50% tarjous
Lunastettu 50 kertaa • Voimassa 171 päivää

Scandic Hotels: Varaa hotelliyö Suomessa 50% alennuksella

Hyödynnä Scandic Hotels palkintopisteitäsi ja varaa hotelliyö Suomessa 50% alennuksella. Voit varata palkintoyöt tarjoushintaan valituissa hotelleissa Suomessa.

RPP2ZQCS7A
Katso tarjous

Perheen pienimmille ja vanhimmille omat erikoishinnat

Alle 12-vuotiaat majoittuvat hotelleissa veloituksetta ja vähän vanhemmille, eli teineille, on varattavissa oma, huokeahintainen, huone aikuisten naapurista. Yli 65-vuotiaat tai eläkeläiskortin haltijat varaavat huoneensa seniorihintaan ympäri vuoden.

Upeita elämyspaketteja vapaa-ajan nautintoihin

Halusitpa helikopterilennolle Helsingin ylle, ylelliseen ravintolaan, tai tainnuttaa kulttuurinnälkää, Scandic Hotels tarjoaa majoituksensa kylkeen näitä elämyksiä edullisella pakettihinnalla. Hieno lahjaidea myös läheiselle!

Scandic Hotelsin jäsenelle etuja läpi viikon

Jäseneksi liittyminen on täysin ilmaista, mutta edut ovat sitäkin hulppeammat. Scandic Hotelsin jäsenenä saat majoitukset alennettuun jäsenhintaan viikonpäivään katsomatta, myös tarjouksista. Aamiainen on myös lisäetuna useimmissa hotelleissa.

 

Jäsenenä kerrytät alennuksia myös bonusten muodossa. Bonuksia kertyy jokaisesta Scandic Hotelsin vekkosivuilla tehdystä varauksesta.

Suosituimmat Scandic Hotels alennuskoodit ja tarjoukset

50% tarjous

Hyödynnä Scandic Hotels palkintopisteitäsi ja varaa hotelliyö Suomessa 50% alennuksella. Voit varata palkintoyöt tarjoushintaan valituissa hotelleissa Suomessa.

Vanhenee: 07.12.2024

Etkö löytänyt etsimääsi? Testaa näitä, ne saattavat vielä toimia:

79€ tarjous
Lunastettu 9 kertaa • Voimassa 0 päivää

Scandic Hotelsin kesän ennakkoale – Varaa hotelliyö alk. vain 79€

Varaa kesäksi Scandic Hotels hotelliyö ennakkoon alk. 79€ / 2hh / yö. Matkusta ajalla 23.6.–21.8.2022. Etu Suomen hotelleihin.

C7GCZIJBE5
Katso tarjous

Samankaltaisia kuponkeja kuin Scandic Hotels verkkokaupassa

40% tarjous
Lunastettu 54 kertaa • • Voimassa 165 päivää

Radisson Hotels: Säästä jopa 40 % hotelliyöpymisistä

Säästä jopa 40 % hotelliyöpymisistä Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa Radisson Hotels -ketjun hotelleissa.

E2ICG97ZBX
Katso tarjous
15% tarjous
Lunastettu 18 kertaa • • Voimassa 179 päivää

Jopa 15% alennukset Nordic Choice Hotels majoituksista

Liity Nordic Choice Hotels jäseneksi ja saat 5% – 15 % alennusta hotellihuoneista Clarionissa ja muissa NCH hotelleissa.

18H7N0ZBYM
Katso tarjous
Lahja
Lunastettu 9 kertaa • • Voimassa 137 päivää

Onnittele päivänsankaria Matkapojat-lahjakortilla – tilaa tästä!

Matkapoikien lahjakortti on upea lahja läheiselle – räätälöi ja lähetä suoraan sähköpostiin.

ZSQ59YDEU8
Katso tarjous
Lahja
Lunastettu 50 kertaa • • Voimassa 10 päivää

Hanki Holiday Club -lahjakortti ja ilahduta ystävää reissulahjalla!

Hanki lahjakortti Holiday Clubille ja ilahduta ystävää! Lahjakortin voi käyttää kylpylälomaan tai hemmotteluhoitoihin. Voit ladata myös vapaasti käytettävän arvolahjakortin.

