12% allennuskoodi
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 16 päivää

Qatar Airways: 12% alennuskoodi mobiiliapplikaation kautta varaaville

Nappaa jopa 12% alennus mobiiliapplikaation kautta varatessa. Etu on voimassa 31.7.2024 asti.

QN90XEPPBV
Katso alennuskoodi
12% alennuskoodi
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 169 päivää

Qatar Airways: 12% alennuskoodi valikoituihin kohteisiin

Saat jopa 12 % alennuksen Qatar Airwaysin lentojen valikoituihin kohteisiin tällä alennuskoodilla. Matkusta viimeistään 15.12.2024.

CUUOFJ8MXP
Katso alennuskoodi
Etu Qatar Airways App
Lunastettu 8 kertaa • Voimassa 139 päivää

Lataa Qatar Airways applikaatio ja nauti eduista!

Lataa Qatar Airwaysin applikaatio puhelimeesi ja nauti sen tuomista eduista. Applikaation avulla teet kaiken helpommin, check-in ja lentovarauksen muutokset sujuvat siellä saumattomasti.

WGVO4KAYVU
Katso tarjous
20% tarjous
Lunastettu 3 kertaa • Voimassa 139 päivää

Säästä 20% lisämatkatavaroista Qatar Airwaysilla

Varaa verkossa ja saat lisämatkatavarat Qatar Airwaysin lennolle 20% alennuksella.

PW3IXHCEPA
Katso tarjous
20% tarjous
Lunastettu 5 kertaa • Voimassa 163 päivää

Qatar Airways opiskelijaetu: Säästä 20% lentovarauksestasi

Liity Qatar Airwaysin Student-Clubiin ja saat upeita jatkuvia etuja. Näiden etujen lisäksi nyt myös 20% alennus kolmannen lentosi jälkeen Qatar Airwaysin kanssa.

XG5JZL1JO4
Katso tarjous

Varaa matkasi turvallisesti Qatar Airwaysilta

Lentoyhtiön verkkosivut tarjoaa miellyttävän alustan matkojen varaamiseen. Voi valita kolmesta vaihtoehdosta: yhdensuuntaiset, meno-paluu tai useamman kaupungin välisen lennon kerralla. Lisävaihtoehdoista voit valita matkalle pientä ekstraa ja varata yöpymisen esimerkiksi välilaskun ajaksi.

 

Matkanvaraus on helppoa selkeän varausjärjestelmän ansiosta. Varausten teon ja matkustamisen turvana toimii lisäksi suomenkielinen asiakaspalvelu, joka palvelee puhelimitse päivittäin.

Edulliset lennot ja matkustusmukavuus

Qatar Airwaysin lennot varaat edullisesti suoraan yhtiön omilta verkkosivuilta. Lentoyhtiö on tunnettu laadukkaista lentopalveluistaan, myös matkan aikana. Tasokkaat ja monipuoliset matkustajakoneet sekä superystävällinen lentohenkilökunta pitävät yhdessä huolen, että jokainen matka pilvien yläpuolella on täynnä miellyttäviä hetkiä.

Kohota lentoetusi uudelle tasolle

Monipuolisen reittivalikoiman lisäksi lentoyhtiö tarjoaa pettämättömän kanta-asiakasohjelman, jolla lentäminen on entistä edullisempaa ja mukavampaa:

  • Kerää rahanarvoisia Avios-pisteitä ostoistasi lentoa varatessa ja matkan aikana
  • Ota mukaan enemmän matkatavaroita
  • Nauti välilaskut eksklusiivisissa loungeissa
  • Kohota lentosi tasoa
  • Hanki palkintolentoja

Suosituimmat Qatar Airways alennuskoodit ja tarjoukset

Etu Qatar Airways App

Lataa Qatar Airwaysin applikaatio puhelimeesi ja nauti sen tuomista eduista. Applikaation avulla teet kaiken helpommin, check-in ja lentovarauksen muutokset sujuvat siellä saumattomasti.

