40% tarjous
Lunastettu 36 kertaa • Voimassa 275 päivää

Radisson Hotels: Säästä jopa 40 % hotelliyöpymisistä

Säästä jopa 40 % hotelliyöpymisistä Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa Radisson Hotels -ketjun hotelleissa.

YJSGXNZIJO
Katso tarjous

Palkitseva Rewards -ohjelma

Radissonin ilmainen kanta-asiakasohjelma sisältää etuja, joita ei kannata ohittaa. Jo ohjelmaan liittymällä ansaitset – 10 % asiakasedun, jolla teet varaukset erityishinnoin. Etu on voimassa jatkossakin.

 

Jäsenet pääsevät nauttimaan erikoiseduin myös muista palveluista, kuten erinomaisista ruoka-annoksista sekä juomista. Eikä ohjelmassa tarvitse pitkään tyytyä alokastasolle, sillä Premium-edut ovat käytettävissäsi jo kolmen hotellissa vietetyn kerran jälkeen.

Ota hyödyt irti ennakkovaraajan eduista

Varasitpa yösi mistä tahansa Radissonin hotelliperheen hotellista, ennakoimalla matkan saat tehtyä suuria säästöjä. Alennusten hyödyntämiseen tarvitset ainoastaan hieman aikaa ja suunnitelmallisuutta ja voit tehdä varauksen jopa – 25 % alennuksella minkä tahansa hintaluokan hotelliin ympäri maailman.

Päivän diilejä hurjilla alennuksilla

Radissonin päivän diileillä pääset majoittumaan lähes puoleen hintaan useissa eri maanosissa:

  • Eurooppa
  • Lähi-Itä
  • Afrikka
  • Aasia
  • Tyynenmeren alue

Suosituimmat Radisson Blu alennuskoodit ja tarjoukset

40% tarjous

Säästä jopa 40 % hotelliyöpymisistä Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa Radisson Hotels -ketjun hotelleissa.

Vanhenee: 01.12.2024

Samankaltaisia kuponkeja kuin Radisson Blu verkkokaupassa

15% tarjous
Lunastettu 15 kertaa • • Voimassa 289 päivää

Jopa 15% alennukset Nordic Choice Hotels majoituksista

Liity Nordic Choice Hotels jäseneksi ja saat 5% – 15 % alennusta hotellihuoneista Clarionissa ja muissa NCH hotelleissa.

NPZ1NUSYEI
Katso tarjous
Lahja
Lunastettu 9 kertaa • • Voimassa 247 päivää

Onnittele päivänsankaria Matkapojat-lahjakortilla – tilaa tästä!

Matkapoikien lahjakortti on upea lahja läheiselle – räätälöi ja lähetä suoraan sähköpostiin.

RIRRCPBUHL
Katso tarjous
50% alennus
Lunastettu 3 kertaa • • Voimassa 219 päivää

Saat majoituksen jopa puoleen hintaan, kun yövyt Forenomilla vähintään viikon!

Kun viivyt Forenomin majoituksissa vähintään viikon, saat 50% alennuksen majoituksesta. Kokeile nyt uuden aikakauden asumisratkaisua Forenomilla.

35J2UYF3L7
Katso tarjous
Lahja
Lunastettu 41 kertaa • • Voimassa 120 päivää

Hanki Holiday Club -lahjakortti ja ilahduta ystävää reissulahjalla!

Hanki lahjakortti Holiday Clubille ja ilahduta ystävää! Lahjakortin voi käyttää kylpylälomaan tai hemmotteluhoitoihin. Voit ladata myös vapaasti käytettävän arvolahjakortin.

UQEQ33RWKG
Katso tarjous
50% tarjous
Lunastettu 30 kertaa • • Voimassa 281 päivää

Scandic Hotels: Varaa hotelliyö Suomessa 50% alennuksella

Hyödynnä Scandic Hotels palkintopisteitäsi ja varaa hotelliyö Suomessa 50% alennuksella. Voit varata palkintoyöt tarjoushintaan valituissa hotelleissa Suomessa.

1NMLSSOSRR
Katso tarjous

Radisson Blu - Päivän parhaat vinkit:

Yes I Can! -palvelufilosofia

Koe ensiluokkainen palvelu laadukkaassa hotelliympäristössä. Yrityksen palvelufilosofia korkealuokkaisesta asiakaspalvelusta on yrityksen tarjoama laatutakuu.

