Suosituimmat Sissos alennuskoodit ja tarjoukset

Etkö löytänyt etsimääsi? Testaa näitä, ne saattavat vielä toimia:

40% tarjous
Lunastettu 4 kertaa • Voimassa 0 päivää

Sissos.fi: Saat nyt jopa 40% alennuksen laajasta valikoimasta

Kurkkaa Sissoksen aleosastolle ja löyd’ tuotteita jopa 40% alennuksella. Paljon huipputarjouksia metsästys-, kalastus- ja retkeilytuotteista.

7RS6T1DJME
Katso tarjous
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 0 päivää

Nappaa ilmainen toimitus Sissos.fi-verkkokauppaan

Saat ilmaisen toimituksen kaikille Sissoksen tilauksille, kun ostat yli 50 eurolla. Ei painorajaa.

Sissos - Päivän parhaat vinkit:

Loistavat tarjoukset

Sissokselta löydät loistavia tarjouksia lukuisista eri laadukkaista tuotteista todella edulliseen hintaan.

Monipuoliset artikkelit ja oppaat

Monipuoliset artikkelit ja oppaat auttavat alkuun uuden harrastuksen parissa sekä antavat paljon hyödyllisiä vinkkejä

Sissos somessa

Sissos.fi löytyy myös Facebookista ja Instagramista parhaimpien tarjousten ja hauskimpien juttujen kera

Sissos info

Sissos myy laadukkaat tuotteet metsästys-, kalastus- ja retkeilyharrastuksiin

Sissos on metsästäjän ja eränkävijän yhden pysähdyksen kauppa, joka palvelee Raumalla sijaitsevan myymälänsä lisäksi myös kätevästi verkossa. Jollet siis pääse fyysisesti paikan päälle, voit aina suunnata Sissos-verkkokauppaan. Se palvelee tietenkin kellon ympäri, mutta asiakaspalvelun saa parhaiten kiinni puhelimella ma–pe klo 10–18 ja lauantaisin klo 10–14. Sissos lupaa vastata kaikkiin sähköpostikyselyihin 24 tunnin kuluessa.

Sissos on tarjonnut laadukkaita metsästys-, kalastus- ja retkeilytuotteita jo vuodesta 1995. Pitkä historia on tuonut reilusti kokemusta ja täysin kotimainen yritys tarjoaa valtavan valikoiman erilaisia tuotteita. Tuoteryhmistä löytyy muun muassa metsästys, kalastus ja veneily, ilma-ase tarvikkeet, perhokalastus sekä retkeily. Myös erilaisia vaatteita ja kenkiä on saatavilla. Tuotemerkkien joukosta löytyy kaikki suomalaisten suosimat laadukkaat valmistajat.

Metsään, kalaan tai vaellukselle – Sissos auttaa sinut alkuun

Sissos on siitä loistava verkkokauppa, että se tarjoaa myös paljon oppaita ja tärkeää informaatiota uuden harrastuksen pariin lähteville. Monipuoliset artikkelit opastavat esimerkiksi aseen hankkimisluvan saamisessa ja antavat parhaat vinkit perhokalastajalle. Asiakkaat ovat kehuneet erityisesti Sissos-verkkokaupan ystävällistä ja avuliasta palvelua, joka tuntuu ottavan jopa ylimääräisiä askelia palvellessaan asiakkaitaan. Sissos toimii yhteistyössä monien suomalaisten metsästys- ja kalastusseurojen kanssa.

Laajaa tuotevalikoimaa on helppo selata, sillä kaikki tuotteet on upotettu omiin ryhmiinsä. Laadukkaat tuotekuvaukset eivät jätä kysyttävää, vaan niissä on selkeästi kerrottu kaikki oleellinen tieto tuotetta koskien.

Alennuskoodit ja kampanjat täynnä loistavia tarjouksia

Kannattaa myös tutustua tarjoustuotteisiin, joiden joukosta voit löytää varsin loistavia tuotteita edulliseen hintaan. Aleprosentti ilmoitetaan jokaisen tuotteen yhteydessä, joten saat heti hyvä käsityksen siitä, kuinka hyviä tarjouksia on saatavilla. Alennuskoodien avulla voit säästää mukavan summan rahaa joko aleprosenttien tai ilmaisen toimituksen muodossa.

Nopeat toimitukset, turvalliset verkkomaksut ja ilmainen palautus

Kuten jo mainittiin, Sissos on tunnettu loistavasta asiakaslähtöisestä palvelustaan. Tämä näkyy myös maksujen ja toimitusten kohdalla. Voit maksaa ostokset turvallisesti Klarnalla, luotto-/pankkikortilla tai suoraan omasta verkkopankista. Saatavilla on myös kätevä bussiennakko, jossa maksat tuotteet vasta noutaessasi niitä. Joka päivä ennen klo 13 tilatut tuotteet lähetetään vielä saman päivän aikana.

Aseiden ja patruunoiden kohdalla tuotteet toimitetaan vain Matkahuollon omiin pisteisiin. Muiden tuotteiden kohdalla voit valita myös lähellä-paketin tai kotiinkuljetuksen. Ilmainen toimitus annetaan kaikille yli 50 € ostoksille ilman painorajaa. Lisäksi tuotteilla on 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Kyseessä on siis varsin loistavat toimitusehdot, joten tilaaminen täältä kannattaa ehdottomasti!

Sissos-verkkokaupassa voit liittyä kanta-asiakkaaksi ja se tuo monia mukavia etuuksia asiakkaalle. Saat muun muassa uutiskirjeen, josta löytyy kaikki parhaat tarjoukset ja kampanjat, tilausten tekeminen helpottuu ja asioiminen verkkokaupassa käy nopeammin. Sissos on erittäin hyvin varusteltu verkkokauppa ja se tuo uusia tuotteita mukaan jatkuvasti. Miksi siis tilata tuotteita kauempaa, kun saat ne kätevästi kotimaisesta liikkeestä nopealla toimituksella?

Sissos testaa verkkokaupan tuoteuutuudet

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*