0€ Ilmainen toimitus
Lunastettu 0 kertaa • Voimassa 141 päivää

Ilmainen toimitus Pierre Robertin tilauksiin!

Saat ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 60 euron tilauksiin Pierre Robertilla.

15% alennuskoodi
Lunastettu 1 kertaa • Voimassa 141 päivää

Pierre Robert: Nappaa 15% alennuskoodi seuraavaan tilaukseesi!

Saat 15% alennuskoodin seuraavan tilaukseesi, kun tilaat Pierre Robertin uutiskirjeen.

AUE80L5VXE
Katso alennuskoodi

Hanki ylelliset vaatteet ja asut reippain alennuksin

Pierre Robertin alennusosasto vilisee toinen toistaan upeampia merino- ja puuvillatuotteita. Alennukset on jaettu alennusprosenttien mukaan, sinä päätät millä eduin ostoksesi haet. Tuotteita aina jopa – 60 % tarjouksin, joten teet helposti mittavia säästöjä.

Tee alusasu- ja sukkahankinnat yhdellä kertaa

Jos pakollisten vaatehankintojen tekeminen tuntuu työläältä, Pierre Robertilta löytyy apu ongelmaan. Käytä hyödyksesi pakettitarjouksia ja Osta 3 Maksa 2 -diiliä, niin säästät sekä vaivassa että rahassa.

 

Alusasu- ja sukkasettejä on saatavilla aikuisille ja lapsille, lukuisissa eri malleissa. Yrityksen arvojen mukaisesti, tuotteissa on huomioitu ympäristöystävälliset materiaalit sekä kestävyys. Nämä perusasusteet kestävät kulutusta ja käyttöä.

Vastuullisesti tuotetuilla materiaaleilla säästät rahaa, ympäristön lisäksi

Ympäristöystävällisistä luonnonmateriaaleista sekä valikoiduista kierrätysmateriaaleista valmistetut vaatteet kunnioittavat käyttäjäänsä ja luontoa. Pierre Robertin tuotteet sisältävät kestäviä ja pitkäikäisiä materiaaleja:

  • Luomupuuvilla
  • Tencel®
  • Merinovilla
  • Kapok
  • Joutsenmerkitty villa

Suosituimmat Pierre Robert alennuskoodit ja tarjoukset

15% alennuskoodi

Saat 15% alennuskoodin seuraavan tilaukseesi, kun tilaat Pierre Robertin uutiskirjeen.

Vanhenee: 01.11.2024

0€ Ilmainen toimitus

Saat ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 60 euron tilauksiin Pierre Robertilla.

Vanhenee: 01.11.2024

Etkö löytänyt etsimääsi? Testaa näitä, ne saattavat vielä toimia:

20% alennuskoodi
Lunastettu 2 kertaa • Voimassa 0 päivää

Pierre Robert superetu: 20% alennuskoodi normaalihintaisiin tuotteisiin

Nappaa tästä Pierre Robert superetu ja saat 20% alennuskoodin. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin.

UCO15PDH0W
Katso alennuskoodi

Samankaltaisia kuponkeja kuin Pierre Robert verkkokaupassa

10% alennuskoodi
Lunastettu 13 kertaa • • Voimassa 171 päivää

10% alennuskoodi Boohoo -verkkokauppaan!

Saat 10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi Boohoo – verkkokaupassa, kun tilaat heidän uutiskirjeen.

17I25068GE
Katso alennuskoodi
50% tarjous
Lunastettu 10 kertaa • • Voimassa 171 päivää

Jopa 50% alennukset Boohoo -verkkokaupassa – osta naisten muotia nyt huippuedullisesti!

Shoppaile nyt naisten muotia huippuedullisesti Boohoo ale-osastolla, juhlamekkoja, housuja, paitoja, takkeja ja asusteita jopa 50% alennuksilla.

MWIZN56D7G
Katso tarjous
5€ alennuskoodi
Lunastettu 6 kertaa • • Voimassa 115 päivää

Nappaa Spartoolle 5€ alennuskoodi

Saat Spartoo.fi verkkokauppaan 5 € alennuskoodin, kun liityt Spartoon postituslistalle.

M9S7JP3UPM
Katso alennuskoodi
20% alennuskoodi
Lunastettu 2 kertaa • • Voimassa 171 päivää

Nappaa nyt 20% alennuskoodi NA-KD:ille!

Tilaa NA-KD uutiskirje ja saat seuraavaan tilaukseesi 20% alennuskoodin. Shoppaile nyt muotia ja asusteita edullisemmin.

8A1A7B48P7
Katso alennuskoodi
70% tarjous
Lunastettu 5 kertaa • • Voimassa 49 päivää

Shoppaile muotia nyt 50%-70% alennuksella NA-KD:lla!

Shoppaile nyt muotia huippuedullisesti NA-KD:in alesta. Vaatteita, asusteita ja kenkiä nyt 50%, 60% ja jopa 70% alennuksella.

Q69YOESOE6
Katso tarjous
50% tarjous
Lunastettu 5 kertaa • • Voimassa 80 päivää

Papu Outletista löytöjä jopa 50% alennuksella

Tee nyt löytöjä Papun Outletissa, tuotteita jopa 50% alennuksilla. Naisten ja lasten vaatteet ja asusteet edullisin hinnoin.

96Q5JECN6K
Katso tarjous
50% tarjous
Lunastettu 7 kertaa • • Voimassa 125 päivää

Polarn O. Pyret Outletissa nyt tuotteita jopa 50% alennuksella

Sukella Polarn O. Pyretin Outlet-osastolle ja löydä paljon lastenvaatteita jopa 50% alennuksella. Siirry shoppailemaan ja säästä.

WRD261D0UF
Katso tarjous

Pierre Robert - Päivän parhaat vinkit:

Ilmainen toimitus

Saat ilmaisen toimituksen yli 60 euron tilauksiin Pierre Robertilla.

Asiakaspalvelu

Pierre Robertilla saat asiakaspalvelua englanniksi, ruotsiksi tai norjaksi meilitse, puhelimitse tai chatissa.

Uutiskirje

Liity Pierre Robertin postituslistalle ja saat 10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi. Etu koskee kaikkia normaalihintaisia tuotteita.

Pierre Robert info

Pierre Robert vaatettaa asiakkaansa kestävyys edellä

Laadukkaat, kestävät materiaalit, vaatteiden pitkäikäisyys ja simppeli tyylikkyys, nämä ovat Pierre Robertin vaatemallistojen lähtökohdat. Hyvin istuvia, mukavan tuntuisia ja helposti yhdisteltäviä vaatteita on saatavilla niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Naisten mallistoissa on eniten valinnanvaraa, ja yksi yrityksen tavoitteista on voimaannuttaa naisia vaatettamalla heitä itsevarmuutta lisäävillä mallistoilla, joissa jokainen tuntee itsensä mukavaksi.

Naisten voimaannuttaminen laajemmin ja vastuullisuus ovat kivijalkoja, johon koko yrityksen toiminta perustuu. Eettisyys näkyy verkkokaupassa siten, että kaikki siihen liittyvät projektit ja pyrkimykset on koottu omaksi osiokseen, jossa ne on avattu siten, että asiakas saa selkeän kuvan yrityksen arvoista ja toimintatavoista.

Asiakaslähtöisyys huokuu yrityksen arvoissa erityisesti. Kaikki tieto materiaaleista, vaatteista ja niiden huolehtimisesta on selkeällä sekä yksinkertaisella tavalla esitetty. Asiakastarjouksia on monipuolisesti saatavilla ja kanta-asiakkaita tai isompien ostosten tekijöitä muistetaan mahtavin erityiseduin. Maksut hoituvat monilla eri vaihtoehdoilla ja nopeaa asiakaspalvelua on tarjolla monissa eri kanavissa.

Brändin vahva arvomaailma

Pierre Robertilla vastuullisuus näkyy kaikessa: materiaaleissa, yhteiskunnallisella tasolla ja kaikessa yrityksen toiminnassa. Ja mikä erityistä, yrityksen eettisyys ei tunnu päälle liimatulta tai talousstrategialta, vaan se on selkeästi vahva osa yrityksen arvopohjaista ajattelua. Niin luonto kuin yhteiskunnalliset epäkohdat on otettu vastuullisuusprojekteissa vahvasti huomioon.

Projektit tarkoittaa käytännössä, että esimerkiksi kaikki yrityksen yhteistyötahot on tarkastettu työolosuhteiden osalta. Toisaalta kaikki brändin ylijäämä kohdennetaan lahjoituksina eteenpäin. Yritys myös valmistaa mallistoistonsa pitkälle eettisiä arvoja ja kierrätysperiaatteita noudattaen ja kierrätys on luonnollisesti otettu huomioon yrityksen omassa toiminnassa ja tuotannossa. Verkkosivut myös neuvovat, kuinka asiakas voi ottaa osaa kierrätykseen. Lisäksi materiaalien vaikutuksista ja valinnoista on olemassa erityisen hyvät infot.

Eettisyyteen liittyy myös yrityksen luoma kapseli-ideologia, jota yksi brändin mallistoista, Kapsel, edustaa. Kapsel-vaatemallisto on suunniteltu helposti yhdisteltäväksi ja pitkäikäiseksi. Ajattomien vaatteiden lähtökohtana on vähentää kulutusta ja trendien perässä juoksemista. Yksinkertaiset ja selkeät vaatteet muutamalla perusvärillä varustettuna helpottaa niiden yhdistämistä toisiinsa. Toisin sanoen Kapsel-vaatekaappi sisältää huiman määrän eri asuvaihtoja, vähemmällä vaatemäärällä. Helppo viiden askeleen ohjelma, joka opastaa Kapsel-vaatekaapin luomisessa, on löydettävissä verkkokaupan sivulta.

Edullisesti ja kestävästi

Tarjouskategoria sisältää hyvän kattauksen ”Ota 3 maksa 2” -tuotteita. Asiakas voittaa paitsi hinnassa, säästää myös useammilta toimituksilta, kun useammat ostokset voi helposti ja edullisesti keskittää yhteen ja samaan tilaukseen. Kuljetusten minimoituessa myös luonto säästyy.

Ostokset kannattaa keskittää jo senkin takia, että kaikki yli 60 € ylittävät ostokset toimitetaan asiakkaalle veloituksetta. Lisäalennusta havittelevan ensitilaajan kannattaa hyödyntää uutiskirje. Uutiskirje sisältää 15 % alennuksen ostoksiin ja lisäksi asiakas saa jatkossa inspiraatiota herättäviä tuoteuutisia ja tietoa tulevista alennuksista sekä kampanjoista.

Ostokset voi maksaa osissa Klarnan kautta, jolloin asiakas saa 30 päivän maksuajan veloituksetta. Ostokset voi maksaa myös MobilePayllä tai perinteisemmin pankki- ja luottokorteilla tai verkkomaksun avulla.

Ostoksia tai tuotteita koskevat kysymykset voi lähettää asiakaspalvelun sähköpostiin tai yrityksen pääsivuilta löytyvän verkkolomakkeen kautta. Tiedusteluita voi tehdä myös chatissa klo 9–11 arkipäivinä. Asiakaspalvelu palvelee englannin ja ruotsin kielillä.

Lisätietoja Pierre Robert -verkkokaupasta

Näin lisäät alennuskoodin

Alennuskoodeilla shoppailet laatua edullisesti

Hemmottele itseäsi tai läheistäsi ostamalla parhaista materiaaleista valmistettuja päällys- ja alusvaatteet. Samalla tilauksella teet hankinnat koko perheelle, sillä valikoimasta löytyy runsaasti vaihtoehtoja kaiken ikäisille.

Alekoodin käyttö Pierre Robert -verkkokaupassa

Pierre Robertilta tilaat aidoista luonnonmateriaaleista ja vastuullisista kierrätysmateriaaleista tuotetut ajattomat ja tyylikkäät asut sekä vaatteet. Ostokset teet säästäen käyttämällä alennuskoodeja:

1
Ota Pierre Robert alennuskoodi talteen ja siirry Pierre Robertin verkkokauppaan.
2
Shoppaile kestäviä ja laadukkaita vaatteita ostoskoriin.
3
Kun ostokset on kerätty, siirry koriin ja tarkasta että kaikki koot on oikein.
4
Syötä alennuskoodi tilauslistan alle, vahvista ”Lisää” ja siirry tilaamaan.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä GOTS merkintä useissa Osta 3 Maksa 2-tuotteissa tarkoittaa?

GOTS on luomusertifikaatti ja tulee sanoista The Global Organic Textile Standard. Sertifikaatti on kansainvälisesti tunnustettu ja hyväksytty, ja se takaa, että vähintään 70 % tuotteen sisältämästä materiaalista on luomumenetelmin valmistettu. Osta 3 Maksa 2 -diilin sisälle kuuluu myös muita kestäviä ja vastuullisesti valmistettuja tuotteita, joten asiakas saa edullisella diilillä runsaasti vastinetta rahoilleen.

Miten valitsen oikean koon?

Sivustolta löytyy erinomainen koko-opas, josta saat hyvän kuvan mallistojen mitoituksesta. Asiakaspalvelu auttaa myös mielellään sopivan koon löytymisessä. Kaikki Pierre Robertin vaatteet on suunniteltu siten, että ne tuntuvat mahdollisimman mukavilta päällä. Sekä materiaalit että muotoilu tukevat ihon ja vartalon luonnollista olemusta. Oikea koko kruunaa mukavuuden tunnun.

Mistä löydän kaikki verkkokaupan tarjoukset?

Verkkokaupan alennukset löytyvät kahdesta kategoriasta ”Tarjoukset” ja ”Ale”. Ale tarjoilee prosenttialennettuja tuotteita ja Tarjoukset Osta 3 Maksa 2 -pakettidiilejä. Edullisia monipakkauksia ja settejä löydät myös ”Mallistot”-kategorian alta. Tarjouksista ja vastuullisista uutuustuotteista kuulet ensimmäisten joukossa tilaamalla verkkokaupan oman uutiskirjeen. Ensimmäisen kirjeen yhteydessä saat ylimääräisen – 10 % alennuskoodin.

Mitä merkin Kapsel-mallisto pitää sisällään?

Kapsel on suunniteltu helpottamaan vaatteiden monikäyttöisyyttä. Kaikki Kapsel-malliston vaatteet pystyy yhdistämään helposti toisiinsa, jolloin pienemmällä vaatemäärällä voi loihtia useita erinäköisiä asukokonaisuuksia. Vaatteiden suunnittelussa on otettu huomioon ajattomat värit ja mallit sekä yksinkertaisuus. Vaatteiden monikäyttöisyyden lisäksi simppelit, laadukkaat, vaatteet edustavat tyyliä ajassa kuin ajassa ja asiakas saa rahoilleen pitkäikäisen vastineen.

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit