Suosituimmat Pussit.com alennuskoodit ja tarjoukset

Etkö löytänyt etsimääsi? Testaa näitä, ne saattavat vielä toimia:

5% alennuskoodi
Lunastettu 847 kertaa • Voimassa 0 päivää

Nappaa tästä 5% alennuskoodi Pussit.comiin!

Saat nyt 5% alennuskoodin Pussit.comiin. Koodi on uusille asiakkaille ja voit käyttää sen ensimmäisessä tilauksessasi. Tilaa nyt nikotiinipussit ja vapet suoraan kotiovellesi ja säästä.

V990LD5W54
Katso alennuskoodi

Pussit.com info

Oletko miettinyt tupakoinnin lopettamista tai tupakoinnin vähentämistä? Nikotiininuuska saattaa olla sinulle yksi erinomainen ratkaisu kohti savutonta elämää.

Nikotiininuuskaa eli nikotiinipusseja voit ostaa helposti ja nopeasti Pussit.com -verkkokaupasta. Pussit.com myy nikotiinipussit ja nikotiinittomat vapet Suomeen ja voit tilata ne näppärästi kotiinkuljetuksella. Verkkokaupasta tilaat tuotteet täysin laillisesti, eikä sinun tarvitse maksaa tilauksestasi tullimaksuja.

Pussit.comin valikoimista löydät kymmeniä erilaisia nikotiinipusseja suosituilta merkeiltä kuten Grant, Valo Sweden, Klint, Stockholm White ja Killa. Verkkokaupan loistavasta valikoimasta löydät varmasti omat suosikkisi – etsintää helpottaa kätevä suodatin, jolla voit suodattaa pusseja maun, porauksen ja pussikoon mukaan. Haluatko testata mintulta maistuvaa nikotiininuuskaa vai ovatko suomalaiseen makuun sopivat salmiakki ja kahvi suosikkejasi?

Pussit.comista voit tilata tuotteet 3 kuukauden käyttöä vastaavan määrän. Tämä tarkoittaa minimissään 96 purkkia, miedoimmissa tuotteissa määrä 0n jopa 144. Kaikki Pussit.comissa myytävät nikotiinipussit sisältävät nikotiinia alle 4 mg per annospussi.

Nikotiinipussien lisäksi Pussit.comista tilaat näppärästi kertakäyttöisiä nikotiinittomia vapeja eli sähkötupakoita. Näitä tuotteita on myös täysin laillista tilata ulkomailta Suomeen ilman rajoituksia. Kertakäyttöiset vapet löydät merkeiltä Vaporesso, Vont to Go, Izy Vape, SALT Switch Zero, Aroma King, Uppo, Cristal Puff ja Vaprint.

Pussit.com kanta-asiakasohjelmassa ansaitset bonuspisteitä

Kannattaa tutustua myös Pussit.comin kanta-asiakasohjelmaan, sillä uskollisia asiakkaita palkitaan varsin mukavalla bonusjärjestelmällä. Bonusten kerääminen on hyvin yksinkertaista:

  • Saat noin yhden bonuspisteen per verkkokaupassa käytetty euro
  • 100 bonuspistettä vastaa 1 euroa, jonka voit hyödyntää tulevissa ostoissasi

Lisäksi voit tienata bonuspisteitä kahdella eri tavalla:

  • Rekisteröitymisestä sinut palkitaan 20 bonuspisteellä.
  • Joka kerta kun saavutat 1000 käytetyn euron rajan, kilahtaa tilillesi 200 bonuspistettä.
Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*