Uutisankka.comin alennuskoodit -sivustolla vieraillessasi sitoudut noudattaan tiettyjä sääntöjä, jotka on kerrottu yksityiskohtaisesti alla.

Yleistä

Uutisankka.com/alennuskoodit pidättää oikeuden muuttaa käyttöehtoja milloin tahansa. Mahdollisista muutoksista ilmoitamme tällä sivulla. Kun vierailet sivustollamme, ovat sen hetkiset käyttöehdot voimassa.

Uutisankka.com/alennuskoodit pyrkii pitämään huolen siitä, että sivuilla esitettävät tiedot ovat paikkansapitäviä. Pidätämme oikeuden muuttaa tai poistaa verkkosivuilla olevia tietoja, alennuskoodeja tai tarjouksia koska tahansa ilmoittamatta tästä etukäteen.

Vastuun rajoitus

Alennuskoodeja käyttämällä voit saada tuotteista tai palveluista euromääräisen tai prosentuaalisen alennuksen. Voit myös saada mahdollisesti kaupan päällisen, ilmaisen toimituksen tai muun edun. Me emme ota vastuuta julkaisemiemme tietojen oikeellisuudesta. Sivustollamme saattaa olla virheellistä tietoa inhimillisistä syistä tai muista syistä johtuen. On esimerkiksi mahdollista, että alennuskoodien ja tarjousten ehdot, kuten voimassaolopäivä ja etuun oikeuttavat muut ehdot ovat muuttuneet. On myös mahdollista, että olemme saaneet yhteistyökumppaneilta virheellistä tietoa, emmekä ota vastuuta tästä. Kun haluat varmistaa alennuskoodien ja tarjousten paikkansapitävyyden, sinun tulee tehdä se verkkokaupan omilla sivuilla.

Uutisankka.com/alennuskoodit ei takaa, että sivusto toimisi aina sujuvasti ja virheettömästi. Emme ota vastuuta sivuilla tarjottujen palveluiden keskeytymisestä ja siitä aiheutuneista suorista ja epäsuorista vahingoista ja taloudellisista menetyksistä.

Emme voi luvata, että säästät rahaa alennuskoodeja käyttämällä, kun teet ostoksia verkkokaupoissa. Voimme myös lopettaa sivuston ylläpitämisen tai alennuskoodien ilmoittamisen milloin tahansa ilman erityistä syytä.

Tekijänoikeudet

Sivustomme tietojen kopioiminen, siirtäminen tai tallentaminen on kiellettyä. Tämä koskee tekstiä, kuvia, grafiikkaa, logoja, sivuston ulkoasua, tuotteita ja palvelujamme ja muita sivuston tietoja. Luvan kopiointiin voi saada vain Uutisankka.comin suostumuksella.

Kolmansille osapuolille eli verkkokaupoille kuuluvat logot, yritysnimet ja tuotemerkit ovat kolmansien osapuolien tekijänoikeuksien alaisia.

Kolmannet osapuolet

Sivustoltamme löydät linkkejä kolmansien osapuolten eli verkkokauppojen omille sivustoille. Emme ole vastuussa heidän toiminnastaan, sisällöstä, säännöistä ja ehdoista. Sinun tulee tutustua niihin ja tarvittaessa hyväksyä ne erikseen heidän omilla verkkosivuillaan. Emme omista tai hallinnoi kyseisiä verkkosivuja.

Uutiskirjeet ja niiden tilaaminen

Voit tilata viikottaisen uutiskirjeemme ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi uutiskirjeen tilauskenttään. Uutiskirjeen voit tilata esimerkiksi kaikilla kauppasivuillamme. Liittymällä sähköpostilistallemme hyväksyt, että säilytämme sähköpostiosoitettasi järjestelmissämme ja että voimme lähettää sinulle uutiskirjeen viikottain tai tarvittaessa useammin. Uutiskirjeessä ilmoitamme tuoreimmista alennuskoodeista ja muista tarjouksista.

Voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain, joko uutiskirjeen lopussa olevan linkin kautta tai ottamalla meihin yhteyttä yhteystietolomakkeella.

Yrityksen tiedot:

Uutismedia OÜ

Reg: 14099580

info@uutismedia.com

Narva mnt. 7

10117 Tallinn

Estonia

Päivitetty: 27.06.2024

Suosittelemme myös näitä