset löytyvät UKK-sivuilta, jonne yritys on listannut asiakkaiden aiemmin lähettämiä kysymyksiä. Asiointi on tehty luotettavuus, turvallisuus ja laatu edellä, oston kaikissa vaiheissa.

Luotettavasti edullisimmat hinnat ja muutama lisäetu

Skruvat on luonut turvatakuun viedäkseen asiakastyytyväisyyden parhaalle mahdolliselle tasolle. Mitä se käytännössä tarkoittaa? No, yksinkertaisesti yritys pyrkii jatkuvasti tarkkailemaan hintoja, jotta ei hinnoittelisi tuotteitaan muita verkko- tai kivijalkakauppoja korkeammalle. Hinnat sisältää arvonlisäveron, joten kaikki sivuilla näkyvät hinnat ovat lopullisia hintoja.
Jos kuitenkin käy niin, että asiakas löytää saman tuotteen edullisempaan hintaan jostain muusta suomalaisesta varaosaliikkeestä, mutta on tilannut jo tuotteen Skruvatilta, hintaerotus palautetaan ostajan tilille ja hyvityksenä asiakas saa 5 % lisäalennuksen. Ilmoitusta tehdäkseen ei tarvitse jonotella puhelimen päässä tai käydä kirjeenvaihtoa sähköpostitse vaan siihen löytyy oma lomakkeensa. Lomake on erittäin selkeä täyttää ja yritys on sitoutunut ottamaan yhteyttä kahden vuorokauden sisällä ilmoituksen vastaanottamisesta. Hintatakuuseen ei kuulu alkuperäis- tai rengastuotteet.

Jotta hintakilpa ei jäisi tähän, Skruvatilta löytyy erikoistarjouksia ja alennuskoodeja, joista pääset parhaiten perille tilaamalla sivuston oman uutiskirjeen. Uusia asiakkaita muistetaan heti ensimmäisessä kirjeessä -15 % alennuskoodilla ja jatkossa tarjouksia sekä autouutisia tipahtaa sähköpostiluukusta tasaisin väliajoin. Tyytyväiset asiakkaat on yrityksen parasta mainosta, ei siis sattumaa, että Skruvat palvelee tuhansia asiakkaita viikossa.

Helpoilla hakutoiminnoilla vältät hutiostoksia

Jos et tiedä, mikä osa sopii autoosi, tai millä saat parhaat tehot menopeliisi, ei hätää, Skruvatin hakutoiminnoilla löydät varmasti oikeiden tuotteiden jäljille. Tuotteita voi hakea tuotenimellä, -numerolla tai auton merkin perusteella. Mikäli haluat etsiä eksakteja tuotteita juuri omalle autollesi, jokaisen varaosasivun ylälaidassa on erillinen kenttä, johon voit kirjata oman autosi rekisteritunnuksen ja klikata ”Hae varaosat”, jolloin sivusto hakee kyseiseen autoon soveltuvia osia.

Tuotteet edustavat alan johtavien merkkien valikoimaa, esimerkiksi renkaita tarjoilee sellaiset laadustaan tunnetut merkit kuin Goodyear, Michelin ja Hankook. Kaikissa tuoteryhmissä, joissa on enemmän kuin yksi vaihtoehto, voi raksia ”Vertaa”-ruudun ja kaksi tai enemmän raksittuasi voit klikata erillisen vertailusivun auki ja pääset näkemään valitsemiesi tuotteiden yksityiskohdat allekkain, vierekkäisille sarakkeille listattuna. Tästä ei sopivien tuotteiden vertailu juuri helpommaksi voi mennä. Parhaiten myydyt tuotteet ”Bestseller” -merkattuja, joten siitäkin voi saada osviittaa, mikä voisi olla hyvä valinta.

Lisätietoja verkkokaupasta Skruvat

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*