40% tarjous
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 207 päivää

Radisson Hotels: Säästä jopa 40 % hotelliyöpymisistä

Säästä jopa 40 % hotelliyöpymisistä Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa Radisson Hotels -ketjun hotelleissa.

P57EZLQHKA
Katso tarjous

Suosituimmat Radisson Blu alennuskoodit ja tarjoukset

40% tarjous

Säästä jopa 40 % hotelliyöpymisistä Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa Radisson Hotels -ketjun hotelleissa.

Vanhenee: 31.12.2023

Radisson Blu info

Radisson Blu -hotelliketju tarjoaa tasokasta majoitusta ympäri maailman

Kansainvälisen tason Radisson Blu -hotelliketju on levittäytynyt kymmeniin eri maihin, tarjoten palveluitaan maailman paraatipaikoilla. Majoitusta voit löytää isompien kaupunkien sykkeestä, mutta myös merkittävien lentokenttien ja matkakohteiden tuntumasta.

Ketjulla on vuosikymmenten kokemus matkailualalta, joten majoituksen laatu ja asiakasviihtyvyys ovat tänä päivänä kiinteä osa Radissonin tavaramerkkiä. Yrityksen palvelufilosofia ”Yes I Can!” tarkoittaa sanojensa mukaisesti positiivista asiakasotetta ja draivia toteuttaa majoittujalle unohtumaton elämys viimeisen päälle suunnitelluissa hotelliympäristöissä.

Monipuoliset asiakasedut ovat luonnollinen jatkumo asiakaslähtöisessä palvelukonseptissa. Tarjouksia voi ja kannattaa hyödyntää, yrityksen sivuilta löytyy tarkat ohjeet etujen haltuun ottamiseen. Yritys toimii yhteistyössä lukuisten lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen kanssa, mikä laajentaa asiakasetujen kirjoa.

Asiakkaita on muistettu aktiivisella tiedottamisella, johon verkkosivu on oiva kanava. Yritys pitää matkailijat ajan tasalla tulevista hotelliuutuuksistaan ja kohteista, joita ketjun hotellit täydentävät. Jos perinteiset nettisivut eivät inspiroi, Radisson Blu edustaa myös somessa, joten vaihtoehtoja ketjun seuraamiseen on mukavasti tarjolla.

Paras verkkohinta ja Radisson Reward -jäsenyys

Yrityksen palvelualtis asenne ei ole pelkkää sanahelinää. Radisson Blu on antanut hintalupauksen, mikä tarkoittaa, että jos asiakas syystä tai toisesta sattuu löytämään ketjun majoitusta edullisemmin jonkun muun edustamana, yritys tarjoaa sen samaan hintaan. Eikä siinä vielä kaikki: alennetun hinnan lisäksi ketju tarjoaa hyvityksenä – 25 % erikoisalennuksen samaista yöpymistä koskien. Lisätietoa hintatakuusta saat yrityksen sivuilta.

Radisson Rewards -jäsenyysohjelma tarjoaa puolestaan monipuolisia etuja ja mahdollisuuden edetä ohjelmassa portaittain, jolloin edut kasvavat jäsensuhteen myötä. Kaikille jäsenille 10 % alennettu jäsenhinta on voimassa heti rekisteröitymisestä alkaen. Lisäksi tarjolla on muita eksklusiivisia etuja, majoituksen lisäksi esimerkiksi ruuista ja juomista. Tietoa ajankohtaisista kampanjoista ja eduista voi tilata suoraan sähköpostiin, jolloin varmistat, ettet vahingossa ohita hyviä alennuksia.

Asiakasohjelmassa eteneminen ei myöskään edellytä suuria tekoja, vaan seuraavaan jäsenyysluokkaan voi päästä jo muutaman Radisson-yöpymisen jälkeen. Rewards-ohjelma mahdollistaa myös asiakaspisteiden kerryttämisen, joita voi hyödyntää joko seuraavien majoittumisten yhteydessä tai esimerkiksi yhteistyötahojen, kuten lentoyhtiöiden kautta lentomailien muodossa.

Sovelluksella helpotat varausten hallintaa

Jotta saisit Radisson Blu -konseptista kaiken irti, ketjun sovellus on hyvä ladata puhelimeen tai muulle kannettavalle laitteelle. Sovelluksen kautta saat ilmoituksen kaikista voimassa olevista eduista sekä tarjouksista, ja pystyt helposti rajaamaan hakua niiden perusteella. Varausten hallinta on myös kätevää sovelluksen avulla.
Jos mielesi muuttuu matkan varrella, voit pikaisesti käyttää muuttaa varausta sille erikseen kehitetyllä toiminnolla. Sovellus huolehtii myös, että kaikki olennainen varauksiin liittyvä tallentuu digilompakkoon, josta ne on helposti löydettävissä tilanteen tullen.

Ylimääräisen näppäilyn voi maksuvaiheessa unohtaa, sillä maksut hoituvat kädenkäänteessä sovelluksesta löytyvällä kortin lukijalla. Näin säästät aikaa ja vaivaa ja suoritat maksut vaikka liikkeellä ollessasi. Radisson Rewards -kortti luonnollisesti tallentuu sovelluksen lompakkoon, jolloin jäsenedut on helppo hyödyntää maksujen yhteydessä.

Lisätietoja Radisson Blu -hotelliketjusta

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*