Radisson Rewards -jäsenyysedut

Etuohjelmalla saat parhaat edut käyttöösi. Edut laajenevat majoituskertojen mukaan, mutta jo ensirekisteröityjälle on tarjolla – 10 % alennus.

Asiakaspisteet

Rekisteröityneenä asiakkaana kerrytät pisteitä jokaisella varauksella. Radisson Blu tarjoaa pisteiden käytön myös lentomaileina valikoitujen lentoyhtiöiden lennoilla.

Radisson Blu info

Radisson Blu -hotelliketju tarjoaa tasokasta majoitusta ympäri maailman

Kansainvälisen tason Radisson Blu -hotelliketju on levittäytynyt kymmeniin eri maihin, tarjoten palveluitaan maailman paraatipaikoilla. Majoitusta voit löytää isompien kaupunkien sykkeestä, mutta myös merkittävien lentokenttien ja matkakohteiden tuntumasta.

Ketjulla on vuosikymmenten kokemus matkailualalta, joten majoituksen laatu ja asiakasviihtyvyys ovat tänä päivänä kiinteä osa Radissonin tavaramerkkiä. Yrityksen palvelufilosofia ”Yes I Can!” tarkoittaa sanojensa mukaisesti positiivista asiakasotetta ja draivia toteuttaa majoittujalle unohtumaton elämys viimeisen päälle suunnitelluissa hotelliympäristöissä.

Monipuoliset asiakasedut ovat luonnollinen jatkumo asiakaslähtöisessä palvelukonseptissa. Tarjouksia voi ja kannattaa hyödyntää, yrityksen sivuilta löytyy tarkat ohjeet etujen haltuun ottamiseen. Yritys toimii yhteistyössä lukuisten lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen kanssa, mikä laajentaa asiakasetujen kirjoa.

Asiakkaita on muistettu aktiivisella tiedottamisella, johon verkkosivu on oiva kanava. Yritys pitää matkailijat ajan tasalla tulevista hotelliuutuuksistaan ja kohteista, joita ketjun hotellit täydentävät. Jos perinteiset nettisivut eivät inspiroi, Radisson Blu edustaa myös somessa, joten vaihtoehtoja ketjun seuraamiseen on mukavasti tarjolla.

Paras verkkohinta ja Radisson Reward -jäsenyys

Yrityksen palvelualtis asenne ei ole pelkkää sanahelinää. Radisson Blu on antanut hintalupauksen, mikä tarkoittaa, että jos asiakas syystä tai toisesta sattuu löytämään ketjun majoitusta edullisemmin jonkun muun edustamana, yritys tarjoaa sen samaan hintaan. Eikä siinä vielä kaikki: alennetun hinnan lisäksi ketju tarjoaa hyvityksenä – 25 % erikoisalennuksen samaista yöpymistä koskien. Lisätietoa hintatakuusta saat yrityksen sivuilta.

Radisson Rewards -jäsenyysohjelma tarjoaa puolestaan monipuolisia etuja ja mahdollisuuden edetä ohjelmassa portaittain, jolloin edut kasvavat jäsensuhteen myötä. Kaikille jäsenille 10 % alennettu jäsenhinta on voimassa heti rekisteröitymisestä alkaen. Lisäksi tarjolla on muita eksklusiivisia etuja, majoituksen lisäksi esimerkiksi ruuista ja juomista. Tietoa ajankohtaisista kampanjoista ja eduista voi tilata suoraan sähköpostiin, jolloin varmistat, ettet vahingossa ohita hyviä alennuksia.

Asiakasohjelmassa eteneminen ei myöskään edellytä suuria tekoja, vaan seuraavaan jäsenyysluokkaan voi päästä jo muutaman Radisson-yöpymisen jälkeen. Rewards-ohjelma mahdollistaa myös asiakaspisteiden kerryttämisen, joita voi hyödyntää joko seuraavien majoittumisten yhteydessä tai esimerkiksi yhteistyötahojen, kuten lentoyhtiöiden kautta lentomailien muodossa.

Sovelluksella helpotat varausten hallintaa

Jotta saisit Radisson Blu -konseptista kaiken irti, ketjun sovellus on hyvä ladata puhelimeen tai muulle kannettavalle laitteelle. Sovelluksen kautta saat ilmoituksen kaikista voimassa olevista eduista sekä tarjouksista, ja pystyt helposti rajaamaan hakua niiden perusteella. Varausten hallinta on myös kätevää sovelluksen avulla.
Jos mielesi muuttuu matkan varrella, voit pikaisesti käyttää muuttaa varausta sille erikseen kehitetyllä toiminnolla. Sovellus huolehtii myös, että kaikki olennainen varauksiin liittyvä tallentuu digilompakkoon, josta ne on helposti löydettävissä tilanteen tullen.

Ylimääräisen näppäilyn voi maksuvaiheessa unohtaa, sillä maksut hoituvat kädenkäänteessä sovelluksesta löytyvällä kortin lukijalla. Näin säästät aikaa ja vaivaa ja suoritat maksut vaikka liikkeellä ollessasi. Radisson Rewards -kortti luonnollisesti tallentuu sovelluksen lompakkoon, jolloin jäsenedut on helppo hyödyntää maksujen yhteydessä.

Lisätietoja Radisson Blu -hotelliketjusta

Näin lisäät alennuskoodin

Näin lisäät Radisson Blu alennuskoodit ostoskorissa

Yövy elämyksiä täynnä olevissa Radisson-hotelleissa ympäri maapallon. Radissonin hotellikattaus on monipuolinen ja hotellityypit on kategorisoitu erilaisiin asiakastarpeisiin.

Radisson Blu alekoodin käyttö

Kaipasitpa luksusta, rentoa yhdessäoloa tai edullista majoitusta, jossa hengähtää kaupunkipäivän päätteeksi, Radissonilta löytyy yöpymisvaihtoja runsaasti. Mikä tahansa matkabudjettisi on, ethän unohda hyödyntää alennuskoodein oikeutettuja etuja:

1
Kerää Radisson alennuskoodi shoppailumatkalle mukaan tallentamalla.
2
Tutustu upeisiin kohteisiin ja majoitusvaihtoehtoihin.
3
Valitse itselle sopivin matkakohde. Lisää päivämäärät, yöpyjien määrä ja viimeiseen kenttään alennuskoodi.
4
Klikkaa eteenpäin ”Hae”-painikkeella ja tutustu huonevaihtoehtoihin.

Usein kysytyt kysymykset

Miten Rewards-pisteet kertyvät?

Radisson Rewards -kanta-asiakasohjelman pisteet kertyvät useista ketjun ylläpitämien palveluista. Majoitukset, kokoustamiset ja ruokailu, kaikista näistä on mahdollisuus kerryttää pistesaldoa. Pisteillä saa alennuksia ja muun muassa ilmaisia palkintoöitä, mutta palveluiden käyttö kohottaa myös asiakkuustasoa, jolloin saat enemmän monipuolisia etuja. Pisteillä maksaminen on vaivatonta ja helppoa, voit käyttää niitä useisiin kohteisiin myös hotellien ulkopuolella.

Miten kanta-asiakkaaksi pääsee?

Radissonin sivuilta löytyy lomake, jonka täyttämällä saa käyttöönsä heti Klubi-jäsenetuja. Seuraavat kanta-asiakkuustasot Premium ja VIP avautuvat, kun yöpymisiä on kertynyt riittävästi. Premium-tasolle riittää 3 yöpymiskertaa ja VIP tason edut avautuvat 20 yöpymisen jälkeen.

Millaisia tarjouksia Radisson tarjoaa tavallisille asiakkaille?

Tarjouksia löytyy ihan kaikkiin palveluihin. Majoituksen lisäksi voit saada alennuksia esimerkiksi erilaisista elämyspaketeista, ruuista ja juomista. Majoituksista parhaat edut löytyvät Deals of the Day -alennuksella, jossa on valikoituja kohteita 48 tunnin varausajalla. Ennakkoon varaamalla voit saada pois jopa neljänneksen hinnasta. Vaihtoehtoja ja tarjontaa riittää jokaiselle matkaajalle.

Mitä hintatakuu tarkoittaa?

Hintatakuu takaa, että varaamalla Radisson-majoituksen ketjun omilta sivuilta, saat aina parhaan hintatarjouksen. Mikäli löydät majoituksen parempaan hintaan muualta, Radisson tarjoaa tähän hintaan hyvityksenä vielä – 25 % lisäbonuksen.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*