7,95€ Alkaen / tarjous
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 212 päivää

Tilaa Rapala uistimet alkaen 7,95 €

Tilaa nyt Rapala uistimet kalastukseen kuin kalastukseen, alkaen 7,95 euroa.

Y9ER3T89UI
Katso tarjous
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 0 kertaa • Voimassa 212 päivää

Rapala tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 79 euron tilauksille

Saat ilmaisen toimituksen Rapala -verkkokauppaan, kun tilaat tuotteita yli 79 eurolla.

Suosituimmat Rapala alennuskoodit ja tarjoukset

7,95€ Alkaen / tarjous

Tilaa nyt Rapala uistimet kalastukseen kuin kalastukseen, alkaen 7,95 euroa.

Vanhenee: 31.12.2023

0€ Ilmainen toimitus

Saat ilmaisen toimituksen Rapala -verkkokauppaan, kun tilaat tuotteita yli 79 eurolla.

Vanhenee: 31.12.2023

Rapala info

Uistinkaupan uranuurtaja Rapala tarjoaa maailman parhaat kalastusvälineet

Rapala on menestystarina, josta jokainen suomalainen saa olla ylpeä. Kohta vuosisadan uistin- ja viehemarkkinoita hallinnut kalastusalan yritys on ponkaissut maailman maineeseen itsekehittämillään tuotteilla. Vaikka tuotteita on kehitetty alun perin Suomen kalastusvesiä seuraamalla, Rapalan vieheet on maailman kärkikastia, joilla voitetaan alan ennätyksiä vuosi vuoden perään ympäri maailman.

Se mitä et Rapalasta kalastukseen löydä, sitä et tarvitse. Yrityksen lippulaiva, uistintuotanto, valmistaa yli 20000 uistinta vuodessa ja sillä on toimintaa miltei 40 eri maassa. Omien tuotteiden lisäksi Rapala on kunnostautunut kalastusvälineiden myyjänä laajemmin ja sivuilta löytyy myös muita kalastusvälinemerkkejä. Rapalaa voidaan kutsutaankin maailman suurimmaksi kalastusvälinekonserniksi.

Kaikki Rapalan tuotteet sisältävät vuoden takuun ja asiakaspalveluun sekä nopeisiin toimituksiin on panostettu. Verkkokauppa on osannut hyödyntää erinomaisesti digimahdollisuuksia: hyvin havainnollistetut tuotekohtaiset esittelyt auttavat asiakasta löytämään helposti tarpeisiin sopivia vaihtoehtoja. Enemmän alan uutuuksista ja erikoistarjouksista kiinnostuneille on tarjolla uutiskirje, joka pitää ajan tasalla. Somekanavat tomivat myös modernin kaupankäynnin apuna.

Brändiyhteistyö täydentää valikoimaa, erinomainen tuote-esittely ostokokemuksen

Verkkokaupasta löytyy yrityksen omien tuotteiden lisäksi muiden valmistajien tuotteita. Kaikki tarjonta on alan huippua ja yritykset tarkoin valittuja yhteistyökumppaneita. Tuotteita voi selata brändikohtaisesti sivun ylälaidan valikoimasta. Alan kärkinimet kuten esimerkiksi Okuma ja 13 Fishing täydentävät upeasti välineistöä myyden keloja, vapoja ja muuta fisunnappauskalustoa.

Rapalan omille tuotteille löytyy verkkokaupan lisäksi kattavat nettikatalogit myös englannin kielellä. Verkkokaupassa tuotteet on jaettu neljään kategoriaan: vieheet, vaatteet, työkalut ja talvikalastus ja niistä löytyy tuhansia eri vaihtoehtoja. Pelkästään vieheissä yksi malli sisältää lukuisia eri koko- ja värivaihtoehtoja.

Kaikki vieheiden tekniset tiedot on esitetty siistinä taulukkona ja yksityiskohdat on eritelty selkeästi tuotekuvien alla. Jotta asiakas saisi vielä paremman perehdytyksen tuotteeseen, mukana on YouTube-videoita ja somekuvia, jotka havainnollistavat niiden käyttöä.

Laadukkaat pihdit, veitset ja haavit tekevät kalastuksesta entistä miellyttävämpää. Ja koska kalastuksessa luonnossa oleminen ja liikkuminen osa elämystä, Rapala on halunnut panostaa myös varusteisiin, jossa on turvallinen ja miellyttävä liikkua. Esimerkiksi nastoilla vahvistetut kumisaappaat, jossa on irrotettava huopavuori, pitää jalat kuivana ja antaa pitoa talvikalastusta harrastavalle. Asua täydentää Lapin olosuhteissa testatut haalarit sekä viimaa kestävä takki.

Rapala tarjoaa sujuvat tilaukset ja toimitukset

Kaikista selkein tilaus tapahtuu rekisteröitymällä verkkokaupan asiakkaaksi. Tällöin tilauksen etenemistä on mahdollista seurata vaihe vaiheelta ”Oma tilin” kautta, jonne tiedot päivittyvät automaattisesti. Tilauksesta tulee myös vahvistussähköposti noin tunnin kuluttua sen tekemisestä. Rapalalla on selkeät käytänteet tilausten käsittelyyn: yleensä ne on käsitelty vuorokauden sisään ja paketit ovat perillä viimeistään kahden arkipäivän kuluessa.

Toimitukset kotimaassa tapahtuu Matkahuollon toimesta. Kaikki 79 € ylittävät ostokset toimitetaan veloituksetta, muuten toimituskulut ovat 5,90 € paketilta. Mikäli asiakas on tyytymätön tilaukseen, palautus on tehtävä 30 päivän sisällä tilauksesta. Palautuskulut asiakas maksaa itse. Asiakaspalveluun saa sähköpostilla yhteyden, mikäli tarve vaatii.

Lisätietoja verkkokaupasta Rapala

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*