Etu Osta 2, maksa 1
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 121 päivää

Silmäasema: Osta silmälasit, saat toiset kaupan päälle

Osta silmälasit Silmäasemalta ja saat kaupan päälle mitkä tahansa toiset samanarvoiset tai edullisemmat merkkiaurinkolasit, silmälasit tai piilolinssit.

33JGS53JKG
Katso tarjous
> T&Cs
> Close T&Cs
Lisäksi saat S-Etukortilla Bonukset tuplana kaikista tuoteostoista. Lisäksi silmälasien ostajalle optikon näöntutkimus 0 €.

Suosituimmat Silmäasema alennuskoodit ja tarjoukset

Etu Osta 2, maksa 1

Osta silmälasit Silmäasemalta ja saat kaupan päälle mitkä tahansa toiset samanarvoiset tai edullisemmat merkkiaurinkolasit, silmälasit tai piilolinssit.

Vanhenee: 01.10.2023

Etkö löytänyt etsimääsi? Testaa näitä, ne saattavat vielä toimia:

10€ tarjous
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 0 päivää

Silmäasema: Piilolinssien ensisovitus ja sovituspiilolinssit yhteensä vain 10€!

Silmäaseman 10 euron tarjoushinta sisältää optikon piilolinssisovituksen ja sovituslinssit joko 10 päiväksi (kertakäyttölinssit) tai 30 päiväksi (kuukausilinssit).

LU17VZ3SGF
Katso tarjous

Silmäasema info

Suomalainen optikkoliike Silmäasema palvelee myös verkossa

Tunnettu ja arvostettu suomalainen optikkoliike Silmäasema palvelee asiakkaita kätevästi myös verkossa. Silmäaseman verkkokaupasta löytyy monenlaisia palveluja ja tuotteita, joita on helppo tilata ja hankkia suoraan verkkokaupan kautta. Vaikka optikkoliike palveleekin yli 150 toimipisteessä ympäri maata, ei paikan päälle ehtiminen ole aina itsestään selvää. Sitä varten onkin hienoa, että verkon kautta pystyy hoitamaan monet eri asiat.

Silmäaseman verkkokauppa on todella monipuolinen ja sieltä löytyy paljon yleistietoa näöstä, silmien hoidosta, uusimmista silmälasi- ja aurinkolasitrendeistä sekä monesta muusta ajankohtaisesta asiasta. Voit varata ajan silmälääkärille, tutustua erilaisiin silmälasi- ja aurinkolasimallistoihin, napata talteen mahtavia alennuksia sekä etuuksia ja lukea alan ammattilaisten jakamia mielenkiintoisia artikkeleja.

Tilaa laadukkaat tuotteet suoraan verkkokaupasta

Silmäaseman verkkokauppa tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman silmälaseja, aurinkolaseja, piilolinssejä ja näihin liittyviä tarvikkeita. Voit selata tuotteita kätevien suodattimien avulla muun muassa käyttäjäryhmän, tuotemerkin, muodon, värin ja materiaalin mukaan. Olivatpa kyseessä sitten yksitehot, monitehot tai lukulasit, Silmäaseman verkkokaupasta löytyy kaikkiin tarpeisiin sopivat lasit.

Kehysvalikoima silmälasien ja aurinkolasien kohdalla uusiutuu aina sesongin mukaan. Kaikki meneillään olevat trendit ja ajankohtaiset muotiuutuudet löytyvät valikoiman joukosta. Jos haussa on ajatonta tyylikkyyttä, niin sitäkin löytyy, eli valikoimaan kuuluu monenlaista jokaiseen makuun. Sivustolta löytyy erinomainen opas silmälasien ja aurinkolasien ostoon, jossa käydään läpi kaikki tärkeimmät asiat lasien hankkimiseen liittyen.

Joustava maksutapa ja nopea toimitus

Aurinkolasit ilman voimakkuuksia ja piilolinssit voidaan ostaa suoraan verkkokaupasta. Silmälasien kohdalla asiakkaan tulee käydä Silmäaseman toimipisteessä varmistamassa tarvitsemansa voimakkuudet, joten valitettavasti silmälaseja ei voi suoraan tilata verkosta. Kaikki muut tuotteet ja tarvikkeet on kuitenkin helppo tilata verkkokaupan kautta.

Silmäasema käyttää Klarna Checkout -palvelua maksuissaan. Tämä on erittäin helppokäyttöinen ja joustava maksutapa, jossa voit valita joko laskun 30 vuorokauden maksuajalla tai kiinteän erämaksun. Kaikki Silmäaseman verkkokaupassa tehdyt ostokset kerryttävät lisäksi S-ryhmän bonusta. Tuotteiden toimitusaika on 1–3 päivää ja normaali 14 päivän palautusoikeus annetaan kaikille tuotteille.

Verkkokauppa täynnä tarjouksia ja alennuskoodeja

Silmäaseman verkkokaupassa asioiminen todellakin kannattaa, sillä täältä löydät todella mahtavia tarjouksia. Monia näistä ei ole lainkaan saatavilla toimipisteissä, joten kannattaa ehdottomasti hyödyntää nämä mahtavat tarjoukset. Erilaisten alennuskoodien ja etukuponkien avulla voit saada jopa yli 50 % alennuksen monista tuotteista. Alennetut tuotteet löytyvät aina tuoteluettelon alusta ja voit myös valita ne suoraan suodattimen avulla.

Vaihtuvien tarjousten lisäksi verkkokaupasta löytyy monia etuuksia uusille asiakkaille. Esimerkiksi piilolinssejä ensi kertaa kokeilevat voivat hyötyä loistavasta tarjouksesta ensisovituksen yhteydessä. Kun tilaat Silmäaseman uutiskirjeen, saat parhaat tarjoukset ja ajankohtaiset uutiset suoraan omaan sähköpostiisi. Silmäaseman kanta-asiakkuus kannattaa ja tarjoaa jatkuvia etuuksia asiakkaalle. Tunnettu ja arvostettu suomalainen optikkoliike on luotettava valinta kaikkiin optikkotarpeisiin kaiken ikäisille silmälasien käyttäjille.

Lisätietoja verkkokaupasta Silmäasema

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*