CPKOLL4K3U
Katso tarjous

Scandic Hotels - Päivän parhaat vinkit:

Hintatakuu

Paras Scandic Hotels hinta löytyy heidän omilta nettisivuiltaan.

Helppo varaus

Voit varata hotellin Scandic Hotelsin sivuilta tai TripAdvisorista.

Hotellit

Scandic Hotels toimii kuudessa eri maassa: Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Saksassa, Tanskassa ja Puolassa.

Scandic Hotels info

Ruotsalainen Scandic Hotels tarjoaa laadukasta hotelliyöpymistä

Miltei 300 hotellin voimin palveleva Scandic Hotels tarjoaa upeita elämyksiä ja edullisen laadukasta majoitusta 6 Pohjoismaassa. Scandicille lähdet yksin, porukalla tai vaikka lemmikkisi kanssa ja vietät unohtumattomat hetket ammattitaitoisen asiakaspalvelijoiden käsissä.

Scandicilla lisäpalvelut on räätälöitävissä, eli maksat niistä vain, jos koet olevan niille tarvetta. Uusi Scandic Go -konsepti on tarkoitettu omatoimisesti elämyksiä etsivälle. Hotelleissa panostetaan vain olennaiseen, eli yöpymisiin ja edullisiin etäpalveluihin. Näin voit nauttia matkabudjetistasi ympäröivien kaupunkien tarjonnasta itse valiten.

Scandicilla on monia muitakin tapoja säästää, valitset itse parhaimmat edut ja tarjoukset. Alennuskoodeista kannattaa aina tarkistaa tuoreet mahdollisuudet, jotta et vahingossakaan ohita sopivia tarjouksia. Scandic tarjoaa myös kampanjoita ja kattavan kanta-asiakasohjelman, johon keskittämällä saat rahanarvoisia etuja pidemmälläkin tähtäimellä. Majoitus kannattaa aina varata Scandic Hotelsin verkkosivuilta suoraan, sillä se tarjoaa hintatakuun, jonka ansiosta Scandic-yösi on aina edullisin yrityksen omilta sivuilta varattuna.

Yksin, kaksin tai lemmikin kanssa

Scandicin runsas hotellikattaus antaa vaihtoehtoja erilaisten matkojen viettoon. Lomia voi varata romantiikan nälkää, aktiivimenoon tai vaikkapa perheen yhteiseen irtiottoon ilman kodin ylläpitoon liittyviä velvoitteita. Ystävien kesken vietät mutkattomia hetkiä esimerkiksi kylpyläosastosta ja hyvästä ruuasta nauttien. Etätyöläisille tai joukkueurheilijoille hotellit tarjoavat upeat puitteet yhdistää rentoutus ja uurastus samaan pakettiin.

Jos et kaipaa majoitukseesi mitään ylimääräistä, ei hätää, voit helposti valita vain pelkän majoituksen. Uudet Scandic Go -hotellit on sijoitettu kaupunkien sykkeeseen ja niiden karsitut automatisoidut palvelut pitävät huolen, että pääset nauttimaan matkabudjetistasi ympäristön parhaista elämyksistä nauttien.

Hotelli tarjoaa senioreille omia etuhintaisia vaihtoehtoja valikoiduissa hotelleissa kaikissa Scandic-maissa. Perheille on tarjolla omia paketteja ja mikä parasta, lapset (alle 12 v.) majoittuvat mukana ilmaiseksi, joten isompikin perhe voi huoletta yöpyä kohteissa. Lemmikit ovat myös tervetulleita ja heille on hotellissa varattu omat lemmikkiystävälliset huoneet.

Asiakaspalvelu ja Scandic Friends -etuohjelma

Jos varausten tai palveluiden kanssa tulee kysyttävää, asiakaspalvelu auttaa monessa eri kanavassa. Voit soittaa, kirjoittaa tai kysyä paikan päällä kohteissa kasvokkain ja saat aina parasta palvelua. Puhelinlinja palvelee kaikkina arkipäivinä toimistoaikaan, muina aikoina hotellien vastaanotot auttavat ratkaisemaan pulmasi.

Liittymällä kanta-asiakkaaksi Scandic Friendsiin pystyt helposti hallinnoimaan varauksiasi verkossa tai mobiilisovelluksessa. Ohjelma tarjoaa myös mahdollisuuden kerätä bonuspisteitä, joita voit käyttää etuina varausten yhteydessä tai esimerkiksi palkintoöihin. Myös hotellien muut palvelut vastaanottavat maksun bonuspisteillä. Bonusten lisäksi olet oikeutettu päivittäisiin tarjouksiin ja etuihin, koskien myös viikonloppuja.

Alennuskoodit ja muut tarjoukset

Scandic Hotelsin omasta verkkokaupasta löydät runsaasti tarjouksia ja majoituspaketteja, joilla teet säästöjä lomallesi. Voit vaikkapa varata syysloman erityisillä hinnoilla ja jos et mielelläsi jätä teiniosastoa kotiin keskenään, ei hätää, Scandicilta varaat edullisen teinihuoneen omasi kylkeen.

Aamiainen on saatavilla useisiin huonepaketteihin ja hotellien tuoreet luomua pursuavat aamiaisosastot ovat erinomainen tapa viettää sekä hidasta aamua, mutta myös tankata päivän koitoksiin rahaa säästäen. Alennuskoodeilla varmistat parhaat edut ja tarjoukset majoituksillesi ja käytät ne helposti varauksen yhteydessä.

Lisätietoa Scandic Hotels majoituksista Suomessa

Näin lisäät alennuskoodin

Alennuskoodien hyödyntäminen Scandic Hotels sivustolla

Scandic Hotelsin alennuskoodeilla saat mukavia lisäetuja majoittumisen tueksi. Ota talteen kauden parhaat tarjoukset ja hyödynnä ne seuraavaa matkaa suunnitellessa. Alennuskoodin käyttö on vaivatonta ja käytät sen seuraavasti:

1
Valitse hotellien hakukentästä päivämäärä, kohde, päivämäärä ja majoittujien määrä.
2
Avaa koodikenttä majoitustietojen päästä oikealta
3
Lisää koodi & ruksaa ”Muista koodi”
4
Klikkaa eteenpäin ”Hae huoneet ja hinnat” ja jatka varaukseen

Usein kysytyt kysymykset

Haluaisin ostaa elämyslahjakortin ystävälle, mutta budjettini on rajallinen. Mikä on minimi lahjakortin arvo yöpymiseen?

Hotellilahjakortit ovat alkaen 99 €. Lisäksi saatavilla on useita lahjakorttivaihtoehtoja Scandic Hotelsin palveluihin kuten ravintola-, aamiais-, tai kylpylälahjakortti, jotka kaikki saa lunastettua reilusti alle 99 €. Voit myös ostaa arvolahjakortin, jota voi käyttää varauksiin ja palveluihin. Kortin arvo lähtee 20 € ylöspäin.

Onko tarjouksia saatavilla myös sesonkina?

Kyllä, tarjouksia on mukavasti myös lomasesonkeina ja ne kannattaa tarkistaa verkkosivun ”Tarjoukset”-osiosta. Tarjoukset koskevat sekä majoitusta että oheispalveluista. Jos kaipaat lisää etuja,

Mitä tarkoittaa Scandic Hotellin hintatakuu?

Scandic lupaa parhaan hinnan, kun varaat ketjun huoneen suoraan heidän verkkosivuiltaan. Jos jostain syystä käy toisin ja löydät ketjun huoneen halvemmalla toiselta tarjoajalta, yritys maksaa erotuksen ja antaa lisätarjouksen – 25 %. Varauksen täytyy olla täysin sama päivämäärineen ja majoittujamäärineen, jotta takuu täyttyy.

Haluamme ystäväporukalla majoittua aamiaisten kera, mutta ryhmään kuuluu useampi erikoisruokavalioinen. Millaiset aamiaiset Scandic Hotels tarjoaa?

Ei huolta, ketjun aamiaisilta löytyy runsaasti valikoimaa kaikille ruokavalioille. Gluteenittomat, laktoosittomat ja vegaaniset aamupalatarvikkeet ovat kaikki hyvin edustettuina. Täysin vegaanisia tuotteita on hiljattain jopa lisätty valikoimaan, ja myös luomu sekä vastuullisuus on huomioitu erinomaisesti.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*