Suosituimmat Seksitori alennuskoodit ja tarjoukset

Seksitori info

Seksitorista seksivälineet ja -lelut reilulla meiningillä

Vuosikymmenien kokemuksella seksivälineitä ja -tuotteita tarjonnut Seksitori palvelee asiakkaitaan suoraselkäisesti ja luotettavasti. Seksitori on nimensä mukaisesti elämän tärkeimpiin nautintoihin panoksensa antava erotiikkaliike, joka myy kaikkea ja vähän enemmän, mitä seksin nauttimiseen voi ikinä toivoa. Tästä syystä verkkokauppa toimii myös loistavana inspiraation lähteenä seksinnälkäisille seikkailijoille.

Välineitä on saatavilla perinteisistä seksivälineistä hieman suurempiin artikkeleihin, kuten seksinukkeihin. BDSM osasto ja rooliasut on laajasti edustettuina ja kuumaakin kuumemmat alusasut, myös miehille, kuuluvat kiinteästi verkkokaupan valikoimaan. Pluskoon eroottinen alusvaatemallisto on verkkokaupan erikoisuus, jota ei muualta löydy. Aloittelijoita avustaa hyvät tuotekuvaukset, jota blogi täydentää mukavasti. Alennuksia sekä edullisia tuotteita löytyy verkkokaupan valikoimasta valtavat määrät.

Yrityksen päämaja sijaitsee Tallinnan liepeillä, josta tilausten lähettäminen ja haku käy näppärästi. Paketit toimitetaan ilman yrityksen tietoja tai muuta huomiota herättävää, jolloin tilauksia on mahdollista tehdä täysin huomaamattomasti. Kaikki maksuliikenne on salattu ja suojattu, jolloin tilaajan yksityisyys pysyy täysin salassa läpi tilauksen. Asiakaspalvelu toimii tehokkaasti puhelimen ja sähköpostin välityksellä, mikäli kysyttävää ilmenee.

Kuka sanoi, ettei seksi lisämausteilla voisi olla edullista?

Seksistä nauttiminen lelujen ja -välineiden kera ei automaattisesti tarkoita lompakon tyhjentymistä. Seksitorin alelaarista löytyy aimo annos eri tarkoitukseen sopivia välineitä hekumaa lisäämään, eikä verkkosivun hintataso yleisestikään päätä huimaa. Edullisten tuotteiden valikoima kattaa sekä miesten ja naisten nautinnonlähteet, niin yksin kuin yhdessä käytettäväksi.

Aletuotteissa on kaikkien hintaluokkien tuotteita alle kympistä aina tuhannen euron ylittäviin välineisiin ja alennuksia on laidasta laitaan muutamista prosenteista lähemmäs – 90 % alennuksiin. Outletista voit vaikkapa löytää ihastuttavan seksinuken, uuden dildon erikoismausteilla tai aitonahkaisia välineitä rajumpaan menoon. Perinteisemmät seksilehdet ja haluja lisäävät ravintolisät ovat myös mukavasti edustettuna alennustuotteiden valikoimassa. Toki alevalikoima vaihtelee, mutta sitä on aina runsaasti tarjolla, joten osasto on syytä tarkastaa, kun ostoksille karkaat.

Alennetut tuotteet eivät tarkoita huonompaa laatua tai päivämäärän ylittäneitä tuotteita. Kaikki verkkokaupan tuotteet on turvallisiksi todettu ja päivämääristä pidetään kirjaa, joten voit aivan rauhallisin mielin tehdä verkko-ostoksesi. Mikäli hutiostoksia tapahtuu, kaikilla käyttämättömillä tuotteilla (lukuun ottamatta alusvaatteet) on 14 vuorokauden palautusoikeus.

Tilausten teko ja toimitukset tapahtuvat aina ilman turhaa huomiota

Tilatessa tuotteita, asiakkaan on kirjattava tietonsa tilauslomakkeeseen. Yritys on kuitenkin vastuussa pitämään kaikki henkilötietoja koskevat tiedot vain tilaustoimintaan liittyvässä käsittelyssä. Maksutiedoista yritys saa ainoastaan tiedon, jos maksu on tai ei ole suoriutunut perille, muuten yhteys on täysin suojattu ja salattu.

Kaikki tilaukset käsitellään varastolla Virossa ja tuotteiden pakkaus toteutetaan erityisellä huolellisuudella. Pakettien ulkoasu ei kerro mitään sen sisällöstä, edes yrityksen yhteystietoja tai muuta ei ole kirjattu pakkaukseen. Tilaukset voi tilata suoraan kotiin tai valitsemaansa noutopisteeseen, jolloin paketin välitys tapahtuu vielä huomaamattomammin. Kaikki yli 60 € ostokset toimitetaan veloituksetta.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit