Suosituimmat Pierre Robert alennuskoodit ja tarjoukset

Pierre Robert info

Pierre Robert vaatettaa asiakkaansa kestävyys edellä

Laadukkaat, kestävät materiaalit, vaatteiden pitkäikäisyys ja simppeli tyylikkyys, nämä ovat Pierre Robertin vaatemallistojen lähtökohdat. Hyvin istuvia, mukavan tuntuisia ja helposti yhdisteltäviä vaatteita on saatavilla niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Naisten mallistoissa on eniten valinnanvaraa, ja yksi yrityksen tavoitteista on voimaannuttaa naisia vaatettamalla heitä itsevarmuutta lisäävillä mallistoilla, joissa jokainen tuntee itsensä mukavaksi.

Naisten voimaannuttaminen laajemmin ja vastuullisuus ovat kivijalkoja, johon koko yrityksen toiminta perustuu. Eettisyys näkyy verkkokaupassa siten, että kaikki siihen liittyvät projektit ja pyrkimykset on koottu omaksi osiokseen, jossa ne on avattu siten, että asiakas saa selkeän kuvan yrityksen arvoista ja toimintatavoista.

Asiakaslähtöisyys huokuu yrityksen arvoissa erityisesti. Kaikki tieto materiaaleista, vaatteista ja niiden huolehtimisesta on selkeällä sekä yksinkertaisella tavalla esitetty. Asiakastarjouksia on monipuolisesti saatavilla ja kanta-asiakkaita tai isompien ostosten tekijöitä muistetaan mahtavin erityiseduin. Maksut hoituvat monilla eri vaihtoehdoilla ja nopeaa asiakaspalvelua on tarjolla monissa eri kanavissa.

Brändin vahva arvomaailma

Pierre Robertilla vastuullisuus näkyy kaikessa: materiaaleissa, yhteiskunnallisella tasolla ja kaikessa yrityksen toiminnassa. Ja mikä erityistä, yrityksen eettisyys ei tunnu päälle liimatulta tai talousstrategialta, vaan se on selkeästi vahva osa yrityksen arvopohjaista ajattelua. Niin luonto kuin yhteiskunnalliset epäkohdat on otettu vastuullisuusprojekteissa vahvasti huomioon.

Projektit tarkoittaa käytännössä, että esimerkiksi kaikki yrityksen yhteistyötahot on tarkastettu työolosuhteiden osalta. Toisaalta kaikki brändin ylijäämä kohdennetaan lahjoituksina eteenpäin. Yritys myös valmistaa mallistoistonsa pitkälle eettisiä arvoja ja kierrätysperiaatteita noudattaen ja kierrätys on luonnollisesti otettu huomioon yrityksen omassa toiminnassa ja tuotannossa. Verkkosivut myös neuvovat, kuinka asiakas voi ottaa osaa kierrätykseen. Lisäksi materiaalien vaikutuksista ja valinnoista on olemassa erityisen hyvät infot.

Eettisyyteen liittyy myös yrityksen luoma kapseli-ideologia, jota yksi brändin mallistoista, Kapsel, edustaa. Kapsel-vaatemallisto on suunniteltu helposti yhdisteltäväksi ja pitkäikäiseksi. Ajattomien vaatteiden lähtökohtana on vähentää kulutusta ja trendien perässä juoksemista. Yksinkertaiset ja selkeät vaatteet muutamalla perusvärillä varustettuna helpottaa niiden yhdistämistä toisiinsa. Toisin sanoen Kapsel-vaatekaappi sisältää huiman määrän eri asuvaihtoja, vähemmällä vaatemäärällä. Helppo viiden askeleen ohjelma, joka opastaa Kapsel-vaatekaapin luomisessa, on löydettävissä verkkokaupan sivulta.

Edullisesti ja kestävästi

Tarjouskategoria sisältää hyvän kattauksen ”Ota 3 maksa 2” -tuotteita. Asiakas voittaa paitsi hinnassa, säästää myös useammilta toimituksilta, kun useammat ostokset voi helposti ja edullisesti keskittää yhteen ja samaan tilaukseen. Kuljetusten minimoituessa myös luonto säästyy.

Ostokset kannattaa keskittää jo senkin takia, että kaikki yli 60 € ylittävät ostokset toimitetaan asiakkaalle veloituksetta. Lisäalennusta havittelevan ensitilaajan kannattaa hyödyntää uutiskirje. Uutiskirje sisältää 15 % alennuksen ostoksiin ja lisäksi asiakas saa jatkossa inspiraatiota herättäviä tuoteuutisia ja tietoa tulevista alennuksista sekä kampanjoista.

Ostokset voi maksaa osissa Klarnan kautta, jolloin asiakas saa 30 päivän maksuajan veloituksetta. Ostokset voi maksaa myös MobilePayllä tai perinteisemmin pankki- ja luottokorteilla tai verkkomaksun avulla.

Ostoksia tai tuotteita koskevat kysymykset voi lähettää asiakaspalvelun sähköpostiin tai yrityksen pääsivuilta löytyvän verkkolomakkeen kautta. Tiedusteluita voi tehdä myös chatissa klo 9–11 arkipäivinä. Asiakaspalvelu palvelee englannin ja ruotsin kielillä.

Lisätietoja Pierre Robert -verkkokaupasta

Tilaa alennuskoodit sähköpostiisi
Älä missaa parhaita säästömahdollisuuksia!

Ilahdutamme sinua postilla kerran viikossa. Klikkaa itsesi tarjousten pariin ja säästä.

kommentit