5% alennuskoodi
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 207 päivää

5% alennuskoodi Pilateskauppa.fi -verkkokauppaan

Saat 5% alennuskoodin Pilateskauppaan, kun tilaat Pilateskaupan uutiskirjeen.

BVA1OY2I8R
Katso alennuskoodi
45% tarjous
Lunastettu 0 kertaa • Voimassa 177 päivää

Pilateskauppa.fi Outlet -tuotteet jopa 45% alennuksella

Pilateskaupan Outlet -osiosta löydät valikoimasta poistuvia tuotteita ja kuntoiluvaatteiden viimeisiä hajakokoja uskomattomin alennuksin, jopa -45%.

SER150NUUC
Katso tarjous
10% tarjous
Lunastettu 0 kertaa • Voimassa 177 päivää

10% alennuksella valikoituja tuotteita Pilteskauppa.fi -verkkokaupasta!

Pilateskaupan alesta löydät nyt toppeja, legginsejä, hierontarullia, mattoja ja paljon muuta 10% alennuksella.

VR4WI9T6GN
Katso tarjous

Suosituimmat Pilateskauppa alennuskoodit ja tarjoukset

5% alennuskoodi

Saat 5% alennuskoodin Pilateskauppaan, kun tilaat Pilateskaupan uutiskirjeen.

Vanhenee: 31.12.2023

10% tarjous

Pilateskaupan alesta löydät nyt toppeja, legginsejä, hierontarullia, mattoja ja paljon muuta 10% alennuksella.

Vanhenee: 01.12.2023

45% tarjous

Pilateskaupan Outlet -osiosta löydät valikoimasta poistuvia tuotteita ja kuntoiluvaatteiden viimeisiä hajakokoja uskomattomin alennuksin, jopa -45%.

Vanhenee: 01.12.2023

Pilateskauppa info

Pilateskauppa.fi -nettikaupasta kaikki tarvittava pilatekseen tai joogaan

Todella monipuolinen ja laadukas Pilateskauppa palvelee loistavasti alan harrastajia suurella tuotevalikoimallaan. Täältä löydät kaiken, mitä tarvitset mukaasi pilates-tunnille tai joogaan. Tuotteet sopivat hyvin muuhunkin liikuntaan, joten niitä ei suinkaan ole rajattu pelkkään pilatekseen. Useiden laadukkaiden tuotemerkkien joukosta löytyy sopivia asusteita ja varusteita niin naisille kuin miehillekin.

Verkkokauppaan kannattaa heti luoda oma tili, sillä sen avulla pystyt merkitsemään omat suosikkituotteesi, seurata tilaustasi ja palata aina uudestaan tarkastamaan koko ostohistoriasi. Tuotteet on lajiteltu omiin kategorioihinsa, joita löytyy todella runsaasti tältä sivustolta. Voit hankkia koko asusteesi aina alusasuista juomapulloihin asti. Asusteiden lisäksi mukana on loistava valikoima erilaisia varusteita, kuten esimerkiksi pilatespalloja ja -keppejä, joogamattoja, ilmajooga-tarvikkeita ja paljon muuta.

Verkkokauppa täynnä loistavia tarjouksia ja alennuskoodeja

Pilateskaupasta löytyy tietenkin paljon erilaisia tarjouksia, alennuskoodeja ja etuuksia rekisteröityneille asiakkaille. Itse Alesivu ei ole mitenkään kovin laaja, mutta on hyvä huomata, että alennuksia löytyy myös tavallisten osastojen sisältä. Kaikkia aletuotteita ei siis suinkaan ole tiputettu alesivulle, vaan niitä voi löytyä myös muualta. Aletuotteet on selvästi merkitty punaisella fontilla, joten ne on helppo bongata muiden tuotteiden joukosta.

Verkkokaupasta löytyy monia vaihtuvia kampanjoita, jotka voivat koskea yhtä tai useampaakin tuotemerkkiä tai tuotevalikoimaa. Kampanjoita uudistetaan jatkuvasti, jonka vuoksi onkin hyvä ottaa Pilateskaupan Facebook-sivu seurantaan. Sitä kautta näet heti tuoreimmat uutiset uusista kampanjoista ja muista mahtavista tarjouksista sivustolla. Facebookin kautta pääset myös nappaamaan talteen parhaimmat alennuskoodit erilaisiin kampanjoihin.

Älä myöskään unohda tilata Pilateskaupan uutiskirjettä, jonka mukana saat heti ensi alkuun 5 % alennuskoodin seuraavaa ostostasi varten. Toisinaan kampanjat voivat olla vain päivän kestäviä, joten uutiskirjeen avulla saat heti ennakkotietoa näistä tarjouksista. Sinulle voidaan myös lähettää räätälöityjä tarjouksia oman ostohistoriasi perusteella. Pilateskauppa on täynnä loistavia tarjouksia ja sen kautta voit shoppailla huipputuotteita todella edulliseen hintaan.

Helpot ja nopeat tilaukset

Pilateskauppa on täysin suomalainen verkkokauppa, joten se sopii hyvin suomalaisille asiakkaille. Pääset maksamaan ostokset Paytrailin avulla suoraan omasta verkkopankistasi. Voit myös maksaa luottokortilla tai Klarna-laskulla. Kaikki rahansiirrot ovat täysin salattuja, eivätkä omat pankkitietosi koskaan päädy verkkokaupalle. Klarna-laskuihin lisätään 2,90 € laskutuslisä ja saat sen avulla 14 päivää maksuaikaa. Klarnan kautta onnistuu myös joustava osamaksu, jonka avulla saat jopa 36 kk maksuaikaa.

Toimitustapoja on monia ja voit valita niistä itsellesi sopivimman. Toimitusmaksut vaihtelevat valitun tavan mukaan, mutta ilmaisia toimituksia verkkokauppa ei tarjoa. Tilaukset toimitetaan kuitenkin erittäin nopeasti ja keskimääräinen toimitusaika on 1–3 vuorokautta.

Kaikilla tuotteilla on lisäksi 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus ilman postikuluja. Suomalainen verkkokauppa palvelee tietenkin suomeksi ja voit ottaa yhteyttä heihin joko sähköpostilla tai puhelimitse. Ystävällinen asiakaspalvelu on apunasi ja saat ripeästi vastauksen kysymyksiisi.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit

Käyttäjien kokemuksia - Kerro meille omasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*