50% tarjous
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 280 päivää

Reebokin poistuvat tuotteet jopa -50%!

Suuntaa Reebokin outletiin ja löydä paljon poistuvia tuotteita miehille, naisille ja lapsille jopa 50% huippualennuksin.

HLAUP0DLM0
Katso tarjous
20% alennuskoodi
Lunastettu 0 kertaa • Voimassa 280 päivää

20% alennuskoodi Reebokin uutiskirjeen tilaajille

Saat nyt 20% alennuskoodin Reebokin verkkokauppaan, kun tilaat Reebok uutiskirjeen.

FHKBO66Q85
Katso alennuskoodi

Suosituimmat Reebok alennuskoodit ja tarjoukset

50% tarjous

Suuntaa Reebokin outletiin ja löydä paljon poistuvia tuotteita miehille, naisille ja lapsille jopa 50% huippualennuksin.

Vanhenee: 01.12.2024

20% alennuskoodi

Saat nyt 20% alennuskoodin Reebokin verkkokauppaan, kun tilaat Reebok uutiskirjeen.

Vanhenee: 01.12.2024

Reebok - Päivän parhaat vinkit:

Ilmaiset toimitukset ja pitkät palautusajat

Ilmaiset toimitukset tulevat heti 25 € täyttyessä ostoskassiin. Kaikissa tuotteissa on 60 palautusoikeus.

Monipuolinen urheilukenkävalikoima

Reebokin kengissä on värikkyyttä ja laatua. Lukuisat nimekkäät suunnittelijat ja urheilijat ovat luomassa mallistoja.

Rekisteröityminen kannattaa

Rekisteröitymällä lunastat 20 % edun. Jatkossa saat tyylillesi kohdennettuja tarjouksia suoraan sähköpostiisi.

Reebok info

Pitkän linjan urheilujätti, Reebok, vaatettaa sporttikansaa monipuolisesti

Legendaarinen urheilujätti Reebok valmistaa mukavia, hyvin suunniteltuja, vaatteita useisiin eri urheilulajeihin sekä vapaa-ajalle soveltuen. Yrityksen missio on virittää motivaatio ylimmilleen ja pitää yllä innostusta rakastamaasi lajiin. Reebokin valikoimaa on saatavilla koko perheelle ja tunnetusti Reebok ei keskity pelkästään treenivaatteisiin vaan saatavilla on myös värikäs kirjo laadukkaita urheilukenkiä.

Asuissa on huomioitu niin ulkonäkö, muotoilu kuin materiaalit tavalla, jotka eivät saa hikistäkään treenihetkeä laantumaan. Mikä parasta, vaatteet voi pukea jo kotoa lähtiessään, tai treenien ulkopuolella, sillä niissä on teknisten ominaisuuksien lisäksi tyyliä. Lisäksi vaatteet kestävät hyvin kulutusta, sillä yritys satsaa kestäviin materiaaleihin, jotka noudattavat kestävän kehityksen periaatteita myös luonnon näkökulmasta.

Tyylin ja laadun lisäksi Reebok tarjoaa unohtumattomia asiakastarjouksia, siitä pitävät huolen useat sivustolta löytyvät edut. Sivujen selkeys auttaa shoppailijaa keräämään parhaat palat ostoskassiin, josta ne on helppo lähettää valitsemaasi osoitteeseen minne tahansa Suomeen. Toimitukset ovat edulliset, kaikki 25 € ylittävät ostokset lähtevät veloituksetta kohti kotiosoitettasi.

Vaatevalikoimassa näkyy uskomaton lajien kirjo

Käsittämätön urheilukenkävalikoima on suunniteltu osin nimekkäiden suunnittelijoiden ja urheilijoiden kanssa. Valikoimasta löytyy myös menneiden vuosikymmenien helmiä vanhemmille sukupolville ja retrosta kiinnostuneille. Toisin sanoen: katutyylissä pintansa pitänyt Reebok tarjoaa edelleen haluttua sneakeria, niin vanhoille kuin nuoremmillekin kuluttajille.

Vaatemallistoiden takaa löytyy niin ikään nimekkäitä yhteistyötahoja, mutta sitäkin monipuolisemmin treeniasuja eri urheilulajeihin. Reebok on kunnostautunut esimerkiksi nimekkäiden Les Mills -ryhmäliikuntatuntien vaatettajana. Hittilajit cross fit, juoksu ja pitkän linjan joukkuelaji, koripallo, on myös huomioitu ihailtavasti mallistoissa. Rauhallisempaan menoon on tarjolla esimerkiksi jooga- ja vaellusasuja.

Koska urheilu ei ole koosta kiinni, naisille löytyy ihailtavan runsas pluskoon valikoima. Raskausajallakaan urheilua ei tarvitse unohtaa, kasvavalle vatsalle löytyy niin ylä- kuin alaosia, joissa on mukava liikkua.

Alennuksissa on valinnan varaa

Reebokin alennuksissa löytyy mukavasti tarjontaa. Esimerkiksi 20 % tarjous rekisteröityneille asiakkaille saa lunastettua heti rekisteröitymisen yhteydessä. Tarjouksen lisäksi rekisteröitynyt asiakas saa jatkossa tyylilleen uskollisia, kustomoituja, ehdotuksia aiempiin tilauksiin pohjautuen.

Uutiskirje on yksi hyvä tapa napata tarjouksia. Uutiskirje tarjoaa 15 % edun heti tilauksen yhteydessä, jonka jälkeen tilaaja saa säännöllisesti tietoa uutuuksista ja kausialennuksista sähköpostiinsa. Uutiskirjeen voi päättää milloin tahansa, mikäli tarjousuutiset eivät enää kiinnosta.

Tilatessasi lahjakortin tiettynä aikana (Reebok ilmoittaa ajankohdat erikseen), lahjakortin ohessa on mahdollista saada ylimääräinen bonuslahjakortti. Tämä lahjakortti on erillinen varsinaisesta lahjakortista, eli sen voi käyttää kokonaan eri henkilö tai eri oston yhteydessä. Tarjousajankohdasta saa ennakkotietoa helpoiten uutiskirjeen kautta.

Reebok tarjoaa myös Affiliate-yhteistyötä, eli antamalla näkyvyyttä yritykselle, asiakkaalla on mahdollista tehdä voitokasta yhteistyötä. Yhteistyö tapahtuu erillisen Partnerize-ohjelman avulla ja siitä saa infoa sivuston alaosasta löytyvästä ”Affiliate”-linkistä.

Perinteisempää tarjouskategoriaa edustaa sivuilta löytyvä outlet, jossa on alennuksia aina puoleen hintaan. Alennukset pyörivät myös bannerina etusivulla, josta niiden pariin on helppo löytää.

Lisätietoja Reebokista

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*