Vanhenee: 01.12.2024

20% tarjous

Liity Qatar Airwaysin Student-Clubiin ja saat upeita jatkuvia etuja. Näiden etujen lisäksi nyt myös 20% alennus kolmannen lentosi jälkeen Qatar Airwaysin kanssa.

Vanhenee: 25.12.2024

20% tarjous

Varaa verkossa ja saat lisämatkatavarat Qatar Airwaysin lennolle 20% alennuksella.

Vanhenee: 01.12.2024

12% alennuskoodi

Saat jopa 12 % alennuksen Qatar Airwaysin lentojen valikoituihin kohteisiin tällä alennuskoodilla. Matkusta viimeistään 15.12.2024.

Vanhenee: 31.12.2024

12% allennuskoodi

Nappaa jopa 12% alennus mobiiliapplikaation kautta varatessa. Etu on voimassa 31.7.2024 asti.

Vanhenee: 31.07.2024

Samankaltaisia kuponkeja kuin Qatar Airways verkkokaupassa

Lahja
Lunastettu 9 kertaa • • Voimassa 111 päivää

Onnittele päivänsankaria Matkapojat-lahjakortilla – tilaa tästä!

Matkapoikien lahjakortti on upea lahja läheiselle – räätälöi ja lähetä suoraan sähköpostiin.

SLG0VLQ6DB
Katso tarjous
30% tarjous
Lunastettu 4 kertaa • • Voimassa 13 päivää

Äkkilähdöt Ebookersilla jopa 30% alennuksella

Iskikö matkakuume? Tartu eBookersin äkkilähtötarjouksiin ja lähde matkalle edullisemmin, säästösi jopa 30%.

QBQP3725NI
Katso tarjous
40% tarjous
Lunastettu 12 kertaa • • Voimassa 17 päivää

Lataa ebookers sovellus ja saat jopa 40% alennuksen valittuihin kohteisiin

Lataa ilmainen ebookers sovellus ja hyödynnä jopa 40% eksklusiiviset tarjoukset, muhkeammat Bonus+ -edut sekä sovelluksen omat alekoodit.

LS5LDYRFJO
Katso tarjous

Qatar Airways - Päivän parhaat vinkit:

Maailman paras lentoyhtiö

Monessa kansainvälisessä vertailussa voittanut Qatar Airways tarjoaa unohtumattomia lentoelämyksiä. Yhtiö tarjoaa laatua lentoruuista oheispalveluihin.

Privilege Club

Eksklusiivinen jäsenyysohjelma avaa täysin uuden ulottuvuuden lentomatkailun etuihin. Tarjoukset ja palkkiojärjestelmä palvelee niin lennoilla kuin kohteissakin.

Ainutlaatuinen Student Club

Opiskelijat nauttivat jatkuvasti alennettuja hintoja lennoilla. Lisäksi klubi tarjoaa joustoa varauksiin ja lisäalennuksia moniin palveluihin.

Qatar Airways info

Laatua ja luksusta tihkuva Qatar Airways lentää yli 150 kohteeseen

Lukuisia palkintoja kahminut, maailman parhaaksi lentoyhtiöksikin rankattu, Qatarin kansallinen lentoyhtiö, Qatar Airways, tarjoaa lentoja yli 150 kohteeseen. Kohteet sijaitsevat kuudessa eri maanosassa, Euroopassa, Aasiassa, Afrikassa, Oseaniassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Toisin sanoen Qatar Airways lennättää miltei mihin tahansa päin maailmaa, laadusta tinkimättä.

Asiakastyytyväisyyteen on panostettu paitsi lennoilla, myös nettisivuilla ja sovelluksessa. Nettisivut on erittäin kattavat ja miellyttävät mukavasti myös visuaalista silmää. Lentovarausten teko ja matkan suunnittelu on helppoa ja inspiroivaa. Toimiva ja vastuuntuntoinen palvelukonsepti on monipuolisesti suunniteltu ja yritys kantaa vastuunsa olemalla mukana useisiin reilun ja kestävän kehityksen ohjelmiin.

Asiakkaille on tarjolla ainutlaatuinen jäsenohjelma, jonka mukana saa monenlaisia kiinnostavia tarjouksia ja erityisetuja, sekä mahdollisuuden hyödyntää bonusjärjestelmää. Ilahduttavasti lentoyhtiö tarjoaa myös omaa alennusohjelmaa opiskelijoille. Muita alennuksia ja infoa lentomatkailusta on saatavilla yrityksen laadukkaasta uutiskirjeestä ja Qatar Airways -sovellus kerää yhteen kaikki edut helposti nähtäville ja sujuvoittaa palveluiden käyttöä, missä ikinä liikutkin.

Eksklusiivinen jäsenohjelma sekä Opiskelijaklubi

Qatar Airwaysin jäsenohjelma sisältää palkintorahaohjelman, jolla kanta-asiakas voi kerätä asiakkuustililleen hyvitystä ostoistaan ja kuluttamistaan matkailupalveluista. Valuutta ei siis kerry pelkästään lentomatkoista vaan lentoyhtiön lukuisten yhteistyötahojen kautta, kuten autovuokrista, majoituksista ja lifestyle-brändien ostoksista.

Aivan vastaavasti: kerättyä rahaa voi hyödyntää monipuolisesti erilaisiin ostoksiin tai esimerkiksi kohottamalla palvelunsa korkeammalle tasolle. Mikä parasta, korttiin voi liittää perheenjäsenensä, jolloin palkkio-ohjelman rahakertymät ja hyödyt kasvavat.

Qatar Airways on halunnut muistaa myös opiskelijoita erityisellä tavalla. Opiskelijaohjelma tarjoaa lukuisia etuja sekä alennuksia. Heti ensimmäisestä matkasta opiskelija saa 10 % alennuksen. Toisen matkan jälkeen alennusprosentit kohoavat 15 % ja kolmas matka oikeuttaa jopa 20 % suuruiseen alennukseen lennoista. Laukkujen buukkaus ja muut pienet lisäedut kuuluvat myös kiinteänä opiskelijan etuihin.

Uutiskirjeellä erityisetuja ja sovelluksella selkeyttä matkan tekoon

Qatar Airways -uutiskirje on kaikille avoin mahdollisuus saada tietoa mahtavista erityiseduista ja uutisista lentoyhtiötä koskien. Tätä ei kannata ohittaa, jos on pienintäkään aietta käyttää yhtiön palveluita. Kirjeen voi aina peruuttaa, jos tuntuu, että se ei palvele omia tarpeita.

Olitpa minkä tasoinen asiakas tahansa, yrityksen laadukas sovellus auttaa hallitsemaan kaikkea matkan buukkauksesta sen ylläpitoon. Sovellus pitää kaikki tietosi ja varauksesi tallessa, mutta se sisältää myös uskomattoman määrän infoa, jota voit soveltaa matkoillasi. Voit esimerkiksi selvittää tarvittavat matkustusasiakirjat kuhunkin kohteeseen tietoihisi pohjaten. Voit myös tutustua lentoyhtiön tukikohtaan eli Hamad international -lentokenttään, jokaista yksityiskohtaa myöten.

Yleisesti yrityksen palvelukonsepti, joka palvelee aivan kaikkia asiakkaita, pitää sisällään erikoisuuksia, joihin ei läheskään kaikkien lentoyhtiöiden kohdalla törmää. Esimerkiksi lentoruokailuun on panostettu nykyaikaisella otteella. Saatavilla on maailman ykköskokkien luomuksia, jotka sekä ravitsevat jokaista aistiasi ja tarjoavat mahdollisuuden tehdä makuvalintoja juuri omien toiveiden mukaisesti. Tämä ja kaikki muu lentoluksus on kätesi ulottuvilla osoitteessa qatarairways.com.

Jokaine matka Qatar Airwaysin kanssa on poikkeuksellinen

Näin lisäät alennuskoodin

Miellyttävää matkaa miellyttävillä alennuskoodihinnoilla

Varaa matkasi edullisesti yhdeltä maailman parhaista lentoyhtiöistä. Qatar Airways kuuluu Finnairin tavoin kasainväliseen lentoverkostoon One World -allianssiin, joka takaa saumattoman yhteistyön maailman 13 suurimman yhtiön kesken.

Näin käytät Qatar Airways alekoodeja

Varaa lentosi minne päin maailmaa tahansa ja nauti täydellisestä lentokokemuksesta. Tehdessäsi matkavarauksen suoraan Qatar Airwaysin verkkosivuilta voit hyödyntää erikoisetuja, jotka saat käyttöösi helposti alennuskoodeja käyttämällä:

1
Ota Qatar Airways alennuskoodi talteen tallentamalla.
2
Siirry verkkokauppaan tarkastelemaan vaihtoehtoja. Valitse sopivat lennot lukuisten kohteiden joukosta.
3
Syötä matkustustietosi hakukoneeseen ja ennen kuin klikkaat seuraavalle sivulle tarkastelemaan lentovaihtoehtoja, lisää alennuskoodi ”Promo Code”-kenttään, joka avautuu sivun alalaitaan oikealle.
4
Jatka lentojen valintaan ja lisää muut palvelut tarpeen mukaan.

Usein kysytyt kysymykset

Pääsenkö Suomesta suoraan matkaan Qatar Airwaysilla?

Kyllä, lentoyhtiö lentää Helsinki-Vantaalta Dohaan useimpina päivinä. Lentoyhtiön suurin solmupiste Hamadin lentoasema Dohassa tarjoaa lentoja lukuisiin eri kohteisiin. Voit siis varata matkat suoraan Suomesta lukuisin eri vaihtoehdoin. Lentoyhtiö on myös osa kansainvälistä One World -allianssia, joka yhdistää maailman 13 suurinta lentoyhtiötä ja heidän palveluaan yhteen. Saumaton yhteistyö takaa yhä laajemmat lentomahdollisuudet ja varaukset ympäri maailman.

Kuinka yrityksen kanta-asiakasohjelma toimii?

Qatar Airwaysin Privilege Club on porrastettu kanta-asiakasjärjestelmä, joka tuo monen tasoiselle lentomatkustajalle ennennäkemättömiä etuja. Ohjelman keskiössä on Avios-lentopisteiden kerryttäminen. Avios-pisteitä keräät ja käytät sekä lennoilla että kentillä esimerkiksi Duty Free ostoksien yhteydessä. Pistemäärä määrittää myös asiakkuutesi tason (4 tasoa). Mitä korkeammalle tasolle pääset, sitä enemmän etuja on käytettävänäsi. Voit esimerkiksi kohottaa lentojesi tasoa, ansaita palkintomatkoja ja kerätä ostosrahaa shoppailuun pistetasosi mukaan. Voit liittää asiakkuuteen koko perheesi.

Onko yhtiöllä opiskelijatarjouksia?

Lentoyhtiöllä on oma opiskelijajäsenyysohjelma, johon rekisteröitymällä saat käyttöösi etuja ja alennuksia niin lennoista kuin palveluistakin. Student Club on osa eksklusiivista Privilege Club -jäsenohjelmaa ja tarjoaa opiskelijalle useita mahdollisuuksia koko opintojen ajan, minne ikinä lennätkin. Jo heti ensimmäisestä matkasta saat – 10 % alennuksen ja kahdesta seuraavasta jopa – 20 %.

Voinko ottaa lemmikin mukaan yhtiön lennolle?

Kyllä voit. Verkkosivuilta löytyy linkki lomakkeeseen, joka tulee täyttää varausta tehdessä. Lemmikit tulisi bookata lennolle vähintään 48 tuntia ennen lennon lähtöä ja mukana tulee olla kaikki tarvittavat asiakirjat.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*