Piristä seksuaalisia nautintoja alennetuin outlet-hinnoin

Seksitorin outlet-osasto tarjoaa mitä erilaisimpia välineitä seksihetkien maustajaksi:

  • Seksinuket
  • Vibrat
  • Penis- ja anaalitapit
  • Alusvaatteet
  • BDSM-välineet

Hauskoja lahjoja läheisille ja illanviettoon

Verkkokaupan lahjaosasto tarjoilee mukavan monipuolisen kattauksen seksiaiheista ojennettavaa spesiaalipäivää viettävälle, tupareihin tai polttareihin. Löydä seksiaiheisia sisustuselementtejä, lauta- ja korttipelejä sekä muuta rekvisiittaa vaikka koko seurueelle ja tee yhteisestä juhlasta ikimuistettava.

Osta edulliset välineet rajumpiinkin hetkiin

BDSM-seksiä on monenlaista ja Seksitori haluaa panostaa tarjontaan monipuolisilla välineillään. Olitpa sitten aloittelija tai kokeneempi alan harrastaja, tuotteista löytyy mielenkiintoisia välineitä uuden kokeiluun.

 

Löydä edulliset sidontavälineet ja seksikeinut, sekä helposti mukana kannettavat kahleet ja ruoskat, joilla hetket hoituvat yllättävissäkin tilanteissa. Rajuimpaan menoon löytyy erilaisia pakkopaitoja ja maskeja, joilla toteutat villeimmätkin fantasiat.

Suosituimmat Seksitori alennuskoodit ja tarjoukset

Samankaltaisia kuponkeja kuin Seksitori verkkokaupassa

20% tarjous
Lunastettu 30 kertaa • • Voimassa 108 päivää

Kaalimadon valikoidut kuumat lelut ja tuotteet nyt 20 – 50% alennuksella

Shoppaile nyt aikuisten lelukaupassa, Kaalimato.comissa valikoituja seksileluja ja muita tuotteita 20% ja jopa 50% alennuksella.

YAGXLTQAM6
Katso tarjous
80% tarjous
Lunastettu 11 kertaa • • Voimassa 164 päivää

Kumiukko.fi tarjoustuotteet jopa 80% alennuksella

Suuntaa Kumiukon tarjousosastolle ja löydät kondomit, liukuvoiteet ja öljyt jopa 80% alennuksella.

0MSHWY9C7P
Katso tarjous
0€ Kaupan päälle / tarjous
Lunastettu 2 kertaa • • Voimassa 135 päivää

Kumiukko.fi: Ilmainen mittanauha kaikkiin yli 20€ tilauksiin

Tilaa Kumiukko.fi -verkkokaupasta yli 20 eurolla ja saat mittanauhan kaupan päälle. Mittanauhalla on helppo löytää oikean kokoinen kondomi.

1AZC1PA8JF
Katso tarjous
5€ alennuskoodi
Lunastettu 3 kertaa • • Voimassa 164 päivää

HerSecret: 5 € alennuskoodi yli 50 € tilaukseen

Hyödynnä nyt 5 euron alennuskoodi HerSecret verkkokaupassa. Tilaa yli 50 eurolla hyödyntääksesi koodin. Saat koodin tilaamalla Her Secret uutiskirjeen.

YJTNB18G73
Katso alennuskoodi
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 1 kertaa • • Voimassa 164 päivää

Hyödynnä ilmainen toimitus HerSecretillä!

Saat nyt ilmaisen toimituksen HerSecret verkkokaupassa. Myös tuotteen vaihto onnistuu ilman lisäkuluja. Ei minimiostorajaa.

Seksitori - Päivän parhaat vinkit:

Toimitusajat

Tilaukset toimitetaan 3–8 päivän sisällä riippuen tilausajankohdasta. Tilauksia käsitellään ma-la.

Palautukset

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, ainoastaan alusvaatteita ei voi palauttaa.

Huomaamattomat toimitukset

Asiakas voi tehdä hankinnat (ja myös palautukset) täysin luotettavasti ja huomaamattomasti pakattuna ilman yrityksen logoja tai muita tietoja.

Seksitori info

Seksitorista seksivälineet ja -lelut reilulla meiningillä

Vuosikymmenien kokemuksella seksivälineitä ja -tuotteita tarjonnut Seksitori palvelee asiakkaitaan suoraselkäisesti ja luotettavasti. Seksitori on nimensä mukaisesti elämän tärkeimpiin nautintoihin panoksensa antava erotiikkaliike, joka myy kaikkea ja vähän enemmän, mitä seksin nauttimiseen voi ikinä toivoa. Tästä syystä verkkokauppa toimii myös loistavana inspiraation lähteenä seksinnälkäisille seikkailijoille.

Välineitä on saatavilla perinteisistä seksivälineistä hieman suurempiin artikkeleihin, kuten seksinukkeihin. BDSM osasto ja rooliasut on laajasti edustettuina ja kuumaakin kuumemmat alusasut, myös miehille, kuuluvat kiinteästi verkkokaupan valikoimaan. Pluskoon eroottinen alusvaatemallisto on verkkokaupan erikoisuus, jota ei muualta löydy. Aloittelijoita avustaa hyvät tuotekuvaukset, jota blogi täydentää mukavasti. Alennuksia sekä edullisia tuotteita löytyy verkkokaupan valikoimasta valtavat määrät.

Yrityksen päämaja sijaitsee Tallinnan liepeillä, josta tilausten lähettäminen ja haku käy näppärästi. Paketit toimitetaan ilman yrityksen tietoja tai muuta huomiota herättävää, jolloin tilauksia on mahdollista tehdä täysin huomaamattomasti. Kaikki maksuliikenne on salattu ja suojattu, jolloin tilaajan yksityisyys pysyy täysin salassa läpi tilauksen. Asiakaspalvelu toimii tehokkaasti puhelimen ja sähköpostin välityksellä, mikäli kysyttävää ilmenee.

Kuka sanoi, ettei seksi lisämausteilla voisi olla edullista?

Seksistä nauttiminen lelujen ja -välineiden kera ei automaattisesti tarkoita lompakon tyhjentymistä. Seksitorin alelaarista löytyy aimo annos eri tarkoitukseen sopivia välineitä hekumaa lisäämään, eikä verkkosivun hintataso yleisestikään päätä huimaa. Edullisten tuotteiden valikoima kattaa sekä miesten ja naisten nautinnonlähteet, niin yksin kuin yhdessä käytettäväksi.

Aletuotteissa on kaikkien hintaluokkien tuotteita alle kympistä aina tuhannen euron ylittäviin välineisiin ja alennuksia on laidasta laitaan muutamista prosenteista lähemmäs – 90 % alennuksiin. Outletista voit vaikkapa löytää ihastuttavan seksinuken, uuden dildon erikoismausteilla tai aitonahkaisia välineitä rajumpaan menoon. Perinteisemmät seksilehdet ja haluja lisäävät ravintolisät ovat myös mukavasti edustettuna alennustuotteiden valikoimassa. Toki alevalikoima vaihtelee, mutta sitä on aina runsaasti tarjolla, joten osasto on syytä tarkastaa, kun ostoksille karkaat.

Alennetut tuotteet eivät tarkoita huonompaa laatua tai päivämäärän ylittäneitä tuotteita. Kaikki verkkokaupan tuotteet on turvallisiksi todettu ja päivämääristä pidetään kirjaa, joten voit aivan rauhallisin mielin tehdä verkko-ostoksesi. Mikäli hutiostoksia tapahtuu, kaikilla käyttämättömillä tuotteilla (lukuun ottamatta alusvaatteet) on 14 vuorokauden palautusoikeus.

Tilausten teko ja toimitukset tapahtuvat aina ilman turhaa huomiota

Tilatessa tuotteita, asiakkaan on kirjattava tietonsa tilauslomakkeeseen. Yritys on kuitenkin vastuussa pitämään kaikki henkilötietoja koskevat tiedot vain tilaustoimintaan liittyvässä käsittelyssä. Maksutiedoista yritys saa ainoastaan tiedon, jos maksu on tai ei ole suoriutunut perille, muuten yhteys on täysin suojattu ja salattu.

Kaikki tilaukset käsitellään varastolla Virossa ja tuotteiden pakkaus toteutetaan erityisellä huolellisuudella. Pakettien ulkoasu ei kerro mitään sen sisällöstä, edes yrityksen yhteystietoja tai muuta ei ole kirjattu pakkaukseen. Tilaukset voi tilata suoraan kotiin tai valitsemaansa noutopisteeseen, jolloin paketin välitys tapahtuu vielä huomaamattomammin. Kaikki yli 60 € ostokset toimitetaan veloituksetta.

Näin lisäät alennuskoodin

Alennuskoodeilla otat ilon irti intiimihetkistä

Seksitorin verkkokaupasta löydät kaiken tarpeellisen seksistä nauttimiseen, ja vähän enemmänkin. Olitpa sooloilija, aloittelija tai konkari, Seksitorilta löydät välineet monenlaiseen menoon.

Alekoodin lisääminen Seksitori -verkkokaupassa

Ja jos jokin tuotteissa tai tilauksessa askarruttaa, rohkene ottaa yhteyttä verkkokaupan erinomaiseen asiakaspalveluun. Parhaan avun hinnoille löydät alennuskoodeista, joten ota kaikki ilo irti alennuskoodien tuomista nautinnoista:

1
Ota Seksitori alennuskoodi talteen ja siirry verkkokauppaan ostoksille.
2
Valitse tarpeelliset terveystuotteet ja inspiroivat välineet intiimihetkiin.
3
Siirry ostoskoriin, lisää alennuskoodi tilauslistan alle kenttään ja vahvista ”Ota alennus käyttöön”-painikkeella.
4
Siirry maksamaan.

Usein kysytyt kysymykset

Mistä löydän seksituotteita pikkurahalla?

Hyviä alle 5 € tuotteita löydät ”Seksilelut”-kategorian alta. Alle 5 € tuotteet on kerätty omaksi osastokseen, jotta pikkubudjetilla inspiraatiota hakevat voivat helposti löytää omansa. Tuotteita on osastolla runsaasti ja voit etsiä niitä helposti kätevän suodattimen avulla.

Onko verkkokaupasta tilaaminen turvallista?

Kyllä. Turvallisuus on otettu huomioon kaikissa vaiheissa. Kaupassa myytävät tuotteet on laatu edellä valikoitu. Verkkokaupan ostotapahtumat on 100 % suojattu ja tilaustietoja ei luovuteta mihinkään muualle kuin itse tilauksen toteuttamiseen. Kaikki lähetyspaketit käsitellään ja pakataan huolella, eikä pakkauksiin lisätä huomiota herättäviä yrityslogoja tai muitakaan tietoja. Näin asiakas voi tehdä ostoksensa (myös palautukset) luotettavasti ja täysin suojattuna ulkopuolisilta tahoilta. Asiakkaan etu on myös kauppiaan etu ja tämä toiminta-ajatus on kantanut jo 30 vuotta.

Yrityksen varasto sijaitsee Virossa, kuinka kauan toimituksissa kestää?

Tilauksia käsitellään maanantaista lauantaihin, mutta toimitukset liikkuvat vain arkipäivisin, joten tilaukset tulevat perille 3–8 päivän sisällä riippuen tilausajankohdasta. Myös tilausosoite määrittää toimituksen kulkua, pääkaupunkiseudulle tilaaminen on jonkun verran nopeampaa kuin muualle Suomeen.

Onko tuotteilla palautusoikeutta?

Kyllä, kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus koskee kaikkia tuotteita, ainoastaan alusvaatteita ei voi palauttaa. Palautukset toimii samalla suojatulla periaatteella kuin toimituksetkin. Tarkemmat tiedot palautuksiin löytyy verkkokaupan sivuilta alalaidan linkistä ”Palautusohjeet”.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit