alk. 3 € tarjous
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 131 päivää

Rapunzel of Sweden Colour Samples -värinäytteet – Osta 3, maksa 2!

Colour Samples -värinäytteet nyt 3 kahden hinnalla. Osta ja testaa usempaa sävyä omiin hiuksiisi, niin löydät täydellisen värin uusille pidennyksillesi.

AX5VNE2BSN
Katso alennuskoodi
10% alennuskoodi
Lunastettu 6 kertaa • Voimassa 88 päivää

Nappaa 10 % alennuskoodi Rapunzel of Swedenille

Tilaa uutiskirje tänään ja saat 10 % alennuskoodin seuraavaan ostokseesi Rapunzel of Swedenillä. Hanki hiustenpidennykset nyt edullisemmin.

QD625P9XX3
Katso alennuskoodi

Laadukkaat hiuspidennykset ennennäkemättömin alennuksin

Rapunzel of Swedenin tarjoukset ovat korkealuokkaisia kuten tuotteensakin. Hanki huipputuotteita jopa puoleen hintaan:

 

  • Hiuspidennykset monessa mallissa ja sävyssä
  • Peruukit
  • Ripset
  • Hiustenkäsittelytuotteet

Ilmainen konsultaatio ja kattava hiusopas lukuisiin eri pidennysmalleihin

Sopisiko kiharat paremmin kuin suora tukka? Oikeaa valintaa voi olla vaikea tehdä yksin. Hiusten pituuteen, malliin ja sävyyn voi liittyä monia kysymyksiä, mutta verkkokaupan etäkonsultaatio auttaa näissä.

 

Verkkokauppa tarjoaa myös kattavan tietopankin, josta voi itse tutkia lisäkkeitä. Jotta hiuspidennykset pysyisivät hyvänä pitkään, oppaat tarjoavat myös hiusten kunnossapitoa käsittelevää tietoa. Oikeaoppisella käsittelyllä ja hoidolla säästät rahaa.

Kokeile sopivia tuotteita Osta 3 Maksa 2 -diilillä

Jos et ole varma omasta hiussävystä, tai olet vaihtanut sävyä hiljattain, voit tilata edullisia värinäytteitä vieläkin edullisemmin Osta 3 Maksa 2 -diiliä hyödyntämällä. Näytteitä on saatavilla miltei 40 eri hiussävyssä. Lisäkonsultaatiota saat ilmaiseksi asiakaspalvelusta.

Suosituimmat Rapunzel of Sweden alennuskoodit ja tarjoukset

10% alennuskoodi

Tilaa uutiskirje tänään ja saat 10 % alennuskoodin seuraavaan ostokseesi Rapunzel of Swedenillä. Hanki hiustenpidennykset nyt edullisemmin.

Vanhenee: 19.10.2024

alk. 3 € tarjous

Colour Samples -värinäytteet nyt 3 kahden hinnalla. Osta ja testaa usempaa sävyä omiin hiuksiisi, niin löydät täydellisen värin uusille pidennyksillesi.

Vanhenee: 01.12.2024

Samankaltaisia kuponkeja kuin Rapunzel of Sweden verkkokaupassa

25% alennuskoodi
Lunastettu 5 kertaa • • Voimassa 131 päivää

Lookfantastic: 25% alennuskoodi seuraavaan tilaukseesi!

Tilaa lookfantastic uutiskirje ja saat 25% alennuskoodin tilaukseesi.

L6NW2QHS5V
Katso alennuskoodi
40% tarjous
Lunastettu 5 kertaa • • Voimassa 131 päivää

Lookfantasticista kauneusostokset nyt 40% alennuksella

Shoppaile kauneudenhoitotuotteita ja kosmettiikkaa nyt Oulet-hinnoin Lookfantasic-verkkokaupassa. Säästä jopa 40%!

V6TJV658LL
Katso tarjous
15% alennuskoodi
Lunastettu 14 kertaa • • Voimassa 131 päivää

Nappaa 15% alennuskoodi Noben verkkokauppaan!

Saat nyt 15% alennuskoodin Noben verkkokauppaan. Etu koskee ensimmäistä tilausta. Saat koodin tilaamalla Nobe uutiskirjeen.

7X04IUWXLU
Katso alennuskoodi
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 4 kertaa • • Voimassa 131 päivää

Nobe: Saat ilmaisen toimituksen yli 50 € tilauksille

Kun tilaat ihania kauneustuotteita Noben verkkokaupasta yli 50 eurolla, saat postituksen veloituksetta.

Rapunzel of Sweden - Päivän parhaat vinkit:

Toimitus

Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille.

Maksutavat

Verkkopankki, luottokortit, PayPal sekä Klarna lasku- ja osamaksu.

Ilmainen konsultaatio

Varaa ilmainen konsultaatio joko netissä tai paikan päällä, ja saat juuri itsellesi sopivat hiuksenpidennykset.

Rapunzel of Sweden info

Rapunzel of Sweden -verkkokaupasta laadukkaat ja upeat hiustenpidennykset

Unelmana pitkät ja paksut hiukset? Rapunzel of Sweden on näyttävien hiusten toteuttamiseen ja ylläpitoon keskittynyt yritys, joka on toiminut alalla jo vuodesta 2007. Yrityksen markkinat on keskittyneet Pohjoismaihin, joten sen tuotteet sopii erinomaisesti myös suomalaisten kuluttajien tarpeisiin, omasitpa sitten tummat, vaaleat, suorat tai kiharat hiukset.

Rapunzel of Sweden toimittaa hiustenpidennyksiä ja erilaisia hiustuotteita 15 vuoden kokemuksella ja kaiken toiminnan keskiössä on laadukas tarjonta sekä yksilöllinen ja asiantunteva asiakaspalvelu. Rapunzel toimii verkossa, jolloin hinnat saadaan pidettyä kuluttajaystävällisinä, mutta ajatuksena on myös tarjota tuotteita ja palvelua, jotta hiustenlaiton voi toteuttaa edullisesti ja omatoimisesti kotioloissa saaden silti ammattimaisen lopputuloksen.

Rapunzel -tiimi pitää huolen, että asiakas pysyy jatkuvasti ajantasalla hiusmaailman muutoksissa ja uusissa tuotekehittelyissä. Verkkokaupasta saat siis kaiken, mitä tarvitset upeiden hiustyylien toteuttamiseen, ripsiä unohtamatta. Rapunzelissa uskotaan, että jokainen päivä voi olla täydellinen hiuspäivä, vieläpä edullinen sellainen. Alhaisten hintojen lisäksi löydät verkkokauppaan useita tarjousetuja alennuskoodien ja vaihtuvien kampanjoiden muodossa.

Hiuspidennysten vallankumous

Rapunzelista löydät Pohjoismaiden kattavimman valikoiman erilaisia hiuslisäkkeitä ja hiustenpidennyksiä. Yritys kehittää itse menetelmiä ja tuotteita, joilla pitkien ja paksujen hiusten toteuttaminen luonnistuisi mahdollisimman laadukkaasti ja sujuvasti. Hiuslisäkkeet, mutta myös niihin saatavat oheistuotteet, ovat yrityksen omaa ammattitaitoista käsialaa.

Verkkokaupasta löydät sekä aitohiuksiset että synteettisestä kuidusta valmistetut pidennykset, ja synteettiset vaihtoehdot ovat luonnonhiusten mukaan korkealaatuisen ja aidon näköiset. Hiusten pidennyksiä on eri tilanteisiin ja tarpeisiin, riippuen siitä, haluatko lookin yhtä erityistä päivää ajatellen vai onko toiveenasi luoda pidempiaikainen hiustyyli.

Hiuksissa löytyy runsaasti valikoimaa väreissä ja malleissa ja kaikkia hiuksia pystyy myös modifioimaan itse esimerkiksi leikkaamalla niitä. Tärkein pidennysten valintaan vaikuttava asia on hiusten kiinnitystekniikka, joka tulisi valita niiden käyttötarkoituksen ja lopputuloksen perusteella. Väliaikaisen hiustyylin loihdit helposti klipseillä, kun taas pitkäkestoisten pidennysten luomiseen sinetit, teipit ja nauhamenetelmä ovat omiaan.

Peruukit ja muut tarvikkeet

Aina uuden hiuslookin muuttamiseen ei tarvita sen erikoisempia näpertelyjä. Rapunzelin verkkokaupasta teet uskomattoman upeat peruukkihankinnat, erikseen tai hiustenpidennysten ohessa. Verkkokaupan peruukkivalikoimaan on panostettu vuosien kehittelytyöllä, ja peruukkien lisäksi ostat kaikki tarvittavat välineet peruukkien asettamisesta niiden ylläpitoon saman verkkokaupan alta.

Oheisvalikoimaa on saatavilla runsaasti kaikille hiustuotteille. Löydät maskit, shampoot ja hoitoaineet erilaisille hiuslaaduille, sekä tietysti kammat ja harjat hiuslisien selvittelyyn. Kampausten laitossa on ajateltu erityisesti pitkien ja paksujen hiusten laittoa: pinnien ja hiuslenkkien täytyy kestää tuuheammankin tukan paikoillaan pitämistä.

Ilmaista opastusta ja reiluja hinnanalennuksia

Jos hiusten valitseminen tuottaa haasteita, verkkokaupasta löytyvä Hiusopas, ja rautainen asiakastiimi auttaa persoonallisen ja omaan tyyliin sopivan vaihtoehdon löytymisessä. Äläkä unohda, että hiuksilla leikittely saa olla hauskaa myös arjessa. Edullisen ostoskokemuksen saat shoppailemalla Rapunzel -tuotteita alennuskoodien kanssa.

Alennuskoodeissa on runsaasti valinnanvaraa, joita käyttämällä et voi ohittaa parhaita tarjouksia. Löydät alennuksia myös verkkokaupasta erilaisina kampanjoina ja poistotuotteiden muodossa. Uutiskirjeellä ansaitset ylimääräisen tilaajaedun ja saat aina ajankohtaista tietoa verkkokaupan alennuksista ja hiusmaailman uutuuksista.

Lisätietoja verkkokaupasta Rapunzel of Sweden

Usein kysytyt kysymykset

Mistä löydän tuotetarjoukset?

Verkkosivu tarjoaa vaihtuvia tarjouksia, jotka löydät suoraan etusivuilta. Tarjouksessa on yleensä hyvä kattaus tuotteita, joten on hyvin todennäköistä, että löydät omat tuotteesi alennettuun hintaan. Toinen vaihtoehto on tilata uutiskirje, joka ilmoittaa sinulle ajankohtaiset tarjoukset ja kampanjat. Lisäksi saat arvokasta tietoa pidennyksiin ja muihin alan tuotteisiin liittyen. Ensitilaajana saat lisäksi – 10 % koodin, jonka voit käyttää kaikkiin täyshintaisiin tuotteisiin.

Miten osaan valita oikean sävyn verkkokaupasta?

Oikean sävyn valintaan on useampi vaihtoehto. Voit teetättää ilmaisen etäkonsultaation ammattilaisella seuraamalla verkkokaupan ohjeita. Konsultaatio tapahtuu sähköpostin välityksellä. Jos pääset visiitille johonkin yrityksen kivijalkakampaamoon (Ruotsi, Suomi), konsultaation voi varata etukäteen. Live-konsultaatio kestää 15 minuuttia ja on niin ikään veloitukseton. Kolmas vaihtoehto on tilata sävynäytteitä verkkokaupasta. Näytteet maksavat 3 € ja saat 3 näytettä hinnalla.

Miten hiuspidennyksiä saa niinkin halvalla kuin mitä Rapunzel of Sweden myy?

Yhden naisen yrityksenä liikkeelle lähtenyt bisnes on tätä nykyä yksi johtavista hiustuotteita myyvistä verkkokaupoista Pohjoismaiden alueella. Laaja ostajakunta ja pitkä tuoteyhteistyö ja -kehitys takaavat varmat markkinat, joita on helppo pitää hintakykyisinä. Yrityksen fokus, josta laaja suosiokin kertoo, on laadussa niin tuotteiden kuin asiakaspalvelunkin saralla.

Miten hiustenpidennyksiä hoidetaan?

Verkkokaupasta löydät kattavan tietopaketin erilaisten hiuslisäkkeiden ylläpitoon. Asiakaspalvelu auttaa myös tarvittaessa sähköpostissa ja puhelimessa. Hiuslisäkkeille on olemassa omat tuotteensa harjoista lähtien ja kaikki tarvittavat hoitovälineet löydät edullisesti samasta verkkokaupasta.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*