0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 116 päivää

Ilmainen toimitus Puhelimenkuoret.fi tilaukseen!

Saat nyt ilmaisen toimituksen tilauksellesi, kun tilaat yli 50 eurolla Puhelimenkuoret.fi -verkkokaupasta.

Suosituimmat Puhelimenkuoret.fi alennuskoodit ja tarjoukset

0€ Ilmainen toimitus

Saat nyt ilmaisen toimituksen tilauksellesi, kun tilaat yli 50 eurolla Puhelimenkuoret.fi -verkkokaupasta.

Vanhenee: 01.10.2023

Puhelimenkuoret.fi info

Puhelimenkuoret.fi -verkkokaupasta laadukas valikoima erilaisia puhelimenkuoria

Kotimainen PuhelimenKuoret.fi -verkkokauppa sisältää laadukkaan ja kattavan valikoiman erilaisia puhelimen kansia, koteloita, suojapusseja, ja värikuoria. Valikoimasta löytyy kuoria lähes jokaiseen puhelinmalliin ja mukana on myös paljon kuoria vanhempiin malleihin. Voit selata erilaisia kuoria helposti puhelimen merkkien mukaan ja tulet jopa yllättymään, kuinka paljon vaihtoehtoja voit löytää omaan puhelimeesi.

Puhelimeen on aina hyvä asettaa jonkinlainen suojakuori. Se pidentää puhelimen käyttöikää, ja suojaa sitä kolhuilta ja naarmuilta. Kuorten hankkiminen perinteisistä myymälöistä voi kuitenkin olla melko kallista ja valikoimaa ei ole läheskään niin paljon kuin verkkokaupassa. Se onkin PuhelimenKuoret.fi -verkkokaupan paras ominaisuus, sillä se pystyy tarjoamaan kaikkein laajimman tuotevalikoiman. Lisäksi se tarjoaa monia muitakin puhelintuotteita, kuten kännykkäpusseja, puhelinkoruja, tablettien kuoria ja koteloita sekä monia muita puhelintarvikkeita.

Nopeat toimitukset suoraan varastolta

PuhelimenKuoret.fi sijaitsee Porissa ja kaikki sen verkkokaupassa esillä olevat tuotteet löytyvät sen varastolta. Tämä kotimainen yritys on luotettava ja turvallinen kumppani, jonka kanssa voit asioida ilman ongelmia. Tarjolla on suomenkielistä asiakaspalvelua niin puhelimitse kuin sähköpostillakin. Tuotteet voidaan toimittaa joko Matkahuollon tai Postin välityksellä. Koska kyseessä on kotimainen yritys, tuotteet saapuvat perille yleensä muutamassa päivässä.

Ilmainen toimitus annetaan kaikille yli 50 € tilauksille, joten kannattaa hankkia koko perheen puhelintarvikkeet samaan aikaan. Koska mukana on paljon laadukkaita tuotteita, voit samalla laittaa ostoskoriin myös laturit, varavirtalähteet, kuulokkeet ja autolaturit. Suoraan varastolta toimiminen ilman välikäsiä mahdollistaa verkkokaupan edulliset hinnat. Voit lisäksi ostaa korkealaatuisia design-kuoria, muun muassa tyylikkäät puukuoret antavat täysin uutta näköä puhelimeesi.

Entistä halvemmat hinnat haltuun alennuskoodeilla

Alennuskoodit ovat loistava keino saada entistä parempia alennuksia verkkokaupoista. Vaikka PuhelimenKuoret.fi -verkkokauppa ei suoraan sisälläkään esimerkiksi omaa Ale-osastoa, voit silti saada sinne erilaisia alennuskoodeja. Ne hyödynnetään kassalla ennen tuotteiden maksamista. Pystyt myös hyödyntämään valikoiman selaamisessa erilaisia suodattimia ja asettaa tuotteet hintajärjestykseen halvimmasta kalliimpaan. Tällöin listauksen ensimmäisenä näkyy kaikki halvimmat tuotteet.

Vaikka omaa Ale-osastoa ei löydy, niin se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö aletuotteita olisi lainkaan mukana. Ne löytyvät yleensä valikoiman joukosta ja ne on merkattu ALE-kuvakkeella. Erityisesti monet mallistosta poistuvat tuotteet ovat tarjolla todella edulliseen hintaan. Ja aina voit kysyä suoraan yritykseltä, minkälaisia mahdollisia tarjouksia voit saada haluamaasi puhelinmalliin.

Monipuoliset ja turvalliset maksutavat

Kun olet valinnut haluamasi tuotteet, siirryt kassalle maksamaan ne ennen toimitusta. Käytössä on monia eri maksutapoja, kuten verkkopankki, korttimaksu, lasku ja osamaksu. Voit valita niiden joukosta juuri itsellesi parhaiten soveltuvan maksutavan. Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Käyttämättömät tuotteet voi aina palauttaa tai vaihtaa uusiin. Suomessa toimivaan verkkokauppaan on helppo saada yhteys, joten jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, ota suoraan yhteys PuhelimenKuoret.fi -asiakaspalveluun.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*