40€ Lahjakortti
Lunastettu 6 kertaa • Voimassa 194 päivää

Hanki lahjakortti Puhti-testeihin alkaen 40€

Anna läheiselle lahjaksi Puhti-lahjakortti. Lahjansaaja voi tilata Puhti-testipaketteja ja saada tietoa terveydentilastaan. Lahjakorttien arvo on 40€ – 300€ välillä.

01KB2RMLYP
Katso tarjous
69€ tarjous
Lunastettu 7 kertaa • Voimassa 194 päivää

Tilaa Puhti raudanpuutteen tutkimuspaketti hintaan vain 69€!

Puhdin raudanpuutteen tutkimuksella selvittät, onko sinulla raudanpuutetta ja tarkastat rauta-arvot rautakuurin jälkeen. Tilaa testipaketti nyt hintaan 69€.

GOCN5V1IR0
Katso tarjous
89€ tarjous
Lunastettu 5 kertaa • Voimassa 164 päivää

Haluatko testata kilpirauhasen toiminnan? Tilaa Puhti-testi nyt hintaan 89€

Tilaa nyt kilpirauhasen tutkimuspaketti hintaan 89 €. Testipaketti sopii kilpirauhasen toiminnan säännölliseen seurantaan.

GJYSGEH60W
Katso tarjous
99€ tarjous
Lunastettu 20 kertaa • Voimassa 164 päivää

Puhti-terveystarkastus nyt hintaan vain 99€

Puhti-terveystarkastus nyt hintaan vain 99€. Suosittu paketti sisältää 30 eri mittaria, jotka antavat sinulle monipuolisesti tietoa elimistösi tilasta.

ZHFW11H4UD
Katso tarjous

Ammattilaisten räätälöimät testipaketit terveyden tueksi

Olitpa aktiiviliikkuja, raudan kanssa kamppaileva, tai muuten kiinnostunut kehosi tilasta, Puhti-testipakkauksilla selvität tilanteesi perusteellisesti ja edullisesti. Parhaimmillaan tarkastat jopa 30 terveysfaktaa yhden paketin hinnalla ja aina voi räätälöidä oman paketin. Puhdilla kaikki on mahdollista.

Voita 200 € arvoinen lahjakortti

Mikä olisi sen hienompaa kuin edistää terveyttä täysin ilmaiseksi. Tilaamalla Puhti-uutiskirjeen pääset osallistumaan lahjakortin arvontaan ja saat arvokasta tietoa terveytesi tueksi.

Ilmaiset tietopaketit ajankohtaisista terveysaiheista

Verkkokaupasta löydät tärkeitä artikkeleita koskien nykyihmisen suurimpia huolenaiheita. artikkeleiden lomassa pääset näkemään, mitkä palvelut on luotu koskien kyseistä aihetta. Aiheita muun muassa:

 

  • Ravinnon vaikutus aivoihin
  • Allergioiden yleistyminen
  • Ferritiini ja raudanpuute
  • Hammashygienia
  • Metabolinen Oireyhtymä (MBO)

Suosituimmat Puhti alennuskoodit ja tarjoukset

69€ tarjous

Puhdin raudanpuutteen tutkimuksella selvittät, onko sinulla raudanpuutetta ja tarkastat rauta-arvot rautakuurin jälkeen. Tilaa testipaketti nyt hintaan 69€.

Vanhenee: 31.12.2024

40€ Lahjakortti

Anna läheiselle lahjaksi Puhti-lahjakortti. Lahjansaaja voi tilata Puhti-testipaketteja ja saada tietoa terveydentilastaan. Lahjakorttien arvo on 40€ – 300€ välillä.

Vanhenee: 31.12.2024

89€ tarjous

Tilaa nyt kilpirauhasen tutkimuspaketti hintaan 89 €. Testipaketti sopii kilpirauhasen toiminnan säännölliseen seurantaan.

Vanhenee: 01.12.2024

Etkö löytänyt etsimääsi? Testaa näitä, ne saattavat vielä toimia:

10% alennuskoodi
Lunastettu 3 kertaa • Voimassa 0 päivää

Puhti.fi: Nappaa tästä 10% alennuskoodi

Hyödynnä 10% alennuskoodi kaikkiin Puhti.fi tuotteisiin, pois lukien lahjakortit.

K4L1LQIBKH
Katso alennuskoodi
10% alennuskoodi
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 0 päivää

Puhti.fi: 10% alennuskoodi ostoihisi

Hyödynnä 10% alennuskoodi Puhti.fi tuotteisiin. Ei voi hyödyntää lahjakortteihin.

TJTLNMO2GF
Katso alennuskoodi
15% alennuskoodi
Lunastettu 7 kertaa • Voimassa 0 päivää

Puhti superetu: Nappaa 15% alennuskoodi Puhti-paketteihin ja yksittäisiin testeihin

Hyödynnä nyt 15% alennuskoodi Puhti-paketteihin ja yksittäisiin testeihin. Koodi ei käy lahjakortteihin, ja sitä ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

OC7IF6070O
Katso alennuskoodi

Samankaltaisia kuponkeja kuin Puhti verkkokaupassa

50% tarjous
Lunastettu 7 kertaa • • Voimassa 136 päivää

Nappaa jopa 50% alennukset iHerbin tuotteista

Suuntaa Iherbin aleosastolle ja nappaa mukaasi jopa 50% alennukset lisäravinteista, vitamiineista ja kosmetiikasta.

HHJY5QG0Q4
Katso tarjous
0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 14 kertaa • • Voimassa 108 päivää

Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin Matsmartilla

Tilaa Matsmartilta hävikkiruokaa yli 50 eurolla ja saat ilmaisen toimituksen tilauksellesi.

KE367DQF5O
Katso tarjous

Puhti - Päivän parhaat vinkit:

Puhti Lahjakortti

Voit ilahduttaa ystävää Puhti-lahjakortilla.

Valmiit testipaketit

Tilaa valmiit testipaketit kotiisi - voit tehdä testit ilman lääkärin lähetettä.

Nopeat tulokset

Saat testitulokset jo seuraavana päivänä.

Puhti info

Suomalainen Puhti tarjoaa erilaisia testipaketteja ilman lääkärin lähetettä

Puhti tarjoaa moderneja hyvinvointi- ja lääkäripalveluja huippuedulliseen hintaan. Varaa palvelusi kätevästi netissä ja säästä ylimääräisissä kuluissa. Puhdin kautta seuraat terveyttäsi ja huolehdit siitä ennaltaehkäisevästi, mutta voi myös varata lääkäriaikoja etänä, silloin kun tarve sitä vaatii.

Puhdin palvelutarjontaan kuuluu monenlaiset terveyttä mittaavat testit, valmennukset ja tietopaketit. Palvelut on räätälöity nopeiksi ja helppokäyttöisiksi, joten kiireisempikin saa niistä täyden hyödyn irti vaivaa ja aikaa säästäen. Kaikki, mikä voidaan hoitaa netin kautta etänä, hoidetaan. Etäpalvelut ovatkin merkittävä tekijä Puhdin erityisen edulliseen hintatasoon, lisäksi sivusto tarjoaa ainutlaatuisen terveyskirjaston, josta saat tietoa lukuisista hyvinvointiteemoista, täysin ilmaiseksi.

Alennuskoodeilla saat puhtia palvelumaksuihin ja selkeästi räätälöity palvelukonsepti auttaa sinua valitsemaan vain ne palvelut, jotka tarvitset, joten et maksa ylimääräisestä. Puhti onkin jo tuhansien suomalaisten hyvinvointipalveluiden tuottaja, joka toimii yhteistyössä Mehiläisen kanssa, pelkästään verkkokaupan kautta tilattuja testejä on tuotettu jo yli 3 miljoonaa. Helppous ja edullisuus tukee kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamista, sillä terveenä pysyminen on jokaisen oikeus.

Edulliset ja helpot Puhti-testit

Puhdilla uskotaan, että mitä selkeämmin tulokset asiakkaalle jaetaan, sen paremmat eväät hänellä on hyödyntää ne oman hyvinvointinsa tueksi. Testipaketteja on runsas kattaus aina yhdistelmätestipaketeista täydelliseen verenkuvaan tai yksittäisiin vitamiineihin, ja mikä Puhdilla onnistuu: et tarvitse mihinkään testeihin lääkärin lähetettä.

Tarjolla on valmiita testipaketteja, tai voit valita pakettiin vain itseäsi hyödyttävät kehon osia tai vitamiineja mittaavat testit. Voit helposti testauttaa munuaiset tai verensokeriarvot, ja teetättää seksuaaliterveyteen liittyvät testit samalla kertaa. Testit tilataan netistä ja toteutetaan lähimmässä Mehiläisen toimipisteessä, josta tulokset tulevat yleensä jo heti seuraavana päivänä. Voit siis saada arvokasta tietoa terveydentilastasi parhaimmillaan 24 tunnin sisällä.

Testitulokset tulevat Puhdin sähköiseen järjestelmään, jossa ne on esitelty hyvin selkeästi erilaisin mittarein. Eikä tulokset rajoitu pelkkiin arvoihin ja numeroihin, vaan niiden yhteydessä saat ainutlaatuista tietoa jatkotoimenpiteistä ja konsultaation, kuinka voit jatkossa pitää lukemat viitearvoissa. Omatoimiohjeilla säästät turhissa lääkärikuluissa, mutta jos kuitenkin haluat vielä pääsyn lääkärin juttusille, sekin hoituu edullisesti etäajanvarauksella.

Etävalmennuksilla teet moninkertaista säästöä – alennuskoodeilla vielä ekstraa

Valmennukset ovat nykypäivää ja paras tapa pitää yllä terveyttä ennaltaehkäisevästi, jos tuntuu, että oma tarmo ei riitä aina pinnistelemään tavoitteiden saavuttamiseksi. Puhdin etävalmennuksilla hankkiudut eroon tupakoinnista, kohennat mieltä ja ihmissuhdetaitoja tai haet kokonaisvaltaista hyvinvointia terveellisistä elämäntavoista. Etävalmennuksilla teet moninkertaiset säästöt live-valmentajaan nähden, sillä useiden viikkojen pakettihinnat ovat vain 99 €.

Valmennuspaketit on räätälöity viikko-ohjelmiksi, joissa viikkojen valmennusjakso vaihtelee projektin edetessä. Pakettiin kuuluu asiantuntevan ammattilaisen konsultointi ja tuki, joka tapahtuu chatin välityksellä. Voit siis olla yhteydessä valmentajaasi valmennuksen aikana, ja hän jakaa neuvoja juuri omaan tilanteeseesi sopien.

Saat myös video- ja muuta opastusta, joka on käytössäsi 24/7, ja voit toteuttaa valmennuksen missä päin tahansa Suomea asutkin. Säästät siis myös mahdollisissa matkakuluissa. Ja muista, alennuskoodeilla hankit aina parhaat edut ja hinnat, eli nappaa koodi mukaan kassalle ja hyödynnä tarjouksesi.

Puhti.fi tarjoaa vinkit terveyteen ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen liittyen

Näin lisäät alennuskoodin

Alennuskoodien käyttö Puhti -verkkosivuilla

Alennuskoodeilla saat puhtia elämään entistäkin edullisemmin. Puhdin alennuskoodien tarjoamat alennukset ja muut edut on helppo hyödyntää Puhdin omilla verrkosivuilla.Alennuskoodin lisääminen Puhti -verkkokaupassa

Käytä ja lisää alennuskoodi seuraavasti:

1
Valitse sopiva palvelupaketti, tai useampi, ostoskoriin ja siirry maksamaan.
2
Paina tilausyhteenvedon alla olevaa kenttää ”Lisää lahjakortti tai koodi”
3
Lisää alennuskoodi & klikkaa ”Käytä koodi” ja siirry maksamaan.

Usein kysytyt kysymykset

Jos tilaan testipaketin, kuka testit ottaa?

Kaikki Puhti-näytteet otetaan Mehiläisessä. Verkkokaupasta löytyy hakukone, joka etsii lähimmän Mehiläisen. Mehiläisellä on 75 toimipistettä 50 paikkakunnalla ja yleensä laboratoriot toimivat ilman ajanvarausta.

Mikä on Puhti ja miten se pärjää hintakilvassa?

Puhti on kehitetty tukemaan terveen ja paremman elämän ylläpitämistä ja kehittämistä, eli se on tarkoitettu jokaiselle terveydestään kiinnostuneelle. Palveluiden tarjoaminen netin kautta on Puhdin perusajatus, sillä lisätään saavutettavuutta, mutta taataan myös edulliset hinnat, jotta jokaisella olisi mahdollisuus terveyden edistämiseen.

Miten valmennukset toimivat?

Valmennukset kestävät 12–13 viikkoa ja ne keskittyvät liikkumiseen, ruokavalioon ja stressinhallintaan. Saat valmennusjaksolle henkilökohtaisen valmentajan, ammattilaisen, joka tukee ja seuraa kehitystäsi. Valmennuksen tueksi saat myös videoita, harjoituksia sekä liikkumiseen oman sovelluksen. Valmennukseen sisältyy aina perusteellinen alkukartoitus ja loppuyhteenveto.

Onko edullisten hintojen lisäksi saatavilla lisäalennuksia?

Kyllä on. Parhaiten tavoitat alennukset tilaamalla uutiskirjeen, uutiskirjeellä pääset myös osallistumaan arvontoihin ja saat muuta tärkeää terveystietoa. Ajankohtaisia tarjouksia voi vaihtoehtoisesti katsoa vierailemalla verkkosivuilla. Osa kampanjoista ilmestyy mainoksina verkkokauppaan ja voit myös katsoa sopivia palveluita, verkkokauppa ilmoittaa alennetut hinnat palveluiden yhteydessä